Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-14-12, 05:56 PM   #201
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: wgzc 查看文章
今集既目的晤喺講零番
喺話畀各位知 又有練功又有新卍解/型態喇
都只係得一護一個人有新招既姐~

如果零番隊勁係勁在佢地既萬解
咁咪又係廢人一班.............
惡魔X魔鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-12, 06:25 PM   #202
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
島上睇到
多拉A夢 小夫 技安 靜香 大雄

anyone 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-12, 08:22 PM   #203
dust11
God of Gamer

註冊日期: Aug 2010
套野變左唔打好睇過打

今集重點唔係戀次好耐冇用過全力咩
等我仲以為佢淪落到茶渡水平
估唔到久保留位俾佢同石田升LV
但係...
織姬整唔到咩?

此篇文章於 11-14-12 08:27 PM 被 dust11 編輯。
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-12, 09:00 PM   #204
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
我比較想知邊個係前前12隊隊長....
聽日世里講係好似母親咁既隊長....到底係阿嬸定美女呢

話說點解陳國漢會亂入零番隊~

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-12, 09:21 PM   #205
封印魔劍神式
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
斷一斷把刀
之後就可以出番幾十話修刀篇拖番下
順便見番斬月大叔
封印魔劍神式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-12, 09:42 AM   #206
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
零番隊造型真係唔多吸引...
好雜碎樣,俾唔到一個真係強既感覺出黎...

話時話,當年好多人估一心係零番隊的,
唔知而家會唔會有機會出場呢

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-12, 10:03 AM   #207
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: dust11 查看文章
套野變左唔打好睇過打

今集重點唔係戀次好耐冇用過全力咩
等我仲以為佢淪落到茶渡水平
估唔到久保留位俾佢同石田升LV
但係...
織姬整唔到咩?
似乎久保已經將織姬既能力設定當左黑歷史. 因為太屈機.......
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-12, 10:53 AM   #208
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 封印魔劍神式 查看文章
斷一斷把刀
順便見番斬月大叔
咩修刀篇呀
梗係會出現
迷宮>rpg>boss決戰>新刀新能力 啦

零番隊竟然咁雜碎臉
等睇藍染出手

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-12, 12:14 AM   #209
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: 封印魔劍神式 查看文章
斷一斷把刀
順便見番斬月大叔
見到佢斷刀,
唔知點解有種感覺,
零番隊係出黎幫一護練功嘅
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-12, 09:42 AM   #210
colus
Game Master
子龍

引用:
作者: yorkyork 查看文章
見到佢斷刀,
唔知點解有種感覺,
零番隊係出黎幫一護練功嘅
零番隊 : 咦~!你咪一心個仔仔,咁大個啦?!
一護 :
零番隊 : 世侄過黎!等世伯過d功力過你!

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
舊 11-16-12, 09:47 AM   #211
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
我覺得仲留住白哉同劍八隨時就係為左比佢地升上神台上零番隊

舊 11-16-12, 10:57 AM   #212
colus
Game Master
子龍

引用:
作者: Sar8 查看文章
我覺得仲留住白哉同劍八隨時就係為左比佢地升上神台上零番隊
劍8都話仲留有"未識卍解"呢個後著可以變強,
白哉除左扮cool之外...何德何能?

舊 11-16-12, 11:04 AM   #213
Sar8
The One

引用:
作者: colus 查看文章
劍8都話仲留有"未識卍解"呢個後著可以變強,
白哉除左扮cool之外...何德何能?
人氣
人氣高你要佢上神樓都得

舊 11-16-12, 11:08 AM   #214
Owata
Junior Member

註冊日期: Apr 2010
引用:
人氣
人氣高你要佢上神樓都得
你令我諗起隔離漫某個蒙面忍者
Owata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-12, 02:07 AM   #215
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
條數學題點計都唔妥

原來斷左把刀仲慘過斷手斷腳
即係班前隊長都係斷左把刀 被當成傷殘人士去左攞退休金

追咁耐都係想知拳西ge卍解神的不在場證明

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-12, 10:25 AM   #216
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
斷咗咪練番一百幾廿話整把新既出嚟囉

零番隊既logo唔係好得bor...

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-12, 11:22 PM   #217
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
要去修練了...

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-12, 11:25 PM   #218
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
今話零番隊 show show quali 拎返唔少分數,尤其是個千手女,同湼有不少關係
不過肥婆依然比較難接受 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-12, 11:50 PM   #219
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
花姐係時候出手;D
春水做咩咁大介心。。
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-12, 12:51 AM   #220
colus
Game Master
子龍

引用:
作者: f2light 查看文章
花姐係時候出手;D
春水做咩咁大介心。。
叫花姐而家應該做既野唔係去醫人,
講到好似花姐真7強既唔係醫術,係戰鬥咁...伏線?
轉過頭繼續踩低花姐,
你都救唔到佢地架啦~擺佢地係度咪又係等死...

不過...劍八被遺忘了...?
4個波...白哉,露琪亞,戀次...斬月...!
咁...劍八呢?唔駛醫?!

舊 11-21-12, 01:00 AM   #221
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
轉過頭繼續踩低花姐,

佢應該唔係大白咁傷,而且佢的性格醫佢的話轉頭可能去自殺 ...
另外佢個八千流我覺得都好 match 0 番隊 style ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-12, 01:04 AM   #222
Sar8
The One

一個屈尾十劍八靠意志復活

舊 11-21-12, 04:01 AM   #223
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
又有得合情合理地去修練了

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-12, 10:11 AM   #224
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
一個屈尾十劍八靠意志復活
仲變埋金毛綠眼添
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-12, 12:19 PM   #225
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
引用:
轉過頭繼續踩低花姐,

露琪亞唔係只係一個普通隊員黎咩, 竟然有優待
反而劍8, 明明係隊長, 都被遺忘.

1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 久保帯人「BLEACH 死神代行消失篇」最終章、開演!丨ハリウッド実写化が本格始動Vol.6 money 日本動漫畫討論版 1048 07-26-12 10:23 AM
吹水專區 Vol.1735《衛宮士郎: 投影, 開始!》 b_boy 吹水專區 1007 02-09-11 10:28 PM
Bleach出戀愛遊戲! Love Bleach宣傳片 mimi17 日本動漫畫討論版 1 08-23-06 05:22 PM
估波遊戲VOL.6(歐冠盃開始) 龍寶寶 體育版 29 09-16-03 05:19 PM

現在的時間是 06:21 PM

手機版 | APP版