Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-27-12, 12:38 AM   #76
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
唔好意思 呢排我都係飛下睇下

替身係指....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-12, 12:44 AM   #77
森羅
God of Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
其實勝負關鍵係某屍魂界既年輕天才
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-12, 12:47 AM   #78
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 金屬史萊姆 查看文章
應該仲有四式..
[東北],[東南],[西南],[西北]
最後來多一招捨身奧義[屍魂界買起釣魚台國有化].
仲有南北極, 赤道

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-12, 07:37 AM   #79
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
合埋唔係應該出大四喜咩?

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-12, 10:23 AM   #80
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: GN00508771 查看文章
唔好意思 呢排我都係飛下睇下

替身係指....
劇透

最新一話, 大奸角死之前, 講番自己個名話對唔住. 似乎佢只係真.大奸角既替身.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-12, 10:43 AM   #81
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
替身都可以輕鬆秒劍八...sosad

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-12, 01:38 PM   #82
Eking

註冊日期: Feb 2006
劍八又係老問題...佢現在實力只係個人......就算冇魂魄劍用條普通鐵都係一樣.......

舊 09-27-12, 01:52 PM   #83
ZOMA
Crazy Gamer

替身被打爆,肉身(力量)才會回到真身
成為真正的大魔王巴恩..!!!

呢個千年血戰篇都依然冇變化,快d完結啦
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-12, 04:37 PM   #84
anglewave
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
雖然鋪排都叫做回復了水準, 山老頭好英, 但如不改掉港漫般大格大格咁畫, 就好似而家咁, 一係好似藍染篇咁劇情推進異常援慢, 一係好似現在劇情咁, 係咁跳級, 隻隻一刀秒, 但去到山老頭打大佬, 又去到一期完的動作竟然動用到三期, 但其實都係一招秒...睇到人好不爽。

anglewave 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-12, 12:25 AM   #85
Roger-YuGi
Crazy Gamer
K-COSMOS

註冊日期: Aug 2003
我可能中間MISS左D...其實兩班人因咩事開戰?

舊 09-28-12, 02:05 AM   #86
lwl

PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
拍爆炸片需要替身..........

舊 09-28-12, 02:13 AM   #87
Vincent_XIII
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
PSN  IDViVi-Vincent
即係講到尾呢條友純粹要黎引山老頭出哂d招,比佢了解能力黎吸卍解用
話時話對方都冇乜威脅性能力攻擊就一次出哂東南西北...(北仲要好似冇特別純粹要黎秒人)
如果再冇隱藏招的話.咁快亮哂底牌都幾搵笨
Vincent_XIII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-12, 11:14 AM   #88
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
話時話山本依家係咪無哂無隻手??
最後畫佢好似右手都無埋咁

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-12, 12:46 PM   #89
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
可能到最後話
果個都係本體, 不過要進化成完全體
需要山老頭既力量

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-12, 12:33 AM   #90
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
見完藍染結果只有一個
鏡花水月已中

舊 10-03-12, 12:42 AM   #91
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: longsonufo 查看文章
見完藍染結果只有一個
鏡花水月已中
哈哈,係就正!!
不過佢比人鎖住應該做唔到野掛??

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-12, 11:42 AM   #92
埃及使者
玻璃般的存在

藍染只有一格仔戲份

嘛, 秒左山老頭
好快就見到藍染出返場

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 10-03-12, 11:42 AM   #93
colus
Game Master
子龍

btw,藍染唔埋堆係咪應該都已經俾人做低埋?
特記戰力5個
劍八
總隊長
藍染
一護
5個入面2個收皮2個被困(?)
剩返一個係邊個呢?
一心係藍染篇俾藍染堆殺過,唔會真係一心呱?
新人物?

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
舊 10-03-12, 12:19 PM   #94
ahleung
The One
Bannnned

如果可以模仿埋力量, 不如模仿山老頭啦.
舊 10-03-12, 12:29 PM   #95
colus
Game Master
子龍

引用:
作者: ahleung 查看文章
如果可以模仿埋力量, 不如模仿山老頭啦.
其實唔係好明,
兩兄弟,一個模仿樣一個模仿力量...
咁而家果個係阿哥定細佬?定兩個合左體?

另,敵BOSS講明左,
唔係因為未了解對方卍解吸唔到,而係要自己有返咁上下力量
先可以吸到同等對手既卍解?所以山老頭就要留返俾佢黎吸...
咁講法...一護黎到咪又係等俾人吸...

舊 10-03-12, 12:34 PM   #96
埃及使者
玻璃般的存在

話明主角光環
一護梗係吸返人果個啦

GGF - 棄坑

舊 10-03-12, 12:39 PM   #97
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: colus 查看文章
其實唔係好明,

另,敵BOSS講明左,
可以仿力量戈個 仿埋佢兄弟"仿樣"戈個能力
得唔得呢
反正依家都好似冇講仿力量每次只能限一

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-12, 12:43 PM   #98
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: colus 查看文章
其實唔係好明,

另,敵BOSS講明左,
我既理解係, 兩兄弟都可以模仿樣,
一個就模仿樣+力量
一個就模仿樣+記憶
舊 10-03-12, 12:59 PM   #99
colus
Game Master
子龍

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
話明主角光環
一護梗係吸返人果個啦
繼承銀成吸收完現術技能?

引用:
作者: GN00508771 查看文章
可以仿力量戈個 仿埋佢兄弟"仿樣"戈個能力
得唔得呢
反正依家都好似冇講仿力量每次只能限一
引用:
作者: ahleung 查看文章
我既理解係, 兩兄弟都可以模仿樣,
一個就模仿樣+力量
一個就模仿樣+記憶
即係之後可能又會話呢個係替身2號囉?
btw...模仿力量...呢招其實點講都好難講得通
完全唔合邏輯...

舊 10-03-12, 01:44 PM   #100
dust11

註冊日期: Aug 2010
模仿記憶嗰位秒左劍八

套野真係冇哂招式對拆
一人斬一刀就算

此篇文章於 10-03-12 01:52 PM 被 dust11 編輯。
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 久保帯人「BLEACH 死神代行消失篇」最終章、開演!丨ハリウッド実写化が本格始動Vol.6 money 日本動漫畫討論版 1048 07-26-12 10:23 AM
吹水專區 Vol.1735《衛宮士郎: 投影, 開始!》 b_boy 吹水專區 1007 02-09-11 10:28 PM
Bleach出戀愛遊戲! Love Bleach宣傳片 mimi17 日本動漫畫討論版 1 08-23-06 05:22 PM
估波遊戲VOL.6(歐冠盃開始) 龍寶寶 體育版 29 09-16-03 05:19 PM

現在的時間是 04:42 PM

手機版 | APP版