Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-23-20, 09:36 PM   #44751
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-20, 10:40 PM   #44752
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
估唔到街機突然殺出女梅林⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-20, 11:05 PM   #44753
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
有人提到, 手機版 1-5 是男梅林出場, 街機版 1-5 (副題是不同)是女梅林出場, 平行世界 w

"見ての通り綺麗なお姉さん"
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-20, 08:11 AM   #44754
digiharuka

再有截圖悉多出現
看來AC 沒有羅摩呢,陰陽反轉平衡世界(?)
舊 09-24-20, 05:57 PM   #44755
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

戰線再次證明左

海叔係最強既!

舊 09-24-20, 08:53 PM   #44756
digiharuka

引用:
作者: GN00508771 查看文章
戰線再次證明左

海叔係最強既!
疊了9層buster既B叔
舊 10-01-20, 02:03 AM   #44757
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
今日終於打夠100箱,叫做達成目標,聽日應該可以打多十箱左右
第3期最初苦惱點樣3T,睇左幾段片都係玩爆擊+高寶全體劍,但我無升開出星技(成日90%都爆唔到)全體劍小莫又得寶1,6/6/10唔夠力,
試左幾次原來高文(寶3)10/10/6素毆唔洗爆擊都夠力3T(題外話,試過無孔明同梅林爆擊打到13萬果然係大猩猩)
明明大部分時間都係成功3T過,但今次好似打得慢左咁?(唔知係咪因為第一日掛住打鎖+得4張禮裝跌得少d)
聖杯戰線朕同エミヤ無雙,但為左快d解決,都係決定隊低Master算
話時話,今次event竟然得1隻聖杯同無高難關?!我仲以為佢叫影,咁會唔會爆個光出o黎(最後都話會定期引入,仲以為下半場會開第2次聖杯戰線)
街機出女梅林,希望2.6會出(但出左術王應該都無乜機會)
反而悉多幾時先肯實裝

舊 10-01-20, 02:36 AM   #44758
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

230箱收皮
留番少少資源 聖誕再刷

舊 10-02-20, 12:04 PM   #44759
digiharuka

150箱, 到100箱時轉打煌星, 30粒, 掉率還可
掉14禮裝, 但最後3張在最後5箱出來

此篇文章於 10-02-20 01:00 PM 被 digiharuka 編輯。
舊 10-03-20, 01:31 AM   #44760
the fool
永遠的愚者

最後衝到120箱,本來諗住可以休息下,點知突然o黎Hunting Quest,仲要係幾缺o既鎖,唯有繼續打
目標係打100條,而家先打得70,但電話無電,聽日仲要返早
沖田強化大勝利,可惜普攻前先有得加

舊 10-03-20, 08:32 AM   #44761
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
200箱完成
每日都係花少少時間打10-20個箱左右
聖杯戰線都幾好玩, 朕果然係單挑無敵
幫老婆個save打得白貞感覺完全不一樣

舊 10-07-20, 07:32 PM   #44762
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

星期五18點生放

舊 10-07-20, 08:15 PM   #44763
digiharuka

會不會是帝都? (然後再強化沖田(X )
舊 10-09-20, 06:41 PM   #44764
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

卑彌呼
牙突零式!

舊 10-09-20, 11:06 PM   #44765
Hextor

註冊日期: Feb 2008
記住FP抽信勝君
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-20, 02:41 AM   #44766
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
叫咩斎藤一
擺到明就係四乃森蒼紫

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-20, 03:40 AM   #44767
the fool
永遠的愚者

爆完箱終於升爆哂手頭上d人,後再賣種火綠方有一萬以上,QP有9字頭真係第一次
卑弥呼用落好似唔差,但上個月抽唔到師匠同土方搞到無哂石,見信勝實裝想課返pack支持下,
但自從上個月QooApp無得update,開左個新google acc o黎update之後都未課過,
我play store已經轉返本身個acc,但隻game入面佢出我個新acc,我驚入完信用卡資料佢會同我轉返做香港(之前舊acc改VPN想轉日本但我無日本電話,傻下傻下入paypal資料佢鎖返我香港)
想問下各位師兄除左買點數卡仲有無方法

舊 10-10-20, 12:51 PM   #44768
Hextor

註冊日期: Feb 2008
宜家都係用緊APKPURE UPDATE
一係課個時引繼返HK ACC課完再引繼去日本ACC
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-20, 03:47 PM   #44769
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

田村+術王+梅林/C狐

新型耐久爆擊隊

舊 10-10-20, 03:49 PM   #44770
digiharuka

當初我是開日本acc, 之後要確認張卡直接改回香港地址, confirm後轉回日本地址就用到現在了. 對我來說張小魔法卡用到去邊一區既GP沒大分別囉
舊 10-11-20, 01:35 AM   #44771
the fool
永遠的愚者

引用:
作者: digiharuka 查看文章
當初我是開日本acc, 之後要確認張卡直接改回香港地址, confirm後轉回日本地址就用到現在了. 對我來說張小魔法卡用到去邊一區既GP沒大分別囉
即係我照入香港信用卡都無問題?只要唔改個地區就得(因為最煩係Google佢一年先俾你轉一次地區)
我之前睇過d教學片好似話叫你求其買d 0yen o既野鎖左區先,洗唔洗咁煩?

舊 10-11-20, 11:28 AM   #44772
digiharuka

引用:
作者: the fool 查看文章
即係我照入香港信用卡都無問題?只要唔改個地區就得(因為最煩係Google佢一年先俾你轉一次地區)
我之前睇過d教學片好似話叫你求其買d 0yen o既野鎖左區先,洗唔洗咁煩?
現在我是用香港信用卡啦, 不是改地區而是在確認張卡/個人身份才"免煩"在帳號內改回香港地址, 完成後改回日本地址而已.
不用買0 yen的, 直接課就可, GP會和銀行有個 仮的1 yen交易的, 不用理.
舊 10-12-20, 01:49 AM   #44773
the fool
永遠的愚者

引用:
作者: digiharuka 查看文章
現在我是用香港信用卡啦, 不是改地區而是在確認張卡/個人身份才"免煩"在帳號內改回香港地址, 完成後改回日本地址而已.
不用買0 yen的, 直接課就可, GP會和銀行有個 仮的1 yen交易的, 不用理.
如果係咁理論上日本地址應該都唔洗?
我睇過d教學片話洗左用戶資料後開VPN再開返play store就已經可以入外國play store(但我洗完個play store都仲係香港如果唔係我都唔洗開個新acc咁煩),佢應該係check你第一次開果陣o係邊連入去
我而家係唔知入信用卡果陣佢會唔會跟返個香港電話改返個地區(我又唔夠膽開住VPN入信用卡資料),
諗下諗下試下就咁入一次試下先,唔得最多開多個acc算(或者好似樓上師兄話用APKPURE update算)

此篇文章於 10-12-20 01:54 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-20, 05:53 AM   #44774
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
田村+術王+梅林/C狐

新型耐久爆擊隊
出壞左,搭術傻可以輕鬆開3/5次無敵,仲要可以搭4060星高輸出

此篇文章於 10-12-20 05:58 AM 被 柚原このみ 編輯。
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-20, 11:46 AM   #44775
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
出壞左,搭術傻可以輕鬆開3/5次無敵,仲要可以搭4060星高輸出
佢由外表到性能都係猩猩

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 10-12-20 01:36 PM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:32 PM

手機版 | APP版