Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-14-12, 12:31 AM   #276
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: b_boy 查看文章
多得鬼哥升征霸激勵(?), 加上遇上嘅朋友夠多, 小弟今日順利升征蜀
B神

我就跌証
玩漢連打兩場飛將呂布真係人都躁
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 12:40 AM   #277
鬼哥是god
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: 小備兵 查看文章
謝謝師兄 手下留情
我都話係gaf o既人架拉. 個IC熟口熟面

引用:
多得鬼哥升征霸激勵(?), 加上遇上嘅朋友夠多, 小弟今日順利升征蜀

B神用唔廚DECK 咁先係勁!
恭喜B神

引用:
作者: Norm 查看文章
你係咩deck?
強滅飛將, 活力DECK! 對到無槍o既象+馬, 其實真係上風deck.

引用:
作者: DavidH 查看文章
睇左幾版,搞到小弟都想試下玩象仔

星期日約友人試下先
象仔唔易玩架...又低能對到燒/電/火/連環都幾頭痕.
鬼哥是god 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 12:43 AM   #278
鬼哥是god

話時話依家20/30/50哩d 剛升格位, 竟然輸咗只係跌5%.
sega真係知我地心意....以前就升降機, 依家輸降格真係有難度.
舊 06-14-12, 12:47 AM   #279
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
B神

我就跌証
玩漢連打兩場飛將呂布真係人都躁
?我又連打2場WOW
JAP

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 12:49 AM   #280
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章
話時話依家20/30/50哩d 剛升格位, 竟然輸咗只係跌5%.
sega真係知我地心意....以前就升降機, 依家輸降格真係有難度.
但我今天唔敢打機 w
就算-5 %都 wwwww

此篇文章於 06-14-12 12:52 AM 被 鬼東東 編輯。
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 12:50 AM   #281
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
我打三場輸兩場都有得升證
我每日只用$30,就可以每日一證

而家減少左我練好控兵基礎既機會
就算比我升到上去都無用,完全唔同人地一個level

另,象仔只係打下店內過下癮
話說除左係DS,自己都未試過控多過一隻象

舊 06-14-12, 01:13 AM   #282
鬼哥是god

引用:
作者: 鬼東東 查看文章
但我今天唔敢打機 w
就算-5 %都 wwwww
鬼哥你升証時打太多小休啫.
-5%, 當由x1跌落去x0, 50%開始, 真係要連輸10鋪先降到格, 如果由90%剛升更加難.

引用:

比$30都係娛樂自己為重優先, 想打就玩囉, 我差唔多5個勢力都有玩下, 最低次數都係使心+2粒星. 反正要打打唔上, 技止於此.
試咗可能唔係咁難. 不過唔講得強係事實.
舊 06-14-12, 01:22 AM   #283
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
引用:
我好屎的, 教壞人

12場, 同鬼哥一樣7w2l
b大好勁ar,我test 了2次lol

引用:
鬼哥你升証時打太多小休啫.
-5%, 當由x1跌落去x0, 50%開始, 真係要連輸10鋪先降到格, 如果由90%剛升更加難.

比$30都係娛樂自己為重優先, 想打就玩囉, 我差唔多5個勢力都有玩下, 最低次數都係使心+2粒星. 反正要打打唔上, 技止於此.
試咗可能唔係咁難. 不過唔講得強係事實.
可能係ge...都有d tired....早前打得太多了...畢竟技術不夠,便只好以次數昇証
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 01:32 AM   #284
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219

完全唔識打
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 01:49 AM   #285
kameojisan

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: 画伯 查看文章

完全唔識打
對手係sun.s, 你應該係忌條水, 所以用左先手自軍機略, 之後就畀佢二連袁紹推爆左....

腦內mode:
開幕張郃強兵搶城, 之後用機略加速扮偷城, dump時間, 兵法用連环, 對手開袁紹就用雲散, work唔work?

舊 06-14-12, 01:54 AM   #286
kameojisan

註冊日期: Dec 2011
引用:

星期日我都想打店內,
整左副新野, 諗住搵人試
照舊旺角sg 1:00 ^^

舊 06-14-12, 02:18 AM   #287
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
我都想店內比各位指導下我呢個打三國既新手

引用:
象仔好好玩嫁
快D一齊打象
對好多DECK都下風真係好有挑戰勝
引用:
強滅飛將, 活力DECK! 對到無槍o既象+馬, 其實真係上風deck.
對倒呢副我都知冇咩勝算~
如果對究極就好了

引用:
我都話係gaf o既人架拉. 個IC熟口熟面.
香港應該對唔倒有幾多個XD

以我所知香港重有個打象單既霸者~

引用:
作者: alucardp 查看文章
我唔去YL, 因為有煙味 (我朋友唔鍾意
多數天水圍, 放工約埋就荃灣

我"覺得"自己玩騎弓槍會勁D
但打魏礎輸到灰左之後 宜家就用軍團哥戰騎
感覺ok 叫有得win下
對我黎講 戰騎:有時有得屈下機 魏礎:極度需要技術
荃灣都OK的0W0

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 10:03 AM   #288
6eo
美波様!

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
?我又連打2場WOW
JAP
你好屈機
教我打機ok?

睇黎要抄下g sir deck

引用:
作者: kameojisan 查看文章
對手係sun.s, 你應該係忌條水, 所以用左先手自軍機略, 之後就畀佢二連袁紹推爆左....

腦內mode:
開幕張郃強兵搶城, 之後用機略加速扮偷城, dump時間, 兵法用連环, 對手開袁紹就用雲散, work唔work?
聽落完全唔work......

sun.s兩個憂國計

引用:
作者: 無題 查看文章
我都想店內比各位指導下我呢個打三國既新手

象仔好好玩嫁
快D一齊打象
對好多DECK都下風真係好有挑戰勝

對倒呢副我都知冇咩勝算~
如果對究極就好了

香港應該對唔倒有幾多個XD

以我所知香港重有個打象單既霸者~

荃灣都OK的0W0
幾時版聚整幾場店內啊?

打象以前日本有個叫 攻城兵法 既, 唔知升左皇帝未
舊 06-14-12, 10:07 AM   #289
abingo

註冊日期: Feb 2012
攻城兵法轉左打3騎好耐
(定係一開始已經打3騎?)

以前打呂布3象果個係末謙讚馬
不過而家走左去打戰國~

舊 06-14-12, 10:08 AM   #290
石原夏織

人地有二下袁紹。。我一散就輸左啦
leo哥會點打
舊 06-14-12, 10:16 AM   #291
6eo
美波様!

引用:
作者: 画伯 查看文章
人地有二下袁紹。。我一散就輸左啦
leo哥會點打
我都唔識打

可能搵個機會指死張奐先打得多
佢有憂謀局住早開機略好蝕
舊 06-14-12, 10:42 AM   #292
石原夏織

引用:
我都唔識打

可能搵個機會指死張奐先打得多
佢有憂謀局住早開機略好蝕
佢仲有劉備佢出城按。因為我早開計佢都頂到啦又無得突
舊 06-14-12, 11:07 AM   #293
GUSTAV
The One
poor

我都唔識打機 明明打號令 但有一半場好似打緊wara 咁

舊 06-14-12, 11:12 AM   #294
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
我都唔識打機 明明打號令 但有一半場好似打緊wara 咁
you said me?

舊 06-14-12, 11:16 AM   #295
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: maxwaver 查看文章
you said me?
緊係我呢d成日比leo巨巨話狗既廢j 連自己副野條form 都打唔掂

舊 06-14-12, 11:17 AM   #296
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
你好屈機
教我打機ok?

sun.s兩個憂國計

幾時版聚整幾場店內啊?
教我打機PLZ~!!

係三個

幾時

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-12, 11:19 AM   #297
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
今日LEO巨巨係咪教打機的

舊 06-14-12, 11:21 AM   #298
GUSTAV
The One
poor

我都等緊leo 巨巨教打機 3騎又話j 號令又話j wara 又話j

第8位 2792pt 漢075 R張奐/人 勝率:47.9%/撃破:2.61

d人點打機

此篇文章於 06-14-12 11:31 AM 被 GUSTAV 編輯。
舊 06-14-12, 11:42 AM   #299
6eo
美波様!

引用:
緊係我呢d成日比leo巨巨話狗既廢j 連自己副野條form 都打唔掂
G sir串我係廢J都不如
引用:
我都等緊leo 巨巨教打機 3騎又話j 號令又話j wara 又話j

第8位 2792pt 漢075 R張奐/人 勝率:47.9%/撃破:2.61

d人點打機
個個好明顯係你黎架喎
飛將又話j, 號令又話j wara 又話j

我要跟你學野就真
舊 06-14-12, 11:46 AM   #300
GUSTAV
The One
poor

我比人jap時冇講出黎

打曹仁大喝成日比人輕鬆jap

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.L(實第45回) b_boy 街機心得交流討論區 1003 04-03-12 11:11 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM

現在的時間是 10:52 AM

手機版 | APP版