Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-22-08, 10:55 PM   #51
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: the0746 查看文章
我都唔知bor~我有時入人room都比人踢走~哈哈
我用bb100
唔會~見到你個gaf名就知你係香港人啦~
買咪啦~好多game都用到~

其實我有諗過開房玩
試下整個event,GAF的版友大家一齊玩……
不過我用netvigator,經驗話我知會lag到爆,作罷

聽日就去睇下福仁仲有冇mic賣
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 11:25 PM   #52
KUTAR#

to panda-kk:
頭先玩,寫字樓場用laser橫掃你地的人就係我囉 a
舊 02-22-08, 11:49 PM   #53
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
to panda-kk:
頭先玩,寫字樓場用laser橫掃你地的人就係我囉 a

我可能都和你打過了

點解敵人一開始就狙擊槍之類

有無得變狙擊模式??(我是新手
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 11:55 PM   #54
KUTAR#

引用:
作者: pet3 查看文章
我可能都和你打過了

點解敵人一開始就狙擊槍之類

有無得變狙擊模式??(我是新手
有丫,
有D槍按十字的"上"就有狙擊模式

好似laser咁
易中好多的

---------------------------
好唔開心……頭先玩玩下斷線……

果然唔應該開住NOW去玩

此篇文章於 02-23-08 12:11 AM 被 KUTAR# 編輯。
舊 02-23-08, 12:03 AM   #55
pet3
The One

引用:
有丫,
有D槍按十字的"上"就有狙擊模式

好似laser咁
易中好多的

唔怪得頭先衝過橋
我已經Z字行都比人2下光槍ko

有玩的人都add下我吧
舊 02-23-08, 12:27 AM   #56
the0746
Junior Member

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDpanda_kk
哈哈~
今日見到好多香港人玩~真係好開心~
傾住玩係正d~

to kutar:你果下殺左我地3件~哈哈...
之後我執左你支野玩~kaka

p.s. 搵日攪個gaf function啦~
the0746 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 12:34 AM   #57
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
岩岩睇榜~八爺香港第一~哈哈
咁驚?
我自己都沒看過,所以唔知。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 12:35 AM   #58
the0746
Junior Member

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDpanda_kk
引用:
作者: 八仙果 查看文章
咁驚?
我自己都沒看過,所以唔知。
你d分多人成個0
the0746 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 12:36 AM   #59
八仙果
youtube 頻道

Nintendo Switch ID3414-6520-7624
wink

引用:
係喎,頭先同香港人玩
聽到佢地話用BT咪,每次都要重新connect過
好煩喎…… 係真唔係?
引用:
作者: LKC 查看文章
其他game唔係,依隻唔知,
可能係個別問題~?!
係,要熄左個藍芽咪後再開,
因為每局完後,出主 menu 都會自動斷。

我還以後是我的 setting 問題,
那個體藍芽咪是買 PS3 Game Warhawk 時的同梱版。
那遊戲沒這個問題。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
舊 02-23-08, 12:37 AM   #60
八仙果
youtube 頻道

wink

引用:
哈哈~
今日見到好多香港人玩~真係好開心~
傾住玩係正d~

話晒玩多人地年幾。
今晚又會玩天光,
洗完白白就會開機。

舊 02-23-08, 12:49 AM   #61
KUTAR#

ID收集改左format
大家可以檢查下,我有冇打錯野
因為我copy野時,發現copy到亂哂
要重新做過a

如有錯漏請以PM告之
引用:

果然要同香港人玩先過癮!

支野扣EN又好大食,不過好勁,我好喜歡用佢

是打算攪的,頭post個#3就係留俾攪function
不過我用netvigator
我怕會令大家lag住咁打
所以仲考慮野……

此篇文章於 02-23-08 01:07 AM 被 KUTAR# 編輯。
舊 02-23-08, 08:35 AM   #62
pet3
The One

我的目標是洛克人!!!
洛克人,對戰一百次

輸足100次也可以嗎???

點解我見d人可以連續用"口"果招彈黎彈去既?
舊 02-23-08, 04:31 PM   #63
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
DC97 / DC97 /20:00 - 23:00 / 語音:不可

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 06:47 PM   #64
kit3924
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDwckit_x
kit3924/ wckitx / 不定時 / 語音:不可
kit3924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 07:16 PM   #65
pet3
The One

應該是對手強了吧

一開始能不斷贏.......

今天玩總是不斷死
舊 02-23-08, 11:15 PM   #66
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
同siuhouse+幾個日本人打 friendly,-6坐vs用laser打到個第1

舊 02-23-08, 11:22 PM   #67
KUTAR#

引用:
作者: hgckelvin 查看文章
同siuhouse+幾個日本人打 friendly,-6坐vs用laser打到個第1
仲玩唔玩?
我剛set左port Forward , DMZ
想試下會唔會順D,搵緊人做白老鼠 a
舊 02-23-08, 11:39 PM   #68
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
點解成日會段線GA~
今晚都系打返OFFLINE先

PS:點叫FD入ROOM?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 11:42 PM   #69
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
成晚撞見好多 GAF 版友

但就係一次都未開過波
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 11:42 PM   #70
川上双葉
みるをみる

今晚server情況....

舊 02-23-08, 11:46 PM   #71
KUTAR#

nefrezx,hgckelvin
可唔可以唔玩online住
等我開房add你地?

我要試下個network
為開gaf function作準備
因為我發現我開room,就一定有人斷

此篇文章於 02-23-08 11:49 PM 被 KUTAR# 編輯。
舊 02-23-08, 11:53 PM   #72
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
等你 invite
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-08, 12:01 AM   #73
KUTAR#

引用:
作者: nefrezx 查看文章
等你 invite
我要試下lag唔lag……
因為我開房好多人斷線……
舊 02-24-08, 12:02 AM   #74
川上双葉
みるをみる

引用:
我要試下lag唔lag……
因為我開房好多人斷線……
睇黎今晚情況已經係邊個開都係好多人斷線
聽晚再試,有人霸住電視中

舊 02-24-08, 12:10 AM   #75
wongja0708

註冊日期: Dec 2004
搞乜鬼幾場HK 斷晒線
同日本人玩左兩場
d 信心番晒黎

REMARK : 好少有, 容我SHOWOFF 一下 WAKAKAKAKA

wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Lost Planet - Extreme Condition (李秉憲演出) poppop 電視遊戲討論版 792 04-15-08 02:34 AM
lost planet問題... MR_CHEUK PC電腦遊戲討論版 0 11-17-07 12:08 AM

現在的時間是 07:37 PM

手機版 | APP版