Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
HON HON 12:37 PM 06-10-13
作者: AshleyYan:
尋日試左,畫汁ok啦,呢d片都係咁上下無乜特別~
無差左咁啦~
正, 唔該晒....
W!LL 01:47 PM 06-10-13
入左隻得利台版晚孃BD(港版安樂得DVD), 片長137分鐘+SF, 拆開見只係用BD25, 但開出黎畫質好掂
HON HON 03:55 PM 06-10-13
作者: W!LL:
入左隻得利台版晚孃BD(港版安樂得DVD), 片長137分鐘+SF, 拆開見只係用BD25, 但開出黎畫質好掂
都係嗰句, 25同50假象黎架咋, 唔駛咁care.
riceking 11:49 PM 06-25-13
隻FF Orchestral Album都ok正....

Rice
暗黑騎士 03:01 PM 06-27-13
有冇3d blue ray影碟機可以介紹? 大路野得嘞, 要黎代替部dvd, 唔該
HON HON 06:28 PM 06-27-13
今日收到...

有中文字幕
C.Ryo 09:33 PM 07-09-13
Yoga BD 初回有超級大本相册仲要超過三粒鐘,不過未得閑睇
C.Ryo 07:06 PM 07-14-13
Yoga 聲畫ok,其中有啲歌係Yoga不在狀態丶佢自己拉開咪多過係收音問題...Yoga完全被峰姐比下去鳥
軟硬vs GH 隻BD有合格BD聲畫啵,係唔會係示範級數啫
Coquelicot 06:55 PM 08-03-13
唔好意思, Blu-ray player係咪喺度問?

近排想買部新Player
請問Pioneer BDP-450定Sony BDP-S790比較好?
http://www.pioneerhongkong.com.hk/ct...ail.php?id=431

http://www.sonystyle.com.hk/ss/produ...s790/index.jsp

其實主要貪呢兩部有HDMI x2 (一廳一房電視各一)
C.Ryo 08:47 PM 08-03-13
Sony 性價比高啲, 又乜功能都齊曬, 同播 sony 其下影業 BD 包無問題先 XD
C.Ryo 04:10 PM 09-28-13
近排入手

我係我 06:35 PM 09-28-13
作者: C.Ryo:
近排入手
last live how much and where!?!?
質素如何?
C.Ryo 08:09 PM 09-28-13
作者: 我係我:
last live how much and where!?!?
質素如何?
同 HMV JP 訂, 4620yen 未包運費
4:3 SD source upscale 算 ok, 一定唔係HD咁高清, 聲就普通 LPCM 16/48 2.0
不過係喜歡(過)佢地的話, 呢隻始終比較有紀念性

W!LL 06:37 PM 09-29-13
唔入BD BOX SET?
C.Ryo 09:09 PM 09-29-13
唔入BD BOX SET?
呢set唔想入齊ma, SD upscale + 其中有兩pair啲run down又差唔多, box set 又貴在多個套同要搞登記先有嘅Tee 留番之後入檎姐果set
bsky666 09:30 PM 09-30-13
檎姐我都諗住入, 仲想入埋隻 PV 集..... 但係加埋都幾金......
ching 知唔知邊度訂會平 D?
C.Ryo 11:54 PM 09-30-13
作者: bsky666:
檎姐我都諗住入, 仲想入埋隻 PV 集..... 但係加埋都幾金......
ching 知唔知邊度訂會平 D?
都不外乎Amazon jp 同 hmv jp, 一般應該amazon 平啲,但如果見到hmv做15%或以上coupon還原就hmv扺番,不過之後要限期內再幫襯hmv先用得番啲coupon
DevilElvis 02:14 PM 10-02-13
想問下張學友1/2世紀演唱會 blu-ray 有冇人知E家街賣緊幾多??? Thanks!!
HON HON 03:14 PM 10-02-13
作者: DevilElvis:
想問下張學友1/2世紀演唱會 blu-ray 有冇人知E家街賣緊幾多??? Thanks!!
230-250左右...

我都未買.
W!LL 07:24 PM 10-09-13
超人鐵盒版小貨到無倫
C.Ryo 07:33 PM 10-09-13
超人鐵盒版小貨到無倫
港版唔係 steelbook

反而訂咗MU, 多野送

W!LL 11:26 PM 10-09-13
作者: C.Ryo:
港版唔係 steelbook

反而訂咗MU, 多野送

對我黎講唔多有分別, 可能要連書仔或雙幻紙套算
11月pacific rim先有主菜, 要入齊行版同日版
今日入左after earth鐵盒, 原來有4K, 不過呢套戲係咪有3D版?
HON HON 11:55 PM 10-09-13
港版怪獸大學無鐵盒....失望.
W!LL 11:07 AM 10-10-13
洲立出迪迪尼片成日淨係得閃套hea到爆,美版起碼有立體紙套,咁都唔跟
HON HON 11:18 AM 10-10-13
洲立出迪迪尼片成日淨係得閃套hea到爆,美版起碼有立體紙套,咁都唔跟
除左發行外, 成個世界問佢攞貨黎賣都無得SAY.

佢只俾隻淨膠你賣你都要賣.
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35  ... 最後

返回主題版面