Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
電影版>平、靚、正、新、舊...影碟情報站 (歡迎報料!)
亞利古 06:42 PM 03-07-08
今日見到都呆左
可以平成咁
即刻買左幾隻
wing 06:49 PM 03-07-08
作者: HFK:
即係大把貨?咁下星期2買DC先順便買~
係咪信和地下個層??
賣左至少2,3個月都仲有咁多貨, 點會咁快賣o西. 但d貨可能會唔同law
信長 10:38 PM 03-07-08
作者: Jamie:
因為BR當道, DVD已成死貨吧 ^^
係都唔錯,br 係未來趨勢..
希望多d dvd 平d.... (我自己要求唔高,dvd 已覺ok)

不過奇就奇在vcd 仲未死
com1010hkjp 10:40 PM 03-07-08
我想買倒A gundam DVD boxs....

不過得1-26集....

so冇買到
MS331 11:05 PM 03-07-08
作者: com1010hkjp:
我想買倒A gundam DVD boxs....

不過得1-26集....

so冇買到

幾錢?
得26集都照買
IDGAF 12:34 AM 03-08-08
作者: wing:

買西片就冇所謂la, 有英文原音同英文字幕.

不過有d戲都有中文字幕, 好似back to the future同hulk
作者: KIM:
部份都有中文字架! 要自己留意背後有寫, 不過可能是簡體字!

係,咁我得閒又去睇下先,正確位置係邊,可以pm我嗎?
我去信和多數係CD、漫畫&GAME之後就走人,今次又走寶了…
com1010hkjp 01:03 AM 03-08-08
作者: 機場美少年:
係,咁我得閒又去睇下先,正確位置係邊,可以pm我嗎?
我去信和多數係CD、漫畫&GAME之後就走人,今次又走寶了…
pm左

我間唔中都去行下,有時d碟真係平到唔信
HFK 02:43 AM 03-08-08
作者: com1010hkjp:
pm左

我間唔中都去行下,有時d碟真係平到唔信
巴打我都想知
W!LL 04:20 AM 03-08-08
我覺得隻death note最慘
3DVDs+海砂CD只係賤價$10...
當初我有諗過入港版上下篇Box set, 好彩
HFK 04:36 AM 03-08-08
作者: W!LL:
係邊間咁平
半熟蕃茄 10:50 AM 03-08-08
不過佢得日文字幕
如果唔識日文但打慣機應該都明
p.s. 我都係差d入港版,好在見到呢set平野即買,0個時買$28....不過開左後裡面個盒爛左,但都無所謂la(咁抵玩 )......而家$10...攪到有d想買多隻黎儲
wing 12:11 PM 03-08-08
巴打我都想知
信和地庫, 最多人果幾間.
12號四分衛 01:19 PM 03-08-08
賣左至少2,3個月都仲有咁多貨, 點會咁快賣o西. 但d貨可能會唔同law
耐唔耐落去睇下,又有之前冇見過 o既新戲
W!LL 02:30 PM 03-08-08
作者: 燈蛾撲火:
不過佢得日文字幕
如果唔識日文但打慣機應該都明
p.s. 我都係差d入港版,好在見到呢set平野即買,0個時買$28....不過開左後裡面個盒爛左,但都無所謂la(咁抵玩 )......而家$10...攪到有d想買多隻黎儲
睇過原著, 又有日文字幕, 問題真係唔大~
$10抵儲啦~

仲有Will套Robot、畢仔既fight club, 廿幾雞真係幾抵
係邊間咁平
1/F落扶手果邊~
柴崎幸 02:46 PM 03-08-08
近來仲有《Final Fantasy 7》既 movie DVD,只售$30,算係咁啦。
半熟蕃茄 04:30 PM 03-08-08
睇過原著, 又有日文字幕, 問題真係唔大~
$10抵儲啦~

仲有Will套Robot、畢仔既fight club, 廿幾雞真係幾抵

1/F落扶手果邊~
I robot我都有買但無諗住睇...開左個packing...好靚
p.s. 呢套睇左兩次(一次係戲院,一次係電視),但忍唔住又買返黎儲
另外<情陷紅磨坊>呢套又係好抵,雖然得英文字幕,但見廿幾又要比錢
以上仲抵過買vcd
無聞 05:16 PM 03-08-08
作者: 柴崎幸:
近來仲有《Final Fantasy 7》既 movie DVD,只售$30,算係咁啦。
ff7 ac
咁低
真是買到隻返來擺都抵
wing 08:57 PM 03-08-08
以上仲抵過買vcd
好似king kong港版vcd都要29, 果度dvd賣28.
arcadia 09:42 PM 03-08-08
我好少去
請問可唔可以pm我正確位置
謝!
半熟蕃茄 09:55 PM 03-08-08
不過其實呢d碟好似大陸買仲平....聽聞$10左右有交易

好似king kong港版vcd都要29, 果度dvd賣28.
$28.....仲要有本靚靚booklet送(不過我無買,因為之前已買左港版dvd)
wing 10:02 PM 03-08-08
不過其實呢d碟好似大陸買仲平....聽聞$10左右有交易

$28.....仲要有本靚靚booklet送(不過我無買,因為之前已買左港版dvd)
始終拿上手個重量感同靚靚包裝係唔同的.......................

而且有d片大陸版會cut野. 之前買左大陸版通天塔... 睇睇下講日本果段就知瀨野
MS331 10:08 PM 03-08-08
GUN X SWORD DVD都係$38@
不過搵唔到水著果話,無買
TOMCHEUNG 10:30 PM 03-08-08
Death Note 好似貴番
$10 ----->$15 q
_張學良_ 10:32 PM 03-08-08
作者: TOMCHEUNG:
Death Note 好似貴番
$10 ----->$15 q
It's around 15-18...
I have seen $38 at 2/f
半熟蕃茄 11:09 PM 03-08-08
始終拿上手個重量感同靚靚包裝係唔同的.......................

而且有d片大陸版會cut野. 之前買左大陸版通天塔... 睇睇下講日本果段就知瀨野
我係指大陸都有呢d 日版dvd..聽聞d鋪有d就係0個邊入貨
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面