Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-13-06, 09:51 AM   #401
delkong
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDdelkong
XBox Live Gamertagdelkong
有冇人知WE10,遊戲入菜單前有五項日文選擇請問係咩離
delkong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 09:59 AM   #402
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: delkong 查看文章
有冇人知WE10,遊戲入菜單前有五項日文選擇請問係咩離
五個遊戲 level.. 揀完入去轉番其他難度都可以的

另外開設了討論區, 歡迎討論:
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=151299

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 07:51 PM   #403
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
係咪美版未出? 見topic係2月6 日

今日買左隻英文既winning, 但唔知點解封面係 阿祖+terry
(之前見係阿祖+一個唔知乜人猛大口咁 )即係呢張-> click

買左歐版pls ans me! thanks!!

此篇文章於 12-13-06 08:24 PM 被 『庭』 編輯。
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 09:46 PM   #404
肥賢
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 『庭』 查看文章
係咪美版未出? 見topic係2月6 日

今日買左隻英文既winning, 但唔知點解封面係 阿祖+terry
(之前見係阿祖+一個唔知乜人猛大口咁 )即係呢張-> click

買左歐版pls ans me! thanks!!
就咁睇..那個外籍人仕唔係terry呢
肥賢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 09:46 PM   #405
肥賢

大埔出左日版 we10 大約29x
舊 12-13-06, 10:28 PM   #406
『庭』

引用:
作者: 肥賢 查看文章
我知, 但我今日買個隻封面係terry + 阿祖,

同上面個隻唔同

佢話係歐版黎
舊 12-13-06, 10:31 PM   #407
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
XBox Live GamertagMING0229
引用:
我知, 但我今日買個隻封面係terry + 阿祖,

同上面個隻唔同

佢話係歐版黎
放心
我隻歐版都係阿祖安奴同 Terry
0229 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 11:06 PM   #408
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
買左360版
唔想再買psp we@@

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 11:22 PM   #409
相馬崇人
Junior Member

註冊日期: Nov 2005
引用:
大埔出左日版 we10 大約29x
會唔會有野送?大埔邊間有日版?
相馬崇人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 12:02 AM   #410
『庭』

引用:
作者: 0229 查看文章
放心
我隻歐版都係阿祖安奴同 Terry
thanks
舊 12-14-06, 12:13 AM   #411
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
惡搞o野咋, 左邊果個難道係阿祖安奴? 一幅睡著的樣子

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 09:09 AM   #412
『庭』

引用:
作者: t-cup 查看文章
惡搞o野咋, 左邊果個難道係阿祖安奴? 一幅睡著的樣子

但一開始賣真係呢個封面....好肯定
因為第一日出歐版我去睇...見到咁既封面而卻步

琴日見換左封面 ( terry+阿祖)同埋 $270就買左!
但阿祖個樣一樣係"一幅睡著的樣子"

其實同一隻game轉封面常唔常見 ?
開頭左面個人又係邊個來的?
舊 12-14-06, 09:19 AM   #413
肥賢

引用:
作者: 相馬崇人 查看文章
會唔會有野送?大埔邊間有日版?

咁又唔知有冇野送...
不過我諗好快跌價...
當初我買we9都 3xx啦
e+都係29x...
舊 12-14-06, 01:32 PM   #414
kevinkong

註冊日期: Dec 2004
在188睇到買We10會送save..有冇人有呢個save呀??可以share嗎?
kevinkong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 02:00 PM   #415
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

引用:
但一開始賣真係呢個封面....好肯定
因為第一日出歐版我去睇...見到咁既封面而卻步

琴日見換左封面 ( terry+阿祖)同埋 $270就買左!
但阿祖個樣一樣係"一幅睡著的樣子"

其實同一隻game轉封面常唔常見 ?
開頭左面個人又係邊個來的?
第一日出歐版我都有去睇, 一定係terry + 阿祖...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 02:01 PM   #416
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: kevinkong 查看文章
在188睇到買We10會送save..有冇人有呢個save呀??可以share嗎?
佢果個應該系用返we9
想完美we10save等1星期到

舊 12-14-06, 06:01 PM   #417
相馬崇人

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: DC 97 查看文章
佢果個應該系用返we9
想完美we10save等1星期到
突然諗到個問題,行版同日版個save係咪一樣?
咁唔一樣如果個個買行版咁我日版咪冇save用?
相馬崇人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 06:23 PM   #418
『庭』

引用:
作者: kin~kin 查看文章
第一日出歐版我都有去睇, 一定係terry + 阿祖...
咁真係唔知
我係荃豐一開始見到個隻唔係terry

另外想問wireless 玩最多係幾多人?
之前話8個人玩? 但今日3個人試點都係1vs1, 唔知點set
舊 12-14-06, 10:10 PM   #419
魔王
Crazy Gamer
夢想飛行員

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDirvinlok
我想知阿祖板可唔可以同中村板對戰??

舊 12-15-06, 12:41 AM   #420
AGK

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 魔王 查看文章
我想知阿祖板可唔可以同中村板對戰??
係lor, 有冇人知3個版本可唔可以互相對應? 同埋歐版save可以去邊copy?

只可惜遊戲太多, 時間太少
AGK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-06, 09:05 PM   #421
魔王
Crazy Gamer
夢想飛行員

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDirvinlok
九龍城$270入手
想問下邊度有完美save??

舊 12-18-06, 01:56 PM   #422
DC 97
The One

PSN  IDDC97
最平見過$260行
隻game淋得咁快@@

舊 12-18-06, 02:00 PM   #423
Matamata

註冊日期: Jan 2004
好似係冇得整球衣...
不過全名save出左啦...
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-06, 12:29 AM   #424
specialfung
Crazy Gamer
i'm nobody

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDspecialfung329
請問阿祖版係行定......中村版係??

舊 12-21-06, 12:57 AM   #425
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: specialfung 查看文章
請問阿祖版係行定......中村版係??
中村版係日
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[GBA]新約。聖劍傳說 討論區 神祕人1號 手提遊戲機討論版 574 10-27-03 12:54 AM
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM

現在的時間是 04:27 AM

手機版 | APP版