Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
收藏品討論版>[32th]戰系列週邊 Vol-3
pmk 10:36 PM 01-17-13
作者: 我係我:
新古蘭修已出,FL價$550,不過好似已經賣晒
咁計落係淘寶買運埋黎都重平,不過缺點係無實物睇同驚包裝得唔夠硬淨
terrycat 10:50 PM 01-17-13
作者: pmk:
咁計落係淘寶買運埋黎都重平,不過缺點係無實物睇同驚包裝得唔夠硬淨
今時今日壽屋模型D 價 9成都比TAOBAO 平..何必仲係TAOBAO 買呢..幾年前個陣就話姐
E 家機戰模型係香港都萛易買
Terry仔 07:15 PM 01-18-13
新古 已出
福利 已經無貨XD
mgsyfw 03:32 AM 01-19-13
作者: Terry仔:
新古 已出
福利 已經無貨XD
今日買到,已經要580...
Terry仔 10:19 PM 01-19-13
元朗,榮興 $559
我應該係last 一盒
Lilith 01:46 AM 01-20-13
新古 友情價$475~~~
mikemike 02:15 AM 01-20-13
作者: Lilith:
新古 友情價$XXX~~~
友情價一向都唔會講
因為對大家都無幫助
luciferdark 02:37 AM 01-20-13
作者: Lilith:
新古 友情價$475~~~
正, 我個隻係朋友鋪度未得閒去攞...
kyostanley 12:44 AM 01-21-13
唔好意思, 因最近先知原來電韓hobby係7月會出極殊兵模型, 但唔知邊度有店仲會有得訂, 請問有無師巳知道(我係旺角頑童話佢地已訂完了
mgsyfw 07:33 PM 01-25-13
最後都係378收左soul gain,雖然個盒邊有少少白...
不過廢事晒心機揾
仲記得上年年尾去秋葉原壽屋本鋪見到要5000yen
seed0.0 03:37 AM 03-05-13

兼用部分與新零件的部份
ゆり 10:43 PM 10-11-13
exex鳥希望可以變番ashe(誤

右邊有小小的某人機
Gallardo 09:36 PM 10-12-13

Terry仔 09:59 AM 10-13-13
終於有新野出啦
上邊兩部算係 告死鳥 系列??
mikemike 11:30 PM 06-03-14
終於都拎返出來砌一次

亍 ◣ 12:50 AM 11-30-13
電擊羅白魂13年秋號賊船番了飛機貨....太貴都係等水
http://www.amazon.co.jp/%E9%9B%BB%E6.../dp/B00GH9JLWG
小嘉 12:32 PM 11-30-13
船貨幾時會有
J+1 10:02 PM 12-13-13
作者: 小嘉:
船貨幾時會有
船貨已番
由手機版發出
亍 ◣ 12:52 PM 11-30-13
兩個禮拜吧,,,,,
亍 ◣ 03:23 PM 11-30-13
megahouse....點解獸屋死都唔出D style 機戰?

http://www.taghobby.com/1-0/1-1/2013...1%95%E5%93%81/

VARIABLE ACTION D-Spec
ゆり 08:14 PM 12-21-13
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000085750/

黑百合終於換方式再販lol
kyo353 12:49 PM 12-22-13
作者: ゆり:
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000085750/

黑百合終於換方式再販lol
點解唔係透明版...
希望夜天光都再販到...個時冇入...
knight-philip 01:41 AM 12-23-13
作者: kyo353:
點解唔係透明版...
希望夜天光都再販到...個時冇入...
其實我想問當時有同時出一隻壽屋的模型黑百合吧?(不連高機動UNIT,但超大盒的
為什麼現在(一年前已經是了)在壽屋官網會找不到那產品record?
好像曉仔一樣"被消失"了...?
而且連貨都沒有再販....
魔璃 08:09 AM 12-22-13
我望完即刻拎返隻舊版出黎睇 .... 除左影d相靚d之外完全冇分別 ...
mikemike 09:00 AM 12-22-13
作者: 魔璃:
我望完即刻拎返隻舊版出黎睇 .... 除左影d相靚d之外完全冇分別 ...
舊果隻都有爛面頭?
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面