Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 36 86 126 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 146 186 236  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
J.kidd 05:53 PM 07-31-12
作者: bearkat:
因我未見過,但見過有人攞3ds
由手機版發出
咁只係出左幾日姐~~~
J.kidd 05:54 PM 07-31-12
作者: enishi:
日本頭 2 日 - 3DSLL: 193,441
http://www.famitsu.com/news/201207/31018961.html

New Super Mario Bro. 2 - 430,185
CRAZY!!!
Gundam MK-2 06:06 PM 07-31-12
日本頭 2 日 - 3DSLL: 193,441
http://www.famitsu.com/news/201207/31018961.html

New Super Mario Bro. 2 - 430,185
2日over 19萬
老任仍然可以印銀紙多10年
KUTAR# 06:09 PM 07-31-12
作者: cknjoshua:
3DSLL本身盒內冇包火牛
要另外買的
美版/行版就唔清楚
下,跟機冇火牛咁慳水

咁都係等行貨出左先算
行貨牛有獨立出售就正

另外,之前有報導行版會鎖區港臺地區,玩唔到日版game是真的嗎
Gundam MK-2 06:11 PM 07-31-12
作者: KUTAR#:
下,跟機冇火牛咁慳水

咁都係等行貨出左先買
行貨牛有獨立出售就正
不過小心行貨未知SET咩區
收好料先好決定呀

BTW其實出面d鋪路幾十蚊就買到牛
fatboy04 06:14 PM 07-31-12
作者: Alpha:
手提機帶出街玩好正常,就算o係屋企玩一樣冇問題
返工返學必備
KUTAR# 06:16 PM 07-31-12
作者: Gundam MK-2:
不過小心行貨未知SET咩區
收好料先好決定呀

BTW其實出面d鋪路幾十蚊就買到牛
我想買水機加行牛咋
如果行機鎖定港臺地區而玩唔到日版game, 那一定不作考慮

唔太想買第三方的火牛,怕質素參次
shodanng2 06:42 PM 07-31-12
作者: HI_Ricky:
好老實我見係街用3DSLL 的人比起咁多年黎用Gameboy micro加起上黎仲要多..... XD
呢幾年香港係Smartphone同Tablet普及既年代
多左好多人係街或搭車用Smartphone同Tablet打機
基本上近代既手提遊戲機香港都少左好多人帶出街玩

不過我多次去金雞Cafe既3DS/MH聚
全場多張檯加埋幾十部3DS都幾壯觀

可惜既係就算我係街玩3DS
好多人唔知剩睇機身
真係以為我玩緊NDS
依家出3DS LL
又實有人以為係玩緊NDSi LL
shodanng2 07:02 PM 07-31-12
我想買水機加行牛咋

我有個20蚊三腳牛使用正常
game場賣黎賣去個幾款牛
標價上落可以差幾十蚊

但之前見有人話某D火牛推唔郁右菇pad
我冇買右菇pad
所以冇深究係邊款唔work
Sea 07:29 PM 07-31-12
日版特別砌圖 - ANA
http://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bs...A=8287&bpage=1

有無去開日本帶返香港呢?
由手機版發出
我遲d會去日本, 但我係成田機場上落機
野良猫 07:41 PM 07-31-12
作者: shodanng2:
呢幾年香港係Smartphone同Tablet普及既年代
多左好多人係街或搭車用Smartphone同Tablet打機
基本上近代既手提遊戲機香港都少左好多人帶出街玩

不過我多次去金雞Cafe既3DS/MH聚
全場多張檯加埋幾十部3DS都幾壯觀

可惜既係就算我係街玩3DS
好多人唔知剩睇機身
真係以為我玩緊NDS
依家出3DS LL
又實有人以為係玩緊NDSi LL
正如你玩psv人哋都係當你玩psp,仲要係1000機XDD
holsety 07:55 PM 07-31-12
行機真係夠膽死只對漢化遊戲的話 都有興趣入來留念見證. 不過到時應該好少舖入
shodanng2 08:00 PM 07-31-12
作者: 如月刃:
正如你玩psv人哋都係當你玩psp,仲要係1000機XDD
我試過港鐵度PSV玩無雙Next
有D招要用手指狂篤機背
有人可能以為我玩PSP玩到痴左線

只係走在時代尖端買新遊戲機玩
都會比無知既人白眼
DQGUNDAM 08:00 PM 07-31-12
作者: Sea:
我遲d會去日本, 但我係成田機場上落機
可以揾日得閒去羽田擦機
Suda 08:33 PM 07-31-12
今日已經到$1800
MO 08:37 PM 07-31-12
作者: holsety:
行機真係夠膽死只對漢化遊戲的話 都有興趣入來留念見證. 不過到時應該好少舖入
到時應該係主要批發比反斗城SOGO果啲為主
MO 08:42 PM 07-31-12
我想買水機加行牛咋

買條USB叉線配個好啲既USB香港3腳插,
好過用原裝110V牛配變壓牛.
神名レオ 09:10 PM 07-31-12
作者: Suda:
今日已經到$1800
嘩,去到行貨價就係入手時機!!!
W!LL 09:17 PM 07-31-12
就算行機可以讀日版, 所有有關上網/DLC等等都唔會連到去日本server, 更加唔會入到日本預附卡
淨係呢點已經唔使諗行機
第三方牛由DSi開始已經係咁用, 完全無人話過有問題, 唔知用黎煲MH煲左幾多個晚上了
KUTAR# 09:51 PM 07-31-12
作者: MO:
買條USB叉線配個好啲既USB香港3腳插,
好過用原裝110V牛配變壓牛.
USB 線? 3DS係唔係support USB 插 PC 傳送檔案? Thanks.
拖羅仔 09:59 PM 07-31-12
日版特別砌圖 - ANA
http://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bs...A=8287&bpage=1

有無去開日本帶返香港呢?
由手機版發出
羽田喎……真係俾錢特登去好唔抵……
tung999 10:00 PM 07-31-12
USB 線? 3DS係唔係support USB 插 PC 傳送檔案? Thanks.
佢指既係usb充電線 充電口>usb 用外置電都會用到呢d線
KUTAR# 10:06 PM 07-31-12
作者: tung999:
佢指既係usb充電線 充電口>usb 用外置電都會用到呢d線
我明,
但我想問3DS係唔係好似smartphone/PSV咁, 一條USB線可以插火牛差電, 又可以傳檔案ma

原來個port係充電only
納豆仔 10:08 PM 07-31-12
作者: Suda:
今日已經到$1800

請問邊到$1800?
Suda 10:26 PM 07-31-12
作者: 納豆仔:
請問邊到$1800?
黃金
第一 ... 36 86 126 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 146 186 236  ... 最後

返回主題版面