Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
Sito 09:07 PM 08-07-13
作者: monkeylove:
如果有得重做返RX78, Z, ZZ, X , wing 同00 (其他配角機)就好了
其他唔知,但Legend版 rx78應該一定會出
昏迷童子Sleepy 09:46 PM 08-07-13
作者: martinnitram:
無圖
gundam converge 出新坑 Ex 系, Ex01 係殺帝利 (可換成損戰版)
呢隻好似出左幾耐下……

最近出左EX02…黑渣三連星……
亍 ◣ 09:55 PM 08-07-13
作者: 昏迷童子Sleepy:
呢隻好似出左幾耐下……

最近出左EX02…黑渣三連星……
你講的是ASSAULT KINGDOM
martinnitram 11:20 PM 08-07-13
作者: 亍 ◣:
你講的是ASSAULT KINGDOM
又可以叫做 assault kingdom ex 死貨系
btw, converge 隻 ex 都係要 1500 yen, 同 assault kingdom 1600 yen(?) 真係差唔幾, 唔知會唔會又做死貨
大覺屋師真 11:30 PM 08-07-13
作者: Rance:
反而BB戰士HI-ν之後都無哂聲氣...
應該到新動畫嘅主角機SD化吧
d變異機如果出埋,x最有機,隻x換少少parts變得番原著.wing就煩d,但一模換d parts又可出兩盒笨大應該都好鐘意啦

另, 日本出左SD NEXT 15了, 旦色:
白 Hi-ν
赤 量産ν インコム
紫 量産ν ファンネル
緑 ギラドーガ
青 ギラドーガ レズン
黄 リガズィカスタム
黒 ボール
J+1 11:56 PM 08-07-13
又可以叫做 assault kingdom ex 死貨系
btw, converge 隻 ex 都係要 1500 yen, 同 assault kingdom 1600 yen(?) 真係差唔幾, 唔知會唔會又做死貨
講真計死貨有排都未到呢個系列 (望望旁邊d 人像,戰隊,卡餅.......
由手機版發出
martinnitram 10:56 AM 08-08-13
作者: J+1:
講真計死貨有排都未到呢個系列 (望望旁邊d 人像,戰隊,卡餅.......
由手機版發出
無玩開其他唔知, 但又其實高達系的話點死都無 converge 剩款咁死...
martinnitram 10:57 AM 08-08-13
作者: 大覺屋師真:
應該到新動畫嘅主角機SD化吧
d變異機如果出埋,x最有機,隻x換少少parts變得番原著.wing就煩d,但一模換d parts又可出兩盒笨大應該都好鐘意啦

另, 日本出左SD NEXT 15了, 旦色:
白 Hi-ν
赤 量産ν インコム
紫 量産ν ファンネル
緑 ギラドーガ
青 ギラドーガ レズン
黄 リガズィカスタム
黒 ボール
未出已經知顏色?
大覺屋師真 04:55 PM 08-08-13
未出已經知顏色?
因為日本出左嘛
另外今次轉左旦款, 應該係用新式有較位果隻
J+1 05:48 PM 08-08-13
無玩開其他唔知, 但又其實高達系的話點死都無 converge 剩款咁死...
咁因為番貨比其他多....
由手機版發出
martinnitram 11:39 PM 08-08-13
作者: 大覺屋師真:
因為日本出左嘛
另外今次轉左旦款, 應該係用新式有較位果隻
唔係 8 月中先出? 有較位果隻仲以為係 T.Art 先用
martinnitram 11:41 PM 08-08-13
作者: J+1:
咁因為番貨比其他多....
由手機版發出
唔通真係咁好賣...
BTW, 今日行過零食見 11 仲有散款 (無 G-Bull), 未買版友可以留意下
AMONtheBrave 08:00 PM 08-11-13
KNIGHT UC有試辦了
河野貴明 08:40 PM 08-11-13
見到塊面諗起千生…唔係正面都睇唔真對眼
亍 ◣ 08:56 PM 08-11-13
好明顯得個殼,,,,冇眼係應該

-------------------------------------

http://www.carddass.com/sdg/special/special10.html
大覺屋師真 02:12 PM 08-12-13
http://blog.livedoor.jp/beater_26-om.../30565373.html
日本next15報告.香港幾時到呀

http://sranngurenn.blog70.fc2.com/?no=2867
另,超正saga2 review
亍 ◣ 10:31 PM 08-16-13
http://www.sunrise-inc.co.jp/sunfes/...ex.html#sc0824
Rance 04:48 PM 08-21-13

唔好咁孤寒好喎,比多版馬腳都唔過份啦下嘩
amaderasu 05:02 PM 08-21-13
作者: Rance:

唔好咁孤寒好喎,比多版馬腳都唔過份啦下嘩
咁人地trading card張圖都係用騎士馬腳.....
大覺屋師真 05:20 PM 08-21-13
笨大:買多盒騎士啦朋友
野良猫 07:45 PM 08-21-13
遲下會唔會出多隻特別版架
Sito 08:10 PM 08-21-13
但馬腳同個人明顯唔同色喎……
野良猫 08:16 PM 08-21-13
作者: Sito:
笨大︰「所以咪叫你買多隻然後噴白佢囉
亍 ◣ 08:17 PM 08-21-13

=====================================

去時代買$10白馬啦
amaderasu 08:39 AM 08-22-13
張卡都係唔同色
轉貼

標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110  ... 最後

返回主題版面