Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 11-10-21, 04:23 PM   #76
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
thanks!

舊 11-10-21, 04:24 PM   #77
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
補多兩句:Campea 節目上面講,事後有位嚟至「S字頭」電影公司嘅代表問佢,啲相係邊個傳嘅,佢唔肯交人;亦否認佢同電影公司夾計做宣傳,純粹無心插柳咁話。

條片嚮度,跳去29:48,不過都係冇相嘅~

舊 11-16-21, 04:18 AM   #78
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
15/12 香港上,知唔知大約幾時賣IMAX飛?

香港時間星期三大約9am有新trailer

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-21, 09:32 AM   #79
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
呢個海報唔識形容....

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-21, 09:59 AM   #80
Eking

註冊日期: Feb 2006
新3分鐘預告出, (有四大)

舊 11-17-21, 01:49 PM   #81
肉羊哩咖
griffin611

暫時見有 8爪魚博士、蜥蜴人、沙人、綠魔同電人。

此篇文章於 11-17-21 02:34 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-21, 03:10 PM   #82
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章

暫時見有 8爪魚博士、蜥蜴人、沙人、綠魔同電人。
如果是罪惡6人幫是毒魔還是另一個綠魔呢?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-21, 03:17 PM   #83
肉羊哩咖
griffin611

巴西條予告見蜥蜴人畀一個「隱形人」打臉⋯⋯
https://twitter.com/narrxfilms/statu...550904327?s=21

舊 11-17-21, 03:22 PM   #84
Eking

註冊日期: Feb 2006
蜥蜴人 個畫面真係太細, 睇多次先見到, MCU 一向作風, 太影響劇情人物會識隱身術

真心唔想見到SONY版猛毒入MCU, 1集已經唔係叫好睇, 2集睇完真係覺得浪費時間

此篇文章於 11-17-21 03:25 PM 被 Eking 編輯。
Eking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-21, 01:28 AM   #85
肉羊哩咖
griffin611

呢邊星期一有飛賣,同日亦會有新予告;唔理咁多,買第一日場睇咗先!

舊 11-29-21, 02:48 PM   #86
肉羊哩咖
griffin611

飛已訂,第一晚。

可惜傳聞中嘅新予告尚未出現,留意全長 148 分鐘。

追加: John Campea 啱啱搞咗個網上直播訂飛,玩咗成粒半鐘,所有大網上訂飛全部冧檔,一張飛都訂唔到。呢個唔只係美國,據有人報料,加國同墨國都爆。

此篇文章於 11-29-21 04:20 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 11-29-21, 04:48 PM   #87
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
飛已訂,第一晚。

追加: John Campea 啱啱搞咗個網上直播訂飛,玩咗成粒半鐘,所有大網上訂飛全部冧檔,一張飛都訂唔到。呢個唔只係美國,據有人報料,加國同墨國都爆。
香港唔知幾時先開訂....

Ching你住美國?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 11-29-21, 04:53 PM   #88
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: DevilElvis 查看文章

Ching你住美國?
唔係,只可以話呢度早美國一日上⋯⋯

本人絕對會守劇透守,唔會亂透⋯⋯

舊 11-29-21, 05:17 PM   #89
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: DevilElvis 查看文章

Ching你住美國?
香港通常都係早10日左右先開訂...
15號上, 我預3-6號期間開訂

舊 11-29-21, 05:59 PM   #90
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
飛已訂,第一晚。

全世界都想睇3代同堂

舊 11-29-21, 10:34 PM   #91
王小虎

註冊日期: Apr 2002
又放風拍多三集
https://www.ign.com/articles/tom-hol...ource=facebook
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-21, 01:55 AM   #92
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: wing 查看文章
全世界都想睇3代同堂
最「慘」係 Andrew Garfield,近排佢為咗宣傳佢套新片 Tick, tick, BOOM,受訪嗰陣必被問到有冇份,佢「例牌」答冇,好快就知佢啲演技係精湛到咁,定係佢一直冇講大話。

題外,據報套 TTB 好得,排期 Netflix 睇。

舊 11-30-21, 09:30 AM   #93
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
可能1,2號豬豬俠係有出場 但原來好似假面騎士電影版咁 搵老林著住套戲服打兩下走左去
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-21, 04:28 AM   #94
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
http://timable.com/event/2097361
「《蜘蛛俠:不戰無歸》主題展」希慎廣場 x Hot Toys
Hot Toys 期間限定店及珍藏人偶展
日期:(公眾開放) 2021 年 12 月 2 日至 2022 年 1 月 2 日
時間:上午 11 時至晚上 9 時
地點:希慎廣場 1 樓中庭 (Hot Toys 排隊區設於 4 樓)
排隊安排:有關Hot Toys 期間限定店之排隊安排之詳情,請瀏覽 Hot Toys Secret Base Facebook 專頁

《蜘蛛俠: 不戰無歸》上映週:
詳情:https://timable.com/event/1971925
====================
我成個月會係個道做,得閒可以黎揾下我。^_^

舊 12-01-21, 12:30 PM   #95
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
百記普通場, IMAX, 4DX都已開賣,
MCL就仲未有IMAX, 4DX...

此篇文章於 12-01-21 12:33 PM 被 豪傑公子 編輯。
豪傑公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-21, 02:22 PM   #96
DevilElvis
The One
還我香港!!

已買星期六 英皇IMAX,個系統好廢,入晒卡資料過埋數可以當冇交易

舊 12-01-21, 03:23 PM   #97
肉羊哩咖
griffin611

美國首映嗰晚啲飛有人炒,要價万伍仟美金一張!
https://www.cnet.com/news/spider-man...culous-prices/

舊 12-01-21, 10:23 PM   #98
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
美國首映嗰晚啲飛有人炒,要價万伍仟美金一張!
https://www.cnet.com/news/spider-man...culous-prices/

呢d唔係真價黎,企位價等個listing繼續,之後就互通msg講價,價高者得。

不過睇戲姐,洗唔洗食黃牛咁激?
可能外國戲院分得比較散…

舊 12-02-21, 04:38 PM   #99
肉羊哩咖
griffin611

$ony 入面有關人仕,又話唔知有新三部曲嘅事,唔知佢左右手點傾謁~
https://comicbook.com/movies/news/no...os-amy-pascal/

唔理咁多,睇咗 NWH 先算。

回上,總係有人貪先睹為快,美國地方太散,見網上好多人買唔到第一日飛,諗住有市掛?

此篇文章於 12-02-21 04:41 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 12-02-21, 11:43 PM   #100
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
今年四部MCU電影我留意到一個現像

就係電影戲飛嘅價錢同熱賣程度同主角嘅知名度有強烈正比。

黑寡婦雖然都有知名度,但由於大家知佢已經收咗便當,呢套故仔只係佢生前對大局無關痛癢嘅小插曲,所以觀眾入場意欲大減,戲飛要到首映日幾日前先開始賣,但價錢便宜而且好快買到。

尚氣同Eternals都係完全未聽過嘅新人,所以戲飛亦係要去到好遲先開始賣同埋好容易以低價買到。

但呢集蜘蛛俠,首先蜘蛛仔係家傳戶曉,今集再加有Doctor Strange同各Spiderverse角色雜錦客串加持,未開演前三個禮拜已經開始賣緊,首映日戲飛價錢比之前三套高一兩成左右,而且座位亦開始有啲滿滿地。

睇嚟自Endgame同Far From Home後,大家都好關心現存主要角色嘅後續發展多過介紹新人嘅故仔。而且中間仲嚟一場全球疫症,大家等到頸都長埋。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Spider-Man: Into the Spider-Verse ︱ 蜘蛛俠:跳入蜘蛛宇宙(2018年12月20日) 信長 電影版 34 07-06-19 10:22 PM
Spider-Man 4 neo 電影版 102 01-14-10 02:39 AM
Spider-man ??? 大懶財 日本動漫畫討論版 8 10-21-06 07:50 AM
Spider Man 2 Yakumo Fujii Neo Entertainment TREND 261 08-29-04 08:18 AM
spider man 2 Raymondz Neo Entertainment TREND 33 07-29-03 11:01 AM

現在的時間是 01:32 AM

手機版 | APP版