Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-16-12, 04:02 PM   #51
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
俾幅似樣 d O既圖我腦內補完都好
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-12, 09:05 PM   #52
簡..
Game Master

註冊日期: Jan 2008
引用:
作者: 26378669 查看文章
張卡是Maro設計? who CARES (拖

說笑而已

引用:
作者: 孫伯符 查看文章
的確比起其他圖,82939是比例像是JASON CHAN的手筆ハァハァ
但avacyn應該不是走賣肉方向吧(死),而且人家剛從獄窖出來,要多穿衣服啊(?)
avacyn:人家才不給你們看耶,能看的只有索霖主人喲

除了38像純白外,另外兩只都沒特別會偏向那配色的感覺。
不過如果今次艾維欣回家的幾張天使圖透都是生物的話,大概真的如你所言會是ANGEL CYCLE吧~

PW我自己是期待紅藍的,既然說好了會出我也不是特別緊張
我比較關心自己有沒有錢買
不過今次妖精似乎不關故事背景,我想Nissa(ry
當我看到82939, 以上這張繪會閃過. 同樣是Jason Chan作品.
不要問我為什麼, 但就是覺得82939是Jason Chan的作品.

wwwww
Damn you Sorin !! (拖
話說, 最初從第一天看到這個設定就覺得滿糟糕 www
妄想又開始, 實在是太糟糕. 奉獻屬性的Avacyn很棒 (o´д`o)
*從廚房跑出來* 老公您終於回家了, 是先洗澡? 先吃晚飯? 還是先.......?

>>PW我自己是期待紅藍的,既然說好了會出我也不是特別緊張
好像沒有說好會出 ?
如果會是紅藍的Ral Zarek. 那個會很讚. 第一天看到這傢伙真覺得他很帥.

不要搶我的Nissa, Nissa是我的 \\ (迷: 有錢就能抱回家, 給錢, 快給錢

我想錢一直都是大前題吧 (嘆氣

引用:
作者: ammms 查看文章
我又唔同意喎
監獄咁多壞人咁黑暗
我唔信佢俾人禁室培慾左咁耐
仲可以著到咁齊齊整整出番黎
乜同學你的思想咁黑暗架
wwwww

(碎碎念)
簡.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-12, 10:48 PM   #53
孤鎗客
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
XBox Live GamertagSENTINEL1080
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
咁就墮落,爽到唔捨得出黎架啦
好多劇情都係咁
引用:
我又唔同意喎
監獄咁多壞人咁黑暗
我唔信佢俾人禁室培慾左咁耐
仲可以著到咁齊齊整整出番黎
警察先生,就是他們了,快點把他們鎖起來!!!
孤鎗客 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 01:06 AM   #54
孫伯符

註冊日期: Jul 2011
引用:
作者: 簡.. 查看文章

wwwww
Damn you Sorin !! (拖
話說, 最初從第一天看到這個設定就覺得滿糟糕 www
妄想又開始, 實在是太糟糕. 奉獻屬性的Avacyn很棒 (o´д`o)
*從廚房跑出來* 老公您終於回家了, 是先洗澡? 先吃晚飯? 還是先.......?

>>PW我自己是期待紅藍的,既然說好了會出我也不是特別緊張
好像沒有說好會出 ?
如果會是紅藍的Ral Zarek. 那個會很讚. 第一天看到這傢伙真覺得他很帥.

不要搶我的Nissa, Nissa是我的 \\ (迷: 有錢就能抱回家, 給錢, 快給錢

我想錢一直都是大前題吧 (嘆氣
糟糕的大概不是設定,而是人吧XD
但我反而是想到玩具屬性,怎有可能是對等關係呢?當然是(ry

Nissa?我不知道外國的價格如何,但香港的話還不算貴便是了~
不過原來你喜歡Nissa的www
孫伯符 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 02:39 AM   #55
Insane Gamer
狂氣が唯一の友達さ

PSN  IDm123654
引用:

Nissa?我不知道外國的價格如何,但香港的話還不算貴便是了~
NISSA個價不貴,重要有大量FOIL板NISSA流出市面
因為DOTP果時送FOIL板NISSA
所以要FOIL個價也不會太貴
(我也收咗張FOIL ZEN VER. NISSA只是HKD130元左右)

老問題
明天有誰出LC??我有嘢做要遟D出嚟
我出嚟果時打比河馬,河馬你會出LC吧

勝ち抜く者の涙よ
負け行く者の涙よ
想いは同じですか
26378669 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 02:49 AM   #56
Cancer
Crazy Gamer
我係嘍囉,我係下等

註冊日期: Feb 2003
引用:
NISSA個價不貴,重要有大量FOIL板NISSA流出市面
因為DOTP果時送FOIL板NISSA
所以要FOIL個價也不會太貴
(我也收咗張FOIL ZEN VER. NISSA只是HKD130元左右)

老問題
明天有誰出LC??我有嘢做要遟D出嚟
我出嚟果時打比河馬,河馬你會出LC吧
我聽日唔出la...orz

「snake」+「devil」+「madness」= 「soulless beast」
Cancer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 02:52 AM   #57
狂氣が唯一の友達さ

引用:
作者: Cancer 查看文章
我聽日唔出la...orz
真可惜,睇下有無其他人出先考慮下出唔出

勝ち抜く者の涙よ
負け行く者の涙よ
想いは同じですか
舊 03-17-12, 11:49 AM   #58
ammms
渣根懦夫

引用:
真可惜,睇下有無其他人出先考慮下出唔出
我星期日出
舊 03-17-12, 02:36 PM   #59
sears

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
sorry, 剛剛才看到新串, 新手一問.
想問各位港島區那裡可以買到life counter? 數字到30嗎?

League Castle
灣仔 駱克道365-371號 國家大廈 1樓110室 & 2樓202室
這間我朋友上去說已關店.
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 03:19 PM   #60
簡..
Game Master

引用:
作者: sears 查看文章
想問各位港島區那裡可以買到life counter? 數字到30嗎?

灣仔 駱克道365-371號 國家大廈 1樓110室 & 2樓202室
請你看清楚主題後再發言.
我在第四回就已經寫了那一串已close.

你發在最新串就會有人看到, 第四回一個, 第五回一個post; 兩個完全一樣的post.
我不想勞煩管理員lock post. 難道發貼前就是不會看一下之前的post??

你的問題有待在港的卡友回答.

(碎碎念)
舊 03-17-12, 03:27 PM   #61
簡..
Game Master

引用:

也可以喔 你這個壞蛋 www

Nissa? 我是指如果推出新卡的話, 不知道個價會多少 /\
舊的我收了, 但錯過了打Elf的季節所以.....

對喔 是喜歡Nissa... 也是妄想方面特別豐富的一位 www

引用:
作者: 孤鎗客 查看文章
警察先生,就是他們了,快點把他們鎖起來!!!
一整個白色的孤鎗客 w

(碎碎念)
舊 03-17-12, 11:42 PM   #62
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
我星期日出
a大出

咁我聽日應該出黎捧場
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 12:10 AM   #63
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
引用:

港島的 League Castle 應該沒有執笠吧...
他們還在搞 4-5月的比賽..

相信你的朋友上去時..是未開 ..XDD
Life counter 在上面應該有售..但價錢同樣式就不清楚...

我自己是用 20 面 dice...
兩粒加起來一齊用...

在....舊式的麻雀用品店購入...
$10 一粒.... 跟買 fat pack 送的是一樣...
PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 12:23 AM   #64
簡..
Game Master

Venser vs Koth Duel Deck 傳聞速報:

Venser:
Path to Exile - 新繪(不肯定)
老朋友 Preordain

Koth:
Anger
Jaws of Stone

-

引用:
作者: PiroPiro 查看文章
港島的 League Castle 應該沒有執笠吧...
他們還在搞 4-5月的比賽..

相信你的朋友上去時..是未開 ..XDD
Life counter 在上面應該有售..但價錢同樣式就不清楚...
感謝Piro兄解答.

(碎碎念)
舊 03-18-12, 01:36 AM   #65
nomancow

註冊日期: Oct 2011
引用:
作者: 婠婠 查看文章
a大出

咁我聽日應該出黎捧場
我也出來~ 明天LC沒比賽吧...

Re piro
在....舊式的麻雀用品 店購入... $10 一粒.... 跟買fat pack 送的是一樣...

Thx~ 有用資訊! $10抵!!
nomancow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 04:05 AM   #66
scathezombie

註冊日期: Jun 2011
引用:

買盒event deck或fat pack已經有一粒20面 life counter
灣仔 LC 我星期三先上完去......
scathezombie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 04:31 AM   #67
婠婠

註冊日期: Mar 2005
sorry a大
臨時有野做出唔到黎
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 09:20 AM   #68
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
引用:
作者: nomancow 查看文章
我也出來~ 明天LC沒比賽吧...

Re piro
在....舊式的麻雀用品 店購入... $10 一粒.... 跟買fat pack 送的是一樣...

Thx~ 有用資訊! $10抵!!
但未必會有好多貨 or 可能冇貨,我買既時候全店得兩粒都比我掃晒...

我買既地方係 銅鑼灣 sogo 後街,一間在樓梯口下既鋪頭~
PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 10:30 AM   #69
ammms
渣根懦夫

婠婠, 唔緊要
下次再約過

話時話
有買 Commander Deck 的各位
有冇人有興趣換大咭
果 3 張大咭放o係度其實好少拎出黎用
不如我地交換
咁可以砌 deck 果陣又有多 d 選擇
雖然我舊果 3 張都已經彎哂
但應該用文具鋪果 d card case 透明膠片入住就 ok

我一陣拎埋 6 張大咭出黎
舊 03-18-12, 12:12 PM   #70
sears

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
引用:
作者: scathezombie 查看文章
買盒event deck或fat pack已經有一粒20面 life counter
灣仔 LC 我星期三先上完去......
我要數字25或以上...

所以才要life counter

anyway, thx.

我個friend 是4:30上去
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 08:01 PM   #71
nomancow

註冊日期: Oct 2011
引用:
我要數字25或以上...

所以才要life counter

anyway, thx.

我個friend 是4:30上去
是否去錯地方? Wanchai LC 今天還舉辦比賽

我見過30面的,但忘了在哪裡... 好像是一㘹賣玩具精品的小店
nomancow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-12, 02:48 AM   #72
狂氣が唯一の友達さ

河馬睇PM

有個壞消息
星期日我去唔到BL挑機

勝ち抜く者の涙よ
負け行く者の涙よ
想いは同じですか
舊 03-19-12, 03:35 AM   #73
狂氣が唯一の友達さ

有無人要訂EDH DECK
我呢期可以去淘宝訂EDH DECK
1SET價錢1280人仔 約1626HKD
如果5個人夾錢買1SET都係每人326HKD+運費
睇下有無人夾
http://item.taobao.com/item.htm?id=1...obaoz_20120319

勝ち抜く者の涙よ
負け行く者の涙よ
想いは同じですか
舊 03-19-12, 03:43 AM   #74
Cancer
Crazy Gamer
我係嘍囉,我係下等

註冊日期: Feb 2003
引用:
有無人要訂EDH DECK
我呢期可以去淘宝訂EDH DECK
1SET價錢1280人仔 約1626HKD
如果5個人夾錢買1SET都係每人326HKD+運費
睇下有無人夾
http://item.taobao.com/item.htm?id=1...obaoz_20120319
我想要Devour for Power + Political Puppets

「snake」+「devil」+「madness」= 「soulless beast」
Cancer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-12, 08:52 AM   #75
ammms
渣根懦夫

數字兄你想要邊副?
我想要 Heavenly Inferno, Mirror Mastery, Counterpunch 是旦一副

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Magic: The Gathering 討論交流區 turn4 簡.. 收藏品討論版 1000 03-17-12 02:35 PM
MAGIC THE GATHERING elmond 收藏品討論版 12 07-23-11 10:49 AM
Magic: The Gathering 討論交流區 - Magic 2012 7月15日正式發售 簡.. 收藏品討論版 1011 07-17-11 08:18 AM
Magic: the gathering majestyk 收藏品討論版 13 09-18-03 12:27 PM

現在的時間是 02:01 PM

手機版 | APP版