Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-22-13, 10:21 PM   #251
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
ASSASIN任係得黑人小子做得

引用:
作者: J+1 查看文章
攻略問題請去攻略區/

當然snipe 左個目標條友先再清3個guard 啦
射左條友就跌支桿
由手機版發出
已攪掂,不過都謝謝你

另外用黑人小子想搵直昇機去上屋頂做SIDE MISSION(有錢仔跳降傘)
但去過幾次醫院同直昇機場(唔係AIRPORT),但次次都係無
又唔想去AIRPORT搶機引到成堆警察追殺(只係想上屋頂o者…同埋拎外星人物品…)
有無其他地方有直昇機拎但又唔會引到成堆警察追殺?

============================

去左廿幾次醫院終於有出現,已解決

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>

此篇文章於 09-22-13 11:11 PM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-13, 11:06 PM   #252
權愛真
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2010
看來子彈數量都是有bug呢!

希望遲點連同 "車不見" 的問題一起作出修正更新!
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-13, 11:12 PM   #253
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
引用:
作者: Irwin 查看文章
ASSASIN任係得黑人小子做得

已攪掂,不過都謝謝你

另外用黑人小子想搵直昇機去上屋頂做SIDE MISSION(有錢仔跳降傘)
但去過幾次醫院同直昇機場(唔係AIRPORT),但次次都係無
又唔想去AIRPORT搶機引到成堆警察追殺(只係想上屋頂o者…同埋拎外星人物品…)
有無其他地方有直昇機拎但又唔會引到成堆警察追殺?
我都玩到依個任
跟住發現唔見左架dlc飛船

load個8%前既save先有番架dlc飛船
無叫過飛船都會bug左

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安

此篇文章於 09-22-13 11:25 PM 被 Peter Yu 編輯。
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-13, 11:36 PM   #254
鬼斬左文字
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDplay4mario
Nintendo Switch ID4327-6773-9303
PSN  IDplay4lifehk
XBox Live Gamertagplay4lifehk
Request入crew
Crew: play4lifehk
鬼斬左文字 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 12:15 AM   #255
ke仔
Junior Member
閒人

註冊日期: Mar 2007
PSN  ID888
己申請入Crew
Crew: kelvin11001
ke仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 02:18 AM   #256
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
睇番STATUS,仲有兩個MISSION就應該爆一次機了…
未執齊SCARP LETTER唔知會唔會影響ENDING呢…

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>

此篇文章於 09-23-13 03:46 AM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 08:58 AM   #257
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
忍不住買多部車

但做任務不能用好空虛
成日過兩下部車就消失左要Load Save...
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 08:59 AM   #258
www43w2002
-[[認領受付中]]

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990
引用:
作者: heyman_haaaa 查看文章
各位有冇人知車點打燈??
右右右右右
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 09:22 AM   #259
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 10:23 AM   #260
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
迷上3項競賽,鍛煉身體中,操!!!!Fit d

舊 09-23-13, 10:28 AM   #261
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: whassupbun 查看文章
超讚
火燒連環

舊 09-23-13, 03:52 PM   #262
權愛真

車輪 點樣先可以加字上去?

我見有人可以咁樣做既???????
舊 09-23-13, 03:58 PM   #263
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 權愛真 查看文章
車輪 點樣先可以加字上去?

我見有人可以咁樣做既???????
應該係IFRUIT個個APPS

舊 09-23-13, 04:53 PM   #264
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
夜晚街上D女人設定好有問題, 企佢地側邊唔郁會報警

舊 09-23-13, 07:18 PM   #265
whassupbun

引用:
作者: holsety 查看文章
迷上3項競賽,鍛煉身體中,操!!!!Fit d
用Franklin升爆Stamina之後玩第二個三項鐵人,全程狂按X都唔扣氣,壓倒性取勝,但又可以話冇左樂趣
唔知之後unlock果D會唔會再難D? 要睇住條氣黎跑先考技術嘛

舊 09-23-13, 07:49 PM   #266
權愛真

引用:
作者: carychow 查看文章
夜晚街上D女人設定好有問題, 企佢地側邊唔郁會報警
唔好剩係話女人,連男人都係啊!

(今日玩左陣,我咁岩企佢附近…無啦啦…
俾個男人話 : 你信唔信我報警啊拿? [之後即刻打電話] )
好多報警撚……(汗)

其實有d設定真係有問題。
車、槍的子彈等等。(希望遲d真係會修正返!)

唔係既話,玩OL的時候,只會一樣係咁!
舊 09-23-13, 07:50 PM   #267
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
哈哈的炒股精華

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=04737&snA=42427

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 07:51 PM   #268
權愛真

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
應該係IFRUIT個個APPS
我唔係幾鍾意呢d設定。都唔知做咩一定要用手機apps先做到呢?

唔可以家用機都做到?

又麻煩!又唔係個個玩家都會鍾意特登用手機下載來set野。
舊 09-23-13, 08:57 PM   #269
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

Nintendo Switch ID4912 7594 2308
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
佢 post 得太遲, 69個任務清晒
個哥爾夫球場唔潛水唔用 cheat 我諗已經冇可能出 online 前買到.

有冇人可以確定用 cheat 唔會 lock 成就?
真係唔 lock 就趁未更新買左先

舊 09-23-13, 09:24 PM   #270
whassupbun

引用:

http://www.digitalspy.co.uk/gaming/n...ievements.html
引用:
Activating any of the cheats will disable trophies and achievements.

舊 09-24-13, 12:15 AM   #271
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

http://www.ign.com/wikis/gta-5/Cheats_and_Secrets

thx, 但見 IGN 條 link 寫住:
"but only for the current play session."

我想知 session 個定義係指乜?
係咪我 cheat 到幾億 save 後重再遊戲, 洗兩億都拎到"A LOT OF CHEDDAR"?

舊 09-24-13, 12:34 AM   #272
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
洗兩億唔駛用cheat,買賣股票已經可以.....即時買出買入冇損失,不過照計

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 03:05 AM   #273
HeHa
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDontJALot
引用:
佢 post 得太遲, 69個任務清晒
個哥爾夫球場唔潛水唔用 cheat 我諗已經冇可能出 online 前買到.

真係唔 lock 就趁未更新買左先
而家25%,發達靠佢
HeHa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 07:21 AM   #274
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:

集集都唔可以咁開成就架啦....
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-13, 10:44 AM   #275
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
死火,做左多重暗殺任務添

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 09:28 PM

手機版 | APP版