Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-10-08, 11:41 PM   #351
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
冇玩過game,其實真正既王族,同公主定下約定嗰個係唔係六神將既亞修?
咁男主角係複製人 + 第七音譜?
點解個導師咁廢,成日都保護唔到自己(不男不女)!
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-08, 11:52 PM   #352
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
引用:
作者: lbiceman 查看文章
冇玩過game,其實真正既王族,同公主定下約定嗰個係唔係六神將既亞修?
透?
1:係,不過到最後阿修o係最後迷宮準備背水一戰話露克先係真正既公爵個仔
2:導師都係某神將既複製人

以上我有冇記錯 ?
泡菜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-08, 01:04 AM   #353
闇影風
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
作者: 泡菜 查看文章
透?

2:導師都係某神將既複製人

以上我有冇記錯 ?
有記錯
兩個都係複製人, 真正既導師Ion係佢12歲果陣已經死左

引用:
作者: lbiceman 查看文章
根本就連Natalia都唔係真正既王族 ~~

成套TOA, 主角+六神將眾背後都有唔同既故事 \/

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-08, 08:19 AM   #354
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 闇影風 查看文章
有記錯
兩個都係複製人, 真正既導師Ion係佢12歲果陣已經死左

根本就連Natalia都唔係真正既王族 ~~

成套TOA, 主角+六神將眾背後都有唔同既故事 \/
都錯
係主角一行人+六神將先岩 桃井咪又係有故事
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-08, 07:17 PM   #355
闇影風

Nintendo Switch ID207717831903
引用:
作者: 小嘉 查看文章
都錯
係主角一行人+六神將先岩 桃井咪又係有故事
手快打錯

不過佢有咩秘密, 個個都記得係佢唔記得
佢爸爸媽媽有關?

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 11-11-08, 07:21 PM   #356
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
手快打錯

不過佢有咩秘密, 個個都記得係佢唔記得
佢爸爸媽媽有關?

淨係記得
好似係摩斯派去ge卧底?

此篇文章於 11-11-08 07:31 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-08, 07:38 PM   #357
闇影風

引用:
作者: 真!DC 查看文章
淨係記得
好似係摩斯派去ge卧底?
好似係
你咁講好似有返少少記憶
始終我個人對佢無咩好感, 佢既劇情無太過留意

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 11-11-08, 09:00 PM   #358
團子~o~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDLuke365
引用:
好似係
你咁講好似有返少少記憶
始終我個人對佢無咩好感, 佢既劇情無太過留意
苦衷

桃井其實咁貪錢都係為左兩老生活好d,而臥底更加係唔做唔得
否則Mos會隨時對佢阿爸阿媽開刀

想落都幾慘,唔做就兩老死,但做就後期間接害死Ion
夾心人

而家打到去雪山,桃井就快叛變

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

此篇文章於 11-11-08 09:03 PM 被 團子~o~ 編輯。
團子~o~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-08, 09:38 PM   #359
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
有名叫7歳児

舊 11-11-08, 11:36 PM   #360
CARO
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2008
打算播幾多集,見個故事好似有排講
CARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 09:14 AM   #361
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: CARO 查看文章
打算播幾多集,見個故事好似有排講
全26話
覺得要講晒成個故事ge話之會幾趕

舊 11-14-08, 12:56 PM   #362
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
睇番人設
點都唔覺tear得16歲, nataria 都18歲啦... 點睇都tear唔似後生過nataria...
師傳得27歲, 仲後生過大佐....

又問番game
c-core 個個 "成長" 有咩用?
thx~
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 01:40 PM   #363
真!DC
Banned User
奉行我道

因兄妹年齡唔可以差太遠?
大佐年輕時要犯過錯, 所以要老D

舊 11-16-08, 01:40 AM   #364
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 11-16-08, 01:42 AM   #365
闇影風

引用:
作者: money 查看文章
半集就崩晒
下集就開始拋棄少爺仔, 或者有可能剪埋頭髮?

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 11-16-08, 01:57 AM   #366
真!DC
Banned User
奉行我道

キターー
其實由始至終對luke最不離不棄ge係ミュウ

舊 11-16-08, 02:18 AM   #367
泡菜
Crazy Gamer

仲以為12~14集左右先剪頭髮.唔通第9話就剪...
舊 11-16-08, 03:07 AM   #368
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
半集就崩晒
下集就開始拋棄少爺仔, 或者有可能剪埋頭髮?
下集會剪埋了....(NT預告)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-08, 11:33 AM   #369
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:
作者: 正樹(masaki) 查看文章
希望有dvd特典補完
人地TOS都有招出 ..
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-08, 04:19 PM   #370
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
今集去得好快好緊湊

下集大少爺要終於要割...啦
銀色流星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-08, 04:27 PM   #371
闇影風

引用:
作者: GN00508771 查看文章
下集會剪埋了....(NT預告)
預告原來有
只係截圖無

另, 總覺得依個少爺仔, 比Game版更討厭, 可能因為多左個超討厭既嘴臉a

而且Tear真係好好人, 全部人都唔想理佢之下...依然願意理下少爺仔
Ending我唔要Game版, 給我一個更好的Ending

常駐突滿村姑或鶴媽
舊 11-16-08, 04:52 PM   #372
泡菜
Crazy Gamer

引用:
預告原來有
只係截圖無

另, 總覺得依個少爺仔, 比Game版更討厭, 可能因為多左個超討厭既嘴臉a

而且Tear真係好好人, 全部人都唔想理佢之下...依然願意理下少爺仔
Ending我唔要Game版, 給我一個更好的Ending
ending若果仲係game o個個我諗10個有9個都會反枱吧..XD

一定會補完的
舊 11-16-08, 05:27 PM   #373
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
game個ending我覺得幾好呀
銀色流星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-08, 05:30 PM   #374
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
見到少爺仔咁樣真係幾火
見你地咁講其實阿修都係copy?

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 11-16-08 10:05 PM 被 鳳熾魂 編輯。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-08, 05:32 PM   #375
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 銀色流星 查看文章
game個ending我覺得幾好呀
係戈個ENDING上 加多少少後續就最好!!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Tales of the Abyss(仮題) money 手提遊戲機討論版 390 06-07-17 02:50 PM
[問題] 哪裡有the best版TALES OF THE ABYSS賣 112914 電視遊戲討論版 2 10-08-08 10:30 PM
[PS2] Tales of the Abyss 深淵傳說 攻略心得 vol.2 武藤遊戲 攻略及心得交流區 67 12-03-06 05:03 PM
Tales Of The Abyss 一些cosplay House Cosplay同人MIX討論區 9 01-05-06 09:14 AM
[PS2]Tales of The Abyss [發售中] (予約特典 Tales of Phantom) steve 電視遊戲討論版 386 12-16-05 02:52 PM

現在的時間是 06:25 PM

手機版 | APP版