Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-13-10, 02:38 PM   #26
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
真係突然
之前一直都唔明點解冇,又唔係music store應該冇咩版權問題
點都好依家搵podcast都方便好多啦,唔駛轉account
見你地話開左即上去睇
想知其實PODCAST 係咩黎...?
只係聽冇得睇O既NEWS?
煲機小王子 目前離線  
舊 06-13-10, 03:25 PM   #27
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: nefrezx 查看文章
3仔開始有得登記買iPhone 4
http://iphone.three.com.hk/website/zh/roi3.html
好彩有睇到
否則都唔知已經開訂...

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 06-13-10, 03:44 PM   #28
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
想問下iphone 4係咪唔support gprs ?

anyone 目前離線  
舊 06-13-10, 03:46 PM   #29
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
好彩有睇到
否則都唔知已經開訂...
本人對3仔(和記)嘅服務完全冇信心......甚至係厭惡
所以都係等smv嘅消息
睇吓佢又會點搞先.......

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線  
舊 06-13-10, 03:56 PM   #30
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
作者: 赤目黑龍 查看文章
本人對3仔(和記)嘅服務完全冇信心......甚至係厭惡
所以都係等smv嘅消息
睇吓佢又會點搞先.......
用開3hk 我都想轉smv
不過smv唔可以tethering,好似要附加plan先得
仲諗緊

舊 06-13-10, 04:34 PM   #31
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
希望HK iTunes Store快d 靜靜雞開埋iTunes Movie Rentals
usayarE 目前離線  
舊 06-13-10, 04:43 PM   #32
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: Number Two 查看文章
用開3hk 我都想轉smv
不過smv唔可以tethering,好似要附加plan先得
仲諗緊
smartone出iphone時都有無限任用plan包tethering

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線  
舊 06-13-10, 04:44 PM   #33
埃及使者
玻璃般的存在

因為我多朋友用3
所以廢事轉

反正依家都只係留個名先
到時唔岩咪轉台

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 06-13-10, 05:33 PM   #34
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
有個白痴問題^^"
想問下UPDATE個ITUNES駛唔駛取消左授權先UP架...?
驚住咁就冇左個權限

THX
煲機小王子 目前離線  
舊 06-13-10, 05:50 PM   #35
Number Two
Crazy Gamer

XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
作者: Coquelicot 查看文章
smartone出iphone時都有無限任用plan包tethering
!!!

多謝告知~
咁就smv啦唔洗諗
不過咁就要等9月3HK完約先轉得…忍兩個月

舊 06-13-10, 06:07 PM   #36
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
見你地話開左即上去睇
想知其實PODCAST 係咩黎...?
只係聽冇得睇O既NEWS?
PODCAST有audio/video,一d網上影片/教學/keynotes等等
我用us account睇左好多野,香港電台都有d片睇

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 06-14-10, 02:11 AM   #37
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
其實買iphone係咪無得試機ga?
因為記得好似要駁itunes登記後先用到d功能?

P.S 如果係smv有無得分期ga?
因為簽$400幾個plan兩年有d貴,打算簽$200幾既中價plan
反正唔會成日係街上網,check下mail,上網睇下野咁,中價plan應該都夠用~

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線  
舊 06-14-10, 03:27 AM   #38
monster8
Game Master

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: delta 查看文章
因為記得好似要駁itunes登記後先用到d功能?

P.S 如果係smv有無得分期ga?
因為簽$400幾個plan兩年有d貴,打算簽$200幾既中價plan
反正唔會成日係街上網,check下mail,上網睇下野咁,中價plan應該都夠用~
我勸你就用計數機計清楚D PLAN24個月TOTAL要用幾錢, 唔好諗住$200同$400PLAN就真係比少好多, 因為貴PLAN REFUND多D, 可能計埋唔差太遠
monster8 目前離線  
舊 06-14-10, 08:05 AM   #39
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
想問問大家,點樣可以backup到iphone入面既聯絡人資料呀?
上網睇過話同步去outlook就可以,不過冇用開outlook,真係唔太明白點樣做…

舊 06-14-10, 01:12 PM   #40
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
作者: delta 查看文章
嗯,想試d咩?有無friend用緊iphone可以借你玩下? Frankly, 一圍8個人食飯,6個用iPhone, 1個BlackBerry,仲有一個同時用iPhone + Black Berry。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線  
舊 06-14-10, 01:43 PM   #41
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
無得試機, 只可以開黎俾你睇下著唔著....

HON HON 目前離線  
舊 06-14-10, 05:01 PM   #42
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
!!!

多謝告知~
咁就smv啦唔洗諗
不過咁就要等9月3HK完約先轉得…忍兩個月
豪佢2個月~
3 果個no.飛去smv到咪得囉

DC 97 目前離線  
舊 06-14-10, 06:55 PM   #43
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: DC 97 查看文章
豪佢2個月~
今日收到sms確認
反正都係打算睇plan做人
到時先決定淨機定轉埋台

引用:
作者: kohta 查看文章
想問問大家,點樣可以backup到iphone入面既聯絡人資料呀?
上網睇過話同步去outlook就可以,不過冇用開outlook,真係唔太明白點樣做…
只要tick outlook佢就會copy落去
我慣性開左outlook先同步
可以即時check到

GGF - 棄坑

埃及使者 目前離線  
舊 06-14-10, 09:48 PM   #44
Number Two
Crazy Gamer

引用:
作者: DC 97 查看文章
豪佢2個月~
豪比apple都唔想豪比3

舊 06-14-10, 09:53 PM   #45
魔王
Crazy Gamer
夢想飛行員

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDirvinlok
想問下iPhone 3GS 白色 16GB
邊度賣緊$4488 又有免息分期?

急住送禮用, app store 又冇哂貨..
又唔要等iPhone 4G..

舊 06-14-10, 11:04 PM   #46
赤目黑龍
赤貧神

PSN  IDdamnprincess
引用:
200%認同!!!!

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線  
舊 06-15-10, 12:42 AM   #47
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
要tick outlook佢就會copy落去
我慣性開左outlook先同步
可以即時check到
即是開左個outlook先
之後再將部iphone連接去電腦???
就可以backup到???

舊 06-15-10, 01:04 AM   #48
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: monster8 查看文章
我勸你就用計數機計清楚D PLAN24個月TOTAL要用幾錢, 唔好諗住$200同$400PLAN就真係比少好多, 因為貴PLAN REFUND多D, 可能計埋唔差太遠
咁都係等出左plan先再決定lu~
引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章
嗯,想試d咩?有無friend用緊iphone可以借你玩下? Frankly, 一圍8個人食飯,6個用iPhone, 1個BlackBerry,仲有一個同時用iPhone + Black Berry。
即係好似平時買電話咁,試下打電話,影相,mon等有無問題
引用:
作者: HON HON 查看文章
無得試機, 只可以開黎俾你睇下著唔著....
真係無得試...

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線  
舊 06-15-10, 08:11 AM   #49
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
引用:
我想豪比smartone
玄武 目前離線  
舊 06-15-10, 09:43 AM   #50
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
我想知199 美金返到香港要幾錢only...

一小英口 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[港產] 十月圍城 5000萬搭百年老中環 IamO 電影版 69 02-15-10 11:27 PM
娛樂新聞報告 Vol. 6 nefrezx Neo Entertainment TREND 1030 09-18-09 08:57 PM
極度恐怖-菲傭生劏女高官 POKA ~清談館~ 102 06-14-09 06:08 PM
[TVB] 巾幗梟雄 [鄧萃雯、黎耀祥、岳 華、 商天娥、謝雪心、惠英紅、吳卓羲、胡定欣] 4月27日 星期一至五 21:30-22:30 next: ID 精英 N0T51B Neo Entertainment TREND 964 06-09-09 07:21 PM
中 史 課 本 只 200 字 提 六 四 IamO ~清談館~ 397 05-11-09 02:02 PM

現在的時間是 05:21 PM

手機版 | APP版