Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-17-07, 12:18 PM   #251
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: HON HON 查看文章
ps2版兩集都爆晒機, 玩熟晒所以咁快啫, 依家都要專解成就先得...

點碌咁大呀? 我用佢老豆碌晒都係得102萬km, 可能有野漏左會再碌得大d, 但都唔會大多50km掛, 莫非真係要碌埋佢媽媽同佢爺爺....

有無人live 4打呀? 尋晚玩過好正, 狂撞對手等佢地甩晒d野, 同埋你撞得多, 撞得準既話就會多d cookie, 我試過攞第3, 但cookie就多過第1成倍咁多......

我第一次玩....都唔係咁難嚗.....每個request 都玩左二三次先過到...二個晚上都爆機啦

大家可以互add .....晚上都找唔到人對戰!!

可能係香港偷步上市......睇Everyone 都唔係咁多人
絕大部份都係香港人
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-07, 02:01 PM   #252
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: CMS 查看文章
我第一次玩....都唔係咁難嚗.....每個request 都玩左二三次先過到...二個晚上都爆機啦
係唔難玩架, 只不過你要感受埋呢隻GAME一齊黎玩先至叫正...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-07, 02:17 PM   #253
CMS
Game Master

引用:
作者: HON HON 查看文章
係唔難玩架, 只不過你要感受埋呢隻GAME一齊黎玩先至叫正...
睇到人總數咁少....咪返去打單機版先啦.....online battle 昨天找唔到人
舊 10-17-07, 02:35 PM   #254
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
有關條件係5萬km
但係我碌到80萬km都過唔都關?
係唔係要100萬km先得?

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-07, 04:29 PM   #255
CMS
Game Master

引用:
作者: 小光 查看文章
有關條件係5萬km
但係我碌到80萬km都過唔都關?
係唔係要100萬km先得?
係咪講緊最後一關上太空...滾到夠大佢叫你接近黑洞.....咁就ok la
舊 10-17-07, 05:28 PM   #256
小光
でっかいお世話です。

引用:
係咪講緊最後一關上太空...滾到夠大佢叫你接近黑洞.....咁就ok la
下......我以為佢叫我唔好接近黑洞(以為會吸左入去GAME OVER)

我係LIVE排名見過你個名,唔知邊關排第5定第6

ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
舊 10-17-07, 05:35 PM   #257
CMS
Game Master

引用:
下......我以為佢叫我唔好接近黑洞(以為會吸左入去GAME OVER)

我係LIVE排名見過你個名,唔知邊關排第5定第6

吸入去係會game over ,開頭佢叫你唔好接近
但滾到夠大...佢叫你接近....咁就爆機了

現在我關關都係剛剛過到..人又少....人數得十個左右排名現在冇乜意思喎

此篇文章於 10-17-07 05:38 PM 被 CMS 編輯。
舊 10-17-07, 06:44 PM   #258
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
千奇唔好手痕喺main畫面入marketplace........入左去一走佢一定會彈你返menu, 但又唔會同你save....搞到我尋晚online打果D分無Q晒. 雖然唔係好多, 但都要......衝擊一下bandainamco個呼吸用器管....咁死白痴嘅設計.....

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-07, 07:38 PM   #259
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
我想問點樣可以拎高分d
我已經照佢要求碌...但係都得個幾十分...
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-07, 07:43 PM   #260
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
[OT] 百五萬公里可以碌到黑洞,咁想碌到天元突破起碼要幾多光年? [/OT]

唔知今集有幾多隻Idolm@ster歌?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-07, 08:38 PM   #261
小光
でっかいお世話です。

引用:
作者: onon 查看文章
我想問點樣可以拎高分d
基本上剛剛合要求的話係得單位數字分數
要遠遠高過要求先會高分

舊 10-17-07, 10:03 PM   #262
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
九龍城$270入了日版
要set部機係日文元時先出日文
唔係就出英文.............有d煩

舊 10-18-07, 01:35 PM   #263
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
基本上剛剛合要求的話係得單位數字分數
要遠遠高過要求先會高分
我好多都拎 30~50分
要多加努力至得

令外每關都好似好多野收集....d道具嘅位係咪set死定random? 依家都係拎得果兩三件咁大把..

相薄
舊 10-18-07, 01:44 PM   #264
CMS
Game Master

引用:
作者: onon 查看文章
我想問點樣可以拎高分d

要多過要求先會高分...e.g 500m 個場...碌到1.1Km先得90分
舊 10-18-07, 01:47 PM   #265
小光
でっかいお世話です。

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
我好多都拎 30~50分
要多加努力至得

令外每關都好似好多野收集....d道具嘅位係咪set死定random? 依家都係拎得果兩三件咁大把..
背map就是王道
d位係set死, 多d找下d窿窿罅罅同屋頂
有d禮物係d動物拿住, "行"埋去的話佢地會走開, 要dash過去撞佢

舊 10-18-07, 01:58 PM   #266
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
背map就是王道
d位係set死, 多d找下d窿窿罅罅同屋頂
有d禮物係d動物拿住, "行"埋去的話佢地會走開, 要dash過去撞佢
原來dash係咁用! 我仲覺得dash好麻煩成日都冇用!

唔該曬!
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-07, 01:59 PM   #267
CMS
Game Master

今晚有冇會打online.....打1000 cookie 成就
舊 10-18-07, 04:12 PM   #268
小光
でっかいお世話です。

發現原來要拿高分唔止要碌得大, 仲要吸得多每關指定的種類, 例如食物, 玩具等

引用:
今晚有冇會打online.....打1000 cookie 成就
今晚可能得,add左你先

引用:
作者: minolta 查看文章
原來dash係咁用! 我仲覺得dash好麻煩成日都冇用!

唔該曬!
其實dash平時都有用,特別去到地球同宇宙, 因為冇野阻住你可以任dash

舊 10-19-07, 07:48 PM   #269
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
教學o個版可以拿到120/100分...

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 08:54 PM   #270
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
引用:
如果係既話大家介唔介意我加入呀?
我都想開成就~

另外一提,XBOX LIVE已經有得下載新版圖啦~200PTS一個.
我自己就下載左"SHOPPING"果一個,得一份禮份同一個親戚
玩法大約係有三+萬,然後起超市度滾淨零円.

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 10:40 PM   #271
大覺屋師真
The One

引用:
作者: ~蕉園~命運~ 查看文章

另外一提,XBOX LIVE已經有得下載新版圖啦~200PTS一個.
我自己就下載左"SHOPPING"果一個,得一份禮份同一個親戚
玩法大約係有三+萬,然後起超市度滾淨零円.
個超市d物件會唔會好單調or都係用番D舊野?

相薄
舊 10-20-07, 12:11 AM   #272
jamsquare

PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
單機既話

呢集都幾廢

map又少, d mission又唔好玩

買左比女朋友玩
晏晝開始玩
佢玩玩下我訓左
訓醒已經差一排爆機

都係第2集正d
今集超唔com玩
連過場片都無

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 09:53 AM   #273
小光
でっかいお世話です。

引用:
作者: jamsquare 查看文章
單機既話

呢集都幾廢

map又少, d mission又唔好玩

買左比女朋友玩
晏晝開始玩
佢玩玩下我訓左
訓醒已經差一排爆機

都係第2集正d
今集超唔com玩
連過場片都無
我未玩過之前d 但都覺得今集唔襟玩
大概係要download content斬返你一筆

舊 10-20-07, 10:29 AM   #274
CMS
Game Master

引用:
我未玩過之前d 但都覺得今集唔襟玩
大概係要download content斬返你一筆
打完秘密成就...差不多可以收起隻game...
好似仲未有人知
舊 10-20-07, 11:43 AM   #275
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
差少少就150萬......