Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-14-17, 06:22 PM   #7301
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
奧海城 SSA Lv

舊 07-14-17, 06:37 PM   #7302
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
終於唔係幫台仔抿屎
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-17, 10:52 PM   #7303
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
對我黎講荃新就腳好多....不過300蚊我拎去10連好了

http://idolmaster.jp/blog/?p=31405

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-17, 11:05 PM   #7304
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章

http://idolmaster.jp/blog/?p=31405
留來買BD唔好
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-17, 11:06 PM   #7305
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
幾時賣飛?

舊 07-14-17, 11:15 PM   #7306
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
終於出第一張上位

另外想請教一下打法方面
Orange Sapphire果D單邊三連滑有無比較好既滑法
單手硬滑左邊三連就成日唔夠力,有時仲會滑到飛出去果下先煩..
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-17, 12:07 AM   #7307
yorkyork

引用:
作者: 6078 查看文章
幾時賣飛?
https://zh-hk.facebook.com/ghcinemas...950452/?type=3
舊 07-15-17, 12:25 AM   #7308
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006

希望成功

舊 07-15-17, 01:20 AM   #7309
lineage19
Crazy Gamer

Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
我就去梗啦. 去晒2日
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-17, 11:05 PM   #7310
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: sd03021 查看文章
終於出第一張上位

另外想請教一下打法方面
Orange Sapphire果D單邊三連滑有無比較好既滑法
單手硬滑左邊三連就成日唔夠力,有時仲會滑到飛出去果下先煩..
同求
我係用右手幫左邊滑
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 08:14 PM   #7311
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
好似成萬蚊喎,呢部野
胃信有機試...試下d反應好似慢小半拍(當然唔係用呢隻game試

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-17, 02:11 PM   #7312
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
仲諗住刷上位15星,點知早兩日先跌第一隻...而家都只係2:5......

抖2日

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-17, 02:49 PM   #7313
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
SSR 父控蘿莉呢...
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-17, 03:35 PM   #7314
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
3D模組hit中我, 但無口已經可以免疫

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-17, 11:28 PM   #7315
KUTAR#

https://freshlive.tv/cycomitv/136606

『アイドルマスター シンデレラガールズ U149』プロデューサーの声優発表を含む、
「サイコミ」最新情報や特別企画のほか、
ここでしかもらえない視聴者プレゼントもご用意しております!
ぜひご覧ください!

出演
MC:山口 慧
今井 麻夏
佐藤 亜美菜
照井 春佳
春瀬 なつみ

話唔定的場梨沙同結城晴會好快加聲??
一於抽左先,買可能性

此篇文章於 07-18-17 11:33 PM 被 KUTAR# 編輯。
舊 07-18-17, 11:47 PM   #7316
sd03021
Crazy Gamer

臨尾就完果陣先出多張上位比我

最終結算
上位三張 下位岩岩好十五張
因為有一張十五星藍所以剩餘既全部都用黎升SSR技

又可以安心等下次掉落
舊 07-20-17, 01:54 PM   #7317
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章

引用:
幾時賣飛?
引用:

希望成功
引用:
作者: lineage19 查看文章
我就去梗啦. 去晒2日
11:00 個網完全入唔到... 入到去奧海城二日好似已經俾人搶晒
反而荃新兩日都仲有位...買飛 兩日各一成功
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 02:15 PM   #7318
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
2d終於有d進步

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 04:23 PM   #7319
yorkyork

都冇乜邊次唔死ser
舊 07-20-17, 08:36 PM   #7320
Terry
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDTerryLam_HK
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
11:00 個網完全入唔到... 入到去奧海城二日好似已經俾人搶晒
反而荃新兩日都仲有位...買飛 兩日各一成功
加開嘉禾黃埔場次
Terry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 11:38 PM   #7321
dagege
蘿莉萬歲正太死開

註冊日期: Sep 2004
因為幾年前lovelive Final Live the sky轉播我八點幾去到已經排左八十幾一百人
所以今日搭頭班車去the sky排隊買飛
六點左右去到,只有幾位P排緊隊,似乎我太高估灰姑娘們...
最後順利買到day2,本來想睇day1杏、老兔子及紗枝,不過day2應該會比較感動
而且有彩喵、NG三巨頭都已經值回票價,反正唔急,下次灰姑娘有live,之後應該都會有轉播
上次去靜岡場而買嘅三色官棒(淘宝貨),用完後以為要永久封印,終於可以再用喇

ID: 247137411
The Idolmaster Milliom Live! Theater Days
ID: 3TUDGU9T
LoveLive! 學園偶像祭(日版)
ID: 376562903
大叔的音遊實錄
https://twitter.com/dagege_JP
dagege 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 11:43 PM   #7322
sd03021
Crazy Gamer

手殘試一條MASTER+意外FC
不過無用 因為無MASTER+卷 用練卷打

FC都只有A 分數要求會唔會太高..
舊 07-21-17, 12:20 AM   #7323
KUTAR#

Day 1 奧海
Day 2 荃新
舊 07-21-17, 01:35 AM   #7324
lineage19
Crazy Gamer

Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
DAY1搶唔到, DAY2荃灣

DAY1等聽日黃埔加場

我手上得幾次自己愛角的光劍, 冇黃色...
唔知用本家的去湊數會唔會比人歧視
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 02:36 AM   #7325
Terry

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDTerryLam_HK
我無激光劍喎,其實現場有無嘢賣?
Terry 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 05:25 PM

手機版 | APP版