Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-17-10, 08:26 AM   #476
An0raku
Insane Gamer
速報Glutton

註冊日期: Sep 2009
引用:
作者: wsx360 查看文章
fami通有寫可以玩幾耐,不過睇唔清濋
http://www.imagebam.com/image/f192be101893451
平均
15小時 --- 全關卡通過
30小時 --- 所有challenge完成
諸君可以放心吧
An0raku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-10, 10:26 AM   #477
C.N
Junior Member

註冊日期: Aug 2010
如果要達成全關卡A評級的話就唔止4~6小時了~

C.N 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-10, 10:38 AM   #478
一一
God of Gamer
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: 沙翁 查看文章
有冇玩過bio1-3?
[抽死capcom]bio5真係高下立見[/抽死capcom]
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-10, 11:16 AM   #479
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
咁鬼佬果度係咩意思
佢厲害到4-6小時打爆?

舊 10-17-10, 11:19 AM   #480
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: C.N 查看文章
如果要達成全關卡A評級的話就唔止4~6小時了~
不過唔係個個玩game都會走去挑戰全S/A
「如果」真係得4小時就真係唔太抵...

引用:
作者: An0raku 查看文章
平均
15小時 --- 全關卡通過
30小時 --- 所有challenge完成
諸君可以放心吧
如果普通玩一次15小時咁就差唔多
不過點解會差咁遠,一邊就話15,一邊就話得4個鐘...
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-10, 11:24 AM   #481
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
一邊睇片玩另一邊飛片玩?

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-10, 11:30 AM   #482
沙翁
Crazy Gamer

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
一邊睇片玩另一邊飛片玩?
玩4個鐘但係要睇11個鐘片
舊 10-17-10, 11:39 AM   #483
An0raku
Insane Gamer
速報Glutton

註冊日期: Sep 2009
引用:
定係玩四個鐘load十一個鐘碟
An0raku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-10, 12:56 PM   #484
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
見別論壇寫玩第一關時玩了1小時,但那一關是玩了10分左右+看片時間,
所以我想這GAME有八成時間看片,餘下一至二成才是玩的(本人感覺而已)
P.S.玩GAME我覺得故事起碼有8小時以上才接受到(不包看片),如果真的看片多,我更不會買了
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-10, 02:07 PM   #485
Sar8
The One

如果玩3成睇7成
我肯定唔買
除非佢插水....

舊 10-17-10, 02:29 PM   #486
C.N

外國已經偷跑了,唔知香港幾時有呢~

舊 10-17-10, 05:48 PM   #487
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
http://www.ps3trophies.org/game/vanquish/trophies/
有杯睇
唔死個金杯好似好難

舊 10-17-10, 06:07 PM   #488
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
外國已經偷跑了,唔知香港幾時有呢~
呢幾日內,可能聽日就有

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-10, 06:13 PM   #489
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
咁少玩時間...都係睇你地入手報告先...

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-10, 06:49 PM   #490
Sar8
The One

制作小組還拖話個評價係別有用心

舊 10-17-10, 07:00 PM   #491
沙翁
Crazy Gamer

引用:
作者: kyo353 查看文章
http://www.ps3trophies.org/game/vanquish/trophies/
有杯睇
唔死個金杯好似好難
有個盃叫 Hurry the #@$% Up!
舊 10-17-10, 07:35 PM   #492
C.N

Smile

引用:
作者: joeypong 查看文章
呢幾日內,可能聽日就有
希望啦~有就第一時間入手~

舊 10-17-10, 07:51 PM   #493
C.N

我見人地外國玩家都常都係6~8個鐘爆機~4個鐘太誇張了~那個編輯是用Casual Auto通關的嗎?

舊 10-17-10, 08:17 PM   #494
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
我見人地外國玩家都常都係6~8個鐘爆機~4個鐘太誇張了~那個編輯是用Casual Auto通關的嗎?
好難講.... 好似demo打果隻大機械人, 開頭唔識打, 打好耐都過唔到, 打幾次後識打, 好快搞掂. 高手低手所用時間真係差好遠的.

舊 10-17-10, 08:55 PM   #495
C.N

引用:
作者: wing 查看文章
好難講.... 好似demo打果隻大機械人, 開頭唔識打, 打好耐都過唔到, 打幾次後識打, 好快搞掂. 高手低手所用時間真係差好遠的.
Planet Xbox 360話要4~6個鐘爆機~所以我估都係5﹑6個鐘倒爆~DEMO1我當一開始要用10分鐘過~而正式版每一個ACT又有大約7個Mission~以總共5個ACT咁計~唔睇片的話都要成6個鐘。加上網友話D片都幾長~所以就算每一個ACT嘅Mission數目唔同~咁扣番~5~6個鐘走唔甩~如果計埋「戰術模式」的話仲有排玩。再加埋玩其他難度及追求A評價嘅時間,可以玩好耐。其實今次咁多人講隻game有幾長都只不過係隻game係射擊遊戲又冇online,如果當隻game係DMC呢類遊戲的話就唔會咁多人嘈。(因為VANQUISH骨子裡同果D追求無傷﹑速度﹑評價嘅動作遊戲冇分別。)

舊 10-17-10, 10:01 PM   #496
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
Planet Xbox 360話要4~6個鐘爆機~所以我估都係5﹑6個鐘倒爆~DEMO1我當一開始要用10分鐘過~而正式版每一個ACT又有大約7個Mission~以總共5個ACT咁計~唔睇片的話都要成6個鐘。加上網友話D片都幾長~所以就算每一個ACT嘅Mission數目唔同~咁扣番~5~6個鐘走唔甩~如果計埋「戰術模式」的話仲有排玩。再加埋玩其他難度及追求A評價嘅時間,可以玩好耐。其實今次咁多人講隻game有幾長都只不過係隻game係射擊遊戲又冇online,如果當隻game係DMC呢類遊戲的話就唔會咁多人嘈。(因為VANQUISH骨子裡同果D追求無傷﹑速度﹑評價嘅動作遊戲冇分別。)
即係似返platinum過往做的game一樣
大多有s級- c 級的評級
同埋佢係預你打完normal再打hard 果d

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-10, 10:21 PM   #497
C.N

引用:
作者: chunmanx 查看文章
即係似返platinum過往做的game一樣
大多有s級- c 級的評級
同埋佢係預你打完normal再打hard 果d
對~VANQUISH擺明就係咁玩的。不過短還短,只要流程真係做得好我覺得都低玩。唔好玩的話真係4個鐘頭都嫌多。而且相比果d有20個鐘頭遊戲時間,但爆完就算嘅遊戲,呢類追求評價﹑表演﹑手感嘅遊戲反而可以玩到好多次,到時真係咩都係返度。但當然都係因人而異嘅。

舊 10-17-10, 11:33 PM   #498
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
行訂價$338,SEGA果然......

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-10, 10:24 AM   #499
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
冇所謂, 反正呢隻連2手都唔會買. 等同綑版.

舊 10-18-10, 01:10 PM   #500
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
舊時BioHazard 3個鐘內爆機, 咁叫乜?
BioHazard 1因為舊時神一般既豪鬼傳說, 攪到我爆左超過十次
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收ps3 game: vanquish 蝦片人 買賣專區 0 09-30-15 06:43 PM
[Rumor] VANQUISH 2 |三上真司 武藤遊戲 電視遊戲討論版 27 06-16-15 04:36 PM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 2 10-08-13 04:52 PM
放/賣 全新未開封PLAT ART 改 Vanquish Sam Gideon shukei 買賣專區 0 07-13-13 01:39 AM
賣PS3 vanquish,少量輕小說 jzeroj2 買賣專區 4 03-26-13 11:31 PM

現在的時間是 09:40 PM

手機版 | APP版