Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>[第十三話] 大航海時代Online 討論區:: 『 1128 闍榮大屠殺 』
紙燕 05:20 PM 05-28-07
我都無識日文呀
><
.0
完全瞎撞瞎玩
><
.0
Thaws 06:08 PM 05-28-07
作者: 山崎龍2:
仲有....而家台服邊個server 比較新?? 我想去d 新d server 開拓天地v_v"
我諗呢度無人答到你...去台灣問啦
小光 06:59 PM 05-28-07
各位好~
我係日服一開時就開始玩, 玩左4個月到就stop左...
直到而家已經差不多2年冇玩了...

想問下呢2年主要update左咩?
開左咩新地方?
新大陸 遠東 開左未?

我剛剛玩完大航海2, 有d手痕想玩返online版
你們玩e服嗎?
搖搖 07:50 PM 05-28-07
而家開到南美東岸(?)同東南亞,尼個星期3會開多個東南亞遺跡
東亞就..........光榮應該會呃多次錢先出

尼度主要都係E服人仕,曾經有一位N服既.....
Viper II 08:02 PM 05-28-07
大航海2
以前玩覺得好正

之前用dosbox開左陣
頂唔順
小光 09:12 PM 05-28-07
好似update得好慢..

我用模x器玩航海2...係咁fast forward, 1分鐘歐洲<->中東

p.s.我係z服的
搖搖 02:53 AM 05-29-07
黎E服啦,有新手陪你
紙燕 08:18 AM 05-29-07
Z唷......
Z有傳說中的天然不敗......(逃......
【麥斯】 08:25 AM 05-29-07
去b服, 靠自己
小光 09:33 AM 05-29-07
作者: 紙燕:
Z唷......
Z有傳說中的天然不敗......(逃......
願聞其詳

作者: 【麥斯】:
去b服, 靠自己
B服新服?
而家仲咁多人玩咩?仲開新服?
山崎龍2 09:34 AM 05-29-07
隻game 會唔會好快玩完(停止更新)?
【麥斯】 10:06 AM 05-29-07
作者: 小光:
願聞其詳

B服新服?
而家仲咁多人玩咩?仲開新服?
算係比較新, 但都開左幾個月
哩隻game舊服反而比較方便
至少好多港口都係已發展, 唔駛再投太多錢
【麥斯】 10:07 AM 05-29-07
隻game 會唔會好快玩完(停止更新)?
大把野都未開,
東亞地圖仲未有,
初玩的話, 舊野都有排玩
小光 10:16 AM 05-29-07
其實你地仲多唔多玩?

上線有咩做? lv cap係幾多? 我離開時係50
感覺上如果要探戰冒都50的話會好快
【麥斯】 10:30 AM 05-29-07
其實你地仲多唔多玩?

上線有咩做? lv cap係幾多? 我離開時係50
感覺上如果要探戰冒都50的話會好快
我就冇玩幾個月, 其他人仲玩緊, 而家等級上限係65,
練戰升65唔算太難, 冒65就......

上線不外乎都係搵下發現物, 賺錢玩投資, 玩下PK打大海戰,
地圖大左, 港口多左, 造船系統多左好多野整.
小光 10:58 AM 05-29-07
我就冇玩幾個月, 其他人仲玩緊, 而家等級上限係65,
練戰升65唔算太難, 冒65就......

上線不外乎都係搵下發現物, 賺錢玩投資, 玩下PK打大海戰,
地圖大左, 港口多左, 造船系統多左好多野整.
咁技能方面呢?
有冇咩新技能? lv cap仲係10?
記得那時我幫個fd洗圖去波爾多屈開鎖lv, 而家仲有冇呢支歌仔唱?
【麥斯】 11:03 AM 05-29-07
咁技能方面呢?
有冇咩新技能? lv cap仲係10?
記得那時我幫個fd洗圖去波爾多屈開鎖lv, 而家仲有冇呢支歌仔唱?
有職業優遇就可以練15級, 冇就只有10
新技能多左幾個咁囉, 例如錬金術,
波爾多好似仲有, 詳細就唔清楚.
山崎龍2 11:33 AM 05-29-07
聆尋日買左隻game,太夜未玩住,仲未決定到玩 冒險 定係 戰系 ,感覺戰系 而家太多高手好難玩,冒險可能好d 不過好似無咩 互動, 商系....我怕成日比人掠奪,唔係咁想玩 v_v"

有冇人可以比少少意見?
紙燕 11:51 AM 05-29-07
怕7怕8的就沒樂趣了><
還係要自己真的去體驗才得><
別人的意見不會真的適合自己的><
Thaws 12:27 PM 05-29-07
聆尋日買左隻game,太夜未玩住,仲未決定到玩 冒險 定係 戰系 ,感覺戰系 而家太多高手好難玩,冒險可能好d 不過好似無咩 互動, 商系....我怕成日比人掠奪,唔係咁想玩 v_v"

有冇人可以比少少意見?
行軍做生意唔好怕比人搶
一係比人搶之前先去搶人

實力唔夠可以去安全區練左先
一開始唔建議從商, 唔係對傷人有愛好快會悶

總之記住, 反正只係game黎, 拍下羅柚又一隻好漢, 咩都唔上心就可以玩得好快樂

同埋記住, 去到非洲第一次被pk唔使怨, 你咩都$都放銀行就無事, 唔好記比人搶左幾多幾多
呢度有個比人搶左成千萬o既人...
Blur 01:09 PM 05-29-07
千萬既唔只一個啦搶番億五之嘛
Adelaida 01:20 PM 05-29-07
山崎: 3系全修吧

記住邊個pk都好架, 等第時大個搵返佢報仇丫嘛
搖搖 01:27 PM 05-29-07
兩系算啦三系多多sk位都唔夠用
Viper II 06:13 PM 05-29-07
買了保險+練下保管
貴重野放銀行

被PK都係損失有限姐

去b服, 靠自己
玩E服都係靠自己
Rabe 06:59 PM 05-29-07
作者: Thaws:
行軍做生意唔好怕比人搶
一係比人搶之前先去搶人

實力唔夠可以去安全區練左先
一開始唔建議從商, 唔係對傷人有愛好快會悶

總之記住, 反正只係game黎, 拍下羅柚又一隻好漢, 咩都唔上心就可以玩得好快樂

同埋記住, 去到非洲第一次被pk唔使怨, 你咩都$都放銀行就無事, 唔好記比人搶左幾多幾多
呢度有個比人搶左成千萬o既人...
好似有個係用億計, 搶到銀行都冇錢
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面