Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-26-10, 03:54 PM   #176
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: YHW 查看文章
即係點...? 今晚香港會唔會有...?
日本偷跑姐

香港應該聽日先派行貨掛

舊 10-26-10, 05:45 PM   #177
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk

日本的工口裝捏他~XD
wang2009hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 05:49 PM   #178
ゆり

引用:
作者: wang2009hk 查看文章
都係偽愛花好

舊 10-26-10, 09:21 PM   #179
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
http://www.godeater.jp/
download有新wallpaper公開

引用:
作者: 秋山澪 查看文章
日本偷跑
睇來我隻日版聽日有機
+1~
好想快啲玩...

隻djmax3已經玩lv玩到無耐性

舊 10-26-10, 09:22 PM   #180
ゆり

引用:
作者: Terrier 查看文章
http://www.godeater.jp/
download有新wallpaper公開

+1~
好想快啲玩...

隻djmax3已經玩lv玩到無耐性
我比人打擊左

某人同我講我訂果到星期四先有...

舊 10-26-10, 09:25 PM   #181
Terrier
西尾維新飯

引用:
我比人打擊左

某人同我講我訂果到星期四先有...
星期四有都算快...

上次我去荃灣訂隻日版,周街行/水都要我等個幾星期(仲要貴過人)

今次去ssp訂,應該唔慢得去邊

舊 10-26-10, 09:27 PM   #182
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
星期四有都算快...

上次我去荃灣訂隻日版,周街行/水都要我等個幾星期(仲要貴過人)

訂野最黑人憎呢樣,貴都係為左確保自己唔得閒出去即買時買個保障
貴+遲完全係死罪

不過我覺得..今次我地又會遲過d先有玩...
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 09:30 PM   #183
ゆり

引用:
星期四有都算快...

mk訂

我聽日要番日經所以先想聽日有

仲諗住聽日有得玩

順便可以坐少程車

舊 10-26-10, 09:44 PM   #184
BlackWing
World Order
↘本氣度0

其中一張wallpaper,超劇透?
舊 10-26-10, 09:45 PM   #185
ゆり

引用:
作者: 摩亞 查看文章
段片早就透晒啦

舊 10-26-10, 09:46 PM   #186
Terrier
西尾維新飯

引用:
其實一早已經劇透左...

仲出過張官方荒神化圖....真身=黑版別色漢尼拔

舊 10-26-10, 09:48 PM   #187
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
其實一早已經劇透左...

仲出過張官方荒神化圖....真身=黑版別色漢尼拔
頹到爆...不過見到正面圖第一時間係想起一隻online game既其中一個職業
又係一隻手咁樣有鎖鏈...
舊 10-26-10, 09:58 PM   #188
ゆり

引用:
頹到爆...不過見到正面圖第一時間係想起一隻online game既其中一個職業
又係一隻手咁樣有鎖鏈...
我就覺得係雷文 你走錯地方了

anyway

隊長隻手應該唔受控制?

舊 10-27-10, 12:49 AM   #189
BlackWing
World Order
↘本氣度0

プレイヤーの皆様の声に支えられて進化してきた「GOD EATER」…
今後の商品開発の参考にさせていただくため、
お手数ですがアンケートにご協力いただければと思います!

God eater:Final在等你,來投資吧

鎖得隻手又眼紅紅都係唔多正常,係差在故事內要撞佢幾多次先開片姐
舊 10-27-10, 01:11 AM   #190
ゆり

引用:
プレイヤーの皆様の声に支えられて進化してきた「GOD EATER」…
今後の商品開発の参考にさせていただくため、
お手数ですがアンケートにご協力いただければと思います!

God eater:Final在等你,來投資吧

鎖得隻手又眼紅紅都係唔多正常,係差在故事內要撞佢幾多次先開片姐
我冇咩所謂 反正我真係欣賞ge既世界觀同故事性

佢出ps3 hd版我仲開心

總好過某tales of graces爛到唔爛

舊 10-27-10, 01:21 AM   #191
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
咁樣嘅話我Join囉
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-10, 01:27 AM   #192
ゆり

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
咁樣嘅話我Join囉
geb你又冇諗住買

ps3版..你又想join ?真係有先算吧

舊 10-27-10, 01:40 AM   #193
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
geb你又冇諗住買

ps3版..你又想join ?真係有先算吧
係想玩,但我開左太多Thread,我清唔切
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-10, 01:41 AM   #194
ゆり

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
係想玩,但我開左太多Thread,我清唔切
停左d自虐系遊戲咪得

舊 10-27-10, 04:39 AM   #195
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
引用:
我冇咩所謂 反正我真係欣賞ge既世界觀同故事性

總好過某tales of graces爛到唔爛
如果真係有ps3 版,我相信玩既人一定多好多...
最起碼係屋企同人連線玩~好過玩psp連機...

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-10, 10:58 AM   #196
ゆり

一早起身比打2巴....

舊 10-27-10, 11:03 AM   #197
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
一早起身比打2巴....
即刻精神晒啦
睇下今次gaf又會出現幾多老實人/
舊 10-27-10, 11:06 AM   #198
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: hkjacky2001 查看文章
如果真係有ps3 版,我相信玩既人一定多好多...
最起碼係屋企同人連線玩~好過玩psp連機...
單以玩家來說的很難說..

畢竟有psp的人比PS3多
而且PSP又有不能說的事....

再加上PSP優勝的地方是可以帶出街

所以囉...
wang2009hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-10, 12:04 PM   #199
BlackWing
World Order
↘本氣度0

freedom訂果隻係日upgrade?
上一版買行今版買日?

另:到左貨又方便的話可唔可以出個post/pm
想叫人幫手出去睇下有無街貨
舊 10-27-10, 12:06 PM   #200
ゆり

引用:
freedom訂果隻係日upgrade?
上一版買行今版買日?

另:到左貨又方便的話可唔可以出個post/pm
想叫人幫手出去睇下有無街貨
上集行

今集日

反正dlc 日行psn共通

game id一樣

*未收到電話

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] God of War Chains of Olympus (美版已售) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 324 07-01-08 08:21 PM
[多機種] DragonBall Z Burst Limit 約戰及討論區 martinyau1979 攻略及心得交流區 51 06-18-08 10:08 PM
Phantasy Star Online -Blue Burst- neo2046 PC電腦遊戲討論版 2 04-05-04 11:17 PM

現在的時間是 06:06 AM

手機版 | APP版