Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-09-20, 11:05 AM   #376
terryskw
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
有無師兄玩緊途中由實體版轉去數碼版
轉時個 save 係咪識自動認返?
出面炒到咁貴, 想自己轉數碼版, 實體版轉俾老婆一齊玩

舊 04-09-20, 02:22 PM   #377
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
Save 用得返。之前貪得意買左實體開game, 之後用卷换返下載隻game. Save 跟機acc

舊 04-09-20, 05:13 PM   #378
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:
作者: terryskw 查看文章
有無師兄玩緊途中由實體版轉去數碼版
轉時個 save 係咪識自動認返?
出面炒到咁貴, 想自己轉數碼版, 實體版轉俾老婆一齊玩
好似話要同一個區版先認到save

e.g.你買港行,就要上網買香港數碼版
萬一你日ser down就玩唔返個save

唔sure
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-20, 07:52 AM   #379
青頭仔
Senior Gamer
小可愛

註冊日期: Dec 2005
請問有冇人知那裡有動森amiibo卡賣?謝

Nintendo ID:linkmodern

狂熱游戲中…
SWITCH:動物森友會
PS4:閃之軌跡4 、創之軌跡
青頭仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-20, 09:15 AM   #380
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 青頭仔 查看文章
請問有冇人知那裡有動森amiibo卡賣?謝
我知既
荃灣地皇廣場果間Game舖有
78蚊一包
有人話SSP都有
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-20, 12:02 PM   #381
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
是日股價上晝$120,下晝$68。有冇人開島俾我上去沽哂d股?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-20, 01:21 PM   #382
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
強國全國下架 好似係 XD

「因為甚麼自由都沒有,所以甚麼都做不到」~
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-20, 02:03 PM   #383
leungky1

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
是日股價上晝$120,下晝$68。有冇人開島俾我上去沽哂d股?
......
除左持續浮動嗰種,今日下晝應該係最後一批衝高價時段
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-20, 08:31 AM   #384
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
唔記得整定魚飼料

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-20, 12:25 PM   #385
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
三分鐘之內釣到十一條魚已經盡哂人事
舊 04-11-20, 03:40 PM   #386
yuhon
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
強國全國下架 好似係 XD

「因為甚麼自由都沒有,所以甚麼都做不到」~
咩都關政治事
yuhon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-20, 03:51 PM   #387
yorkyork

註冊日期: May 2010
原來某版友口中既過份放縱會有後果,
只係令到強國人冇得玩,
咁冇所謂啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-20, 05:09 PM   #388
滅龍士
MHWs↓

是日股價上晝$67,下晝$104,好在飛咗去某網民個島沽哂
舊 04-12-20, 11:24 AM   #389
滅龍士
MHWs↓

今日我個島股價每股$95,仲有冇人個島賣得仲平可以俾我過去買4000股?
舊 04-12-20, 01:46 PM   #390
leungky1

引用:
作者: yorkyork 查看文章
原來某版友口中既過份放縱會有後果,
只係令到強國人冇得玩,
咁冇所謂啦
不過我見堆講自己國內下架嘅片仲有轉載,似乎隻野係響避風頭階段,要等多陣先見真章
點都好,件事話題多到隨便上頭條同俾某啲高層快抽,二次歡樂後仲帶出到三次歡樂,對邊個嚟講都係好事
由手機版發出
舊 04-14-20, 03:41 PM   #391
滅龍士
MHWs↓

依家我個島股價$178,放唔放好?
舊 04-14-20, 11:58 PM   #392
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
再等下啦!

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-20, 08:26 AM   #393
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
100 >58>55>49>46>42

舊 04-15-20, 08:55 AM   #394
waterman
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2003
本島高見193放左,入手價100,唔敢再等!

舊 04-15-20, 09:13 AM   #395
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
買同賣都無響自己島度搞

自己個價太爛

不過尋日已經甩晒手,有時間可以重建吓個島
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-20, 09:16 AM   #396
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
根據價格推算,我條村今日下午就有最高價。希望見到高價。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-20, 09:18 AM   #397
leungky1

引用:
你最高個倍數應該唔錯

我自己就似乎連續兩星期遞減,又要人打救
由手機版發出
舊 04-15-20, 09:22 AM   #398
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: leungky1 查看文章
你最高個倍數應該唔錯

由手機版發出
希望今晚可以打救大家(應該仲有人都可能有高價)。

舊 04-15-20, 11:46 AM   #399
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: antony chan 查看文章
再等下啦!
引用:
作者: leungky1 查看文章
你最高個倍數應該唔錯
由手機版發出
我個島上晝股價$313,下晝個價$136,等聽日股價罷就

此篇文章於 04-15-20 12:05 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 04-15-20, 12:26 PM   #400
阿聰

我$369。
睇下仲有冇更好嘅價。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[出讓]3DS美版遊戲 Animal Crossing, Luigi, etc tom 買賣專區 1 07-08-13 11:25 AM
[3DS] 動物之森 / Animal Crossing | 美版6月9日發售 W!LL 手提遊戲機討論版 560 04-09-13 01:05 AM
[Wii] Animal Crossing: City Folk (街へいこうよ どうぶつの森) 神祕人1號 電視遊戲討論版 461 11-27-08 12:28 PM
[NDS]動物之森 (Animal Crossing Wild World) [美版日版不可互動] neo2046 手提遊戲機討論版 642 07-27-06 04:29 PM
[DS]ANIMAL CROSSING!!!! + Multiplayer!! GimGim 手提遊戲機討論版 14 05-12-04 09:53 PM

現在的時間是 03:39 AM

手機版 | APP版