Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 70 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 90 130 180  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
ouki 10:59 AM 10-27-17
作者: maxwaver:
上個月係日本打左幾晚四十場有找就已經五品上wor...
講真有上集底既銀黑卡都可以推贏對面……(臨走先夠緣禁左張赤火未用過)
睇人打大概二三品附近先有以前皇帝級實力,正正常常有心打唔會五品就入瓶頸位吧

不過番左香港要排太耐隊完全無動力打....
只可以話自己廢,同埋香港一個月都唔知打唔打十場
b_boy 12:42 PM 10-27-17
其實一個月玩唔夠十場就唔洗太在意個品位
想試玩新卡就最好抱下大腿入TEAM
darkvolver 07:23 PM 10-27-17
觀記少有地熄燈

Sent from my iPhone using Gaforum
柚原このみ 09:20 PM 10-27-17
作者: ouki:
只可以話自己廢,同埋香港一個月都唔知打唔打十場
留係四五上唔到去,好多時唔係廢既問題
多數係打得少未熟Game同自己副Deck操作
戰術運用同即時應變能力咁,特別應變能力
好似當明明手上有火計,對面有隻開左計既弱智泊車埋城,
唔記得自己有咭可以燒對面令對方即時退場,掉返轉比隻野人磨死咁
同埋真係覺得自己新手打得渣,即場請教同場d師兄
雖然偶有小圈子喂喂喂,不過出得聲好多時都肯幫你
6eo 09:32 PM 10-27-17
會RESET征之後, 我副征壓S既wara弱左好多
柚原このみ 09:33 PM 10-27-17
作者: iamleoluk:
會RESET征之後, 我副征壓S既wara弱左好多
弱左好多,不過照有贏無輸?
kev00269270 09:38 PM 10-27-17
會RESET征後,我都唔敢用C征的霸求....次次RESET都要再填一大輪好煩
6eo 09:57 PM 10-27-17
作者: kev00269270:
會RESET征後,我都唔敢用C征的霸求....次次RESET都要再填一大輪好煩
其實我覺得低征Deck著數左, 以前輸征要keep住上去油
依家有時可以比一下回下血先再壓

作者: 柚原このみ:
弱左好多,不過照有贏無輸?
岩岩2連敗
對2場開幕deck, 輸城後壓足對面5-60c但唔夠時間追
埋左城拎內亂reset征又要油過好煩
柚原このみ 10:09 PM 10-27-17
岩岩2連敗
呢幾日戰友試周瑜
打親d唔係霸者就一二品7,8成勝率顛佬
對面d內亂意識堅係強
kev00269270 10:19 PM 10-27-17
其實我覺得低征Deck著數左, 以前輸征要keep住上去油
依家有時可以比一下回下血先再壓

岩岩2連敗
對B征既黎講係
不過C征的話對上S征A征
就需要長時間有人填城
唔係成日內亂完對面一次
就被佢內亂番一次
6eo 10:58 PM 10-27-17
中左張sr陸遜
完全唔知點用

新ver中左2張金(袁紹 陸遜)但2張都唔知點用
柚原このみ 11:10 PM 10-27-17
袁紹,解左佢,我要/
BeanZzZz 01:37 AM 10-28-17
作者: maxwaver:
上個月係日本打左幾晚四十場有找就已經五品上wor...
講真有上集底既銀黑卡都可以推贏對面……(臨走先夠緣禁左張赤火未用過)
睇人打大概二三品附近先有以前皇帝級實力,正正常常有心打唔會五品就入瓶頸位吧

不過番左香港要排太耐隊完全無動力打....
二三品又低左D…… 一品中上差唔多
6eo 12:28 PM 10-28-17
作者: 柚原このみ:
袁紹,解左佢,我要/
有冇野換出?
我個張兵力BGB黎
maxwaver 12:40 PM 10-28-17
出城特 速兵活白銀馬超換吳SR

作者: BeanZzZz:
二三品又低左D…… 一品中上差唔多
後期証量產時堆皇帝wor(我),二品差不多吧
柚原このみ 03:23 PM 10-28-17
有冇野換出?
我個張兵力BGB黎
新咭得貂蟬趙氏貞可出
番薯勤 08:29 PM 10-28-17
香港大賽場地有寫旺角金雞

但上到去睇又好似冇機
maxwaver 03:13 PM 10-29-17
https://www.youtube.com/watch?v=5pMzgV8nqzg

キモい
darkvolver 03:59 PM 10-29-17
小有見到b巨巨ic,很耐冇見周瑜。

Sent from my iPhone using Gaforum
LR猫 06:17 PM 10-29-17
啲停騎痴線架
b_boy 08:43 PM 10-29-17
做乜盜攝我
GUSTAV 08:45 PM 10-29-17
ARM ARM係試過 升上2中都係打左50場左右
用未用過既DECK sosad

輸最多係6品:0)
b_boy 08:48 PM 10-29-17
玩弄對面
darkvolver 08:23 AM 10-30-17
作者: b_boy:
做乜盜攝我

成個觀記有幾多個玩周瑜,記念下。

另外,最期的業火好像未有?

番薯勤 08:33 AM 10-30-17
作者: darkvolver:
成個觀記有幾多個玩周瑜,記念下。

另外,最期的業火好像未有?

觀記真係蜀國軍營黎

最期火未出
如果再出唔好3cost啦
好難落deck
第一 ... 30 70 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 90 130 180  ... 最後

返回主題版面