Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-27-16, 11:46 PM   #301
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
SO FAR,唔想俾人入侵OFFLINE就OK,警察?なにそれ?美味しいの?
而家個情況咪就係咁 平民因為唔想比賊搞所以乾脆唔出街
會行街既人都係想做警察同賊

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-16, 11:56 PM   #302
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
而家個情況咪就係咁 平民因為唔想比賊搞所以乾脆唔出街
會行街既人都係想做警察同賊
就當大家都ONLINE…
新行好難完全唔死,殘火狀態先有入侵,做咩要嘥個殘火俾你入侵…仲要俾你LOCK X住骨片,山窮水盡冇回頭…
其實倒轉晒,應該唔用殘火就叫唔到人同冇用電腦入侵又會有PLAYER入侵,用殘火就相反。
咁青教就有意思嘞…

此篇文章於 04-27-16 11:59 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 12:16 AM   #303
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
就當大家都ONLINE…
新行好難完全唔死,殘火狀態先有入侵,做咩要嘥個殘火俾你入侵…仲要俾你LOCK X住骨片,山窮水盡冇回頭…
其實倒轉晒,應該唔用殘火就叫唔到人同冇用電腦入侵又會有PLAYER入侵,用殘火就相反。
咁青教就有意思嘞…
其實唔駛咁麻煩,你set番復讐靈比暗月,件事就好好多.........

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 04-28-16, 07:45 AM   #304
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
真係咩人都有,
Pvp 場我比人招紫魂打,host 比我打左大半支血,走去飲水,好,你飲我又飲,佢飲三次,我先飲一次
佢地真係唔知host 比人多水,打到佢無水,殺完好痛快

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 07:58 AM   #305
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
唔想人回血咪車個戰符埋去囉
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 08:36 AM   #306
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
入侵人緊係搏對面飲水時衝埋去打啦

好多人一緊張就亂砍,盾反成功率 70%

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 09:42 AM   #307
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
上面講既PVP應該係指道場既PVP掛, 即係教會前好多人放紅印既地方,
基本上唔飲水係默認規則, 飲水好多時打一場都打好耐
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 02:43 PM   #308
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

咁實際上今集都無真正既道場....

ペルソナ5

隨時更新
舊 04-28-16, 04:54 PM   #309
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
咁實際上今集都無真正既道場....
冷谷過橋位當係ga la~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 06:03 PM   #310
Slush
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
上面講既PVP應該係指道場既PVP掛, 即係教會前好多人放紅印既地方,
基本上唔飲水係默認規則, 飲水好多時打一場都打好耐
其實今集好多人係法王前單對單都飲水
有時候真係唔知打來做咩
Host一定多水過闇靈

舊 04-28-16, 10:51 PM   #311
jeffyen83

註冊日期: Apr 2010
我比較好彩,打左幾日pk場遇到既都守規矩加打招呼
但就剛剛pk場同人打招呼比人偷襲死左,再黎又遇到個狂飲水
有紅魂睇唔過眼,落去一斧車死左佢

睇紀錄兩個都韓國人,運動會造馬唔夠,玩game都要出術。。。==
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 11:48 PM   #312
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
冇野了
原來睇錯個武器數值

DeviantArt
PIXIV

此篇文章於 04-29-16 01:11 AM 被 ZOMA 編輯。
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 09:51 AM   #313
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
Ds1,2 都無開pvp 玩,今次一玩pvp 就停唔到手
刷左幾個鐘吞噬者pvp ,有時係新仔沖左入去,睇佢比怪殺死
都殺過幾次有太陽跟班,時間耐左會入多個幫手,2vs2,好玩
有時見有人去巨人場開pvp ,幾個吞噬者等host 死,分信物

紫魂入場如果個世界多個1 個,有時要殺2,3個人先有骨,有時唔化算
遇過幾次格斯 XP

此篇文章於 04-29-16 09:57 AM 被 信長 編輯。
舊 04-29-16, 12:35 PM   #314
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
唔睇你地講都唔知有呢個"規矩"
咁仲可唔可以算"規矩"?
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 01:11 PM   #315
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
基本上在下覺得呢D有得用就用架,對方冇必要同你配合…
在下打緊關本身已經有難度,俾你入侵仲要唔飲水同你癲?

舊 04-29-16, 01:16 PM   #316
jeffyen83

引用:
講緊沙力萬後面個pvp場,自己畫符等人召,通常1vs1或2vs2

入侵同去畫符pvp係兩回事

自己推緊圖比人入侵,緊係咩都唔理,一劍車埋去先啦

自己推緊圖時,相信無人會召暗靈黎玩自己

此篇文章於 04-29-16 01:19 PM 被 jeffyen83 編輯。
舊 04-29-16, 03:18 PM   #317
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
咁入侵同單挑係有分別既
call紅靈/狂靈出黎咁擺明意思係單挑架啦 仲要飲水就決別都得啦

入侵就真係咩都得啦,入侵player只係個黎搞事既,host無必要跟你規則玩

ペルソナ5

隨時更新
舊 04-29-16, 03:47 PM   #318
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
27/04終於成功喺營火位法蘭要塞link到好友

站(2024/04/27)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 10:38 PM   #319
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
入唔到server太多人玩搞到server down?

22:50 入得番啦

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link

此篇文章於 04-29-16 10:53 PM 被 Chris Redfield 編輯。
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 02:12 PM   #320
信長
The Flash

第二次派Greirat 偷野, 比Patches 鐘樓陰完, 可以買洋蔥裝, 救左洋蔥, 之後無同Patches 傾過有關Greirat 偷野的事就去打BOSS,<--- 好似係失敗原因
已殺沙皇... 又殺過老惡魔,都未見Greirat 番來...次次行過佢果無人的檔口,都好傷感
http://darksouls3.wiki.fextralife.co...ead+Settlement

係唔睇攻略下...只睇左洋蔥線搵原盤
己確定一周目,無昇免費LV, 打完監察者,龜公就死左
蟹池個紅魂未見過, 食左餘火都唔見
Anri of Astora 條線無做過,我次次迷宮都地毯式,真係未見過佢接任務
用左結晶魂換魔法... 原來換幸運劍好D ,72LV 要單機刷狼草.....
求人品降臨, 丟左1個鍾不死符去寶箱都未見出頭

此篇文章於 04-30-16 02:22 PM 被 信長 編輯。
舊 04-30-16, 03:29 PM   #321
jeffyen83

引用:
作者: 信長 查看文章
第二次派Greirat 偷野, 比Patches 鐘樓陰完, 可以買洋蔥裝, 救左洋蔥, 之後無同Patches 傾過有關Greirat 偷野的事就去打BOSS,<--- 好似係失敗原因
已殺沙皇... 又殺過老惡魔,都未見Greirat 番來...次次行過佢果無人的檔口,都好傷感
http://darksouls3.wiki.fextralife.co...ead+Settlement

係唔睇攻略下...只睇左洋蔥線搵原盤
己確定一周目,無昇免費LV, 打完監察者,龜公就死左
蟹池個紅魂未見過, 食左餘火都唔見
Anri of Astora 條線無做過,我次次迷宮都地毯式,真係未見過佢接任務
用左結晶魂換魔法... 原來換幸運劍好D ,72LV 要單機刷狼草.....
求人品降臨, 丟左1個鍾不死符去寶箱都未見出頭
殺左該區boss,甘該區未打既入侵npc都唔會再出現
我飲火狀態,行到蟹池就出現,兩周目都係甘,之後去毒池仲會入侵多次

著齊打寶裝加食硬幣,去要塞遺跡打橋果3隻怪,一個鐘應該刷到30個
刷銀騎約定之証先係地獄><

原來我有多寶箱頭,你要唔要?ps4版

此篇文章於 04-30-16 03:39 PM 被 jeffyen83 編輯。
舊 04-30-16, 03:44 PM   #322
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
今集好人啫,以前D石守跌落街就咩都冇…
火焰惡魔本身諗住去拎完野就用骨走,點知佢咁鬼好心…

河塘果斷的確係幾煩既…
河塘個陣唔識用毒, 嘔到爆

DS3未有時間玩, 打左兩隻大佬ONLY

升免費LV同唔升, 故事有唔同?

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 06:10 PM   #323
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

用暗環免費升係行闇之王(火之略奪者)路線
唔用+囉埋防火女之眼就係行灰之時代/殘火追求路線

ペルソナ5

隨時更新
舊 04-30-16, 06:24 PM   #324
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
引用:
用暗環免費升係行闇之王(火之略奪者)路線
唔用+囉埋防火女之眼就係行灰之時代/殘火追求路線
前至條件ja
反正都係打完final boss 先揀咩end
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 06:27 PM   #325
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 風萌翔 查看文章
前至條件ja
反正都係打完final boss 先揀咩end
咁又係 事實上闇之王同灰之時代可以一齊行

ペルソナ5

隨時更新

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] DarkSoul2 攻略Thread [人間性を捧げ...ない!?] 鈴蘭 攻略及心得交流區 723 05-18-16 01:39 PM

現在的時間是 03:57 AM

手機版 | APP版