Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-28-05, 09:42 AM   #151
平本一樹
Game Master

註冊日期: Sep 2003
高橋畫落去始終有一定既FANS去買

但係佢已經將故事畫到越黎越爛係一個事實

真係踢個波用左兩大漫畫頁
平本一樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 02:06 PM   #152
宮本俊
Insane Gamer
漫無目的在周圍遊蕩

註冊日期: Oct 2002
等日本囉世界杯既話我諗佢地踢到變晒足球老將都未得啦......

至於這兒,已經沒有值得我留戀的地方,後會無期
宮本俊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-05, 03:06 AM   #153
野比伸太
Game Master
~退役長江部隊~

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 書仔
可能有一個情意結!我自己就真是因為足少而去踢波的!雖然現在足少就真太長!太慢!一埸比賽打3,4本單行本!不過如果高生肯畫!我都會追下去的!
係........可能一路話點點點......不過又一路買

"切勿模仿"
野比伸太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-05, 03:16 AM   #154
nerv173
Game Master

註冊日期: Dec 2001
我比較想睇勞比度叔叔由國少隊打到國家隊爆頭ge前傳故事, 點吹都得
nerv173 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-05, 07:55 PM   #155
景*
Crazy Gamer
..........

註冊日期: Sep 2005
真係好長....唔係真係攞埋世界盃先完呀= =
景* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 08:40 PM   #156
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

新連載 足球小將 golden-23 go for germany

新一期jump做封面
第一頁係志偉高舉世界盃

志偉不死傳說

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 08:45 PM   #157
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Ricky-S
新一期jump做封面
第一頁係志偉高舉世界盃

志偉不死傳說
少年JUMP???
P.S.幾時會出單行本LE????

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 08:47 PM   #158
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
germany幾時去都得啦

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 08:48 PM   #159
ryoba
Crazy Gamer

里華爾都接埋
唔通搵里華甸奴同志偉爭位打

舊 10-08-05, 08:48 PM   #160
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
又出?
條友又冇錢啦?

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 08:52 PM   #161
宮本俊
Insane Gamer
漫無目的在周圍遊蕩

註冊日期: Oct 2002
當佢冇到......
係佢出世青編時已經放棄左睇
不過好有興趣知會唔會講到志偉佢地成三十幾歲囉

至於這兒,已經沒有值得我留戀的地方,後會無期
宮本俊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 08:56 PM   #162
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 計劃犯罪者
又出?
條友又冇錢啦?
我相信不是這個問題吧, 佢應該有大把 唔係咁快敗晒掛

佢出書係為左幫日本隊打氣

請問第一回講d咩

舊 10-08-05, 08:57 PM   #163
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: ryoba
里華爾都接埋
唔通搵里華甸奴同志偉爭位打
定係2個一齊比賽???

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 09:00 PM   #164
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

我自己upload出黎

舊 10-08-05, 09:02 PM   #165
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

基本上巴塞陣用同果時個陣都唔同晒la~~
冇可能跟到吧~~

舊 10-08-05, 09:03 PM   #166
ryoba
Crazy Gamer

志偉個樣仲係50年不變...

舊 10-08-05, 09:06 PM   #167
百事可樂
Junior Member

註冊日期: Dec 2003
今次要畫快d

舊 10-08-05, 09:11 PM   #168
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
唔要世界盃,我想睇佢打歐洲聯賽冠軍盃

舊 10-08-05, 09:13 PM   #169
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

引用:
作者: 龍寶寶
唔要世界盃,我想睇佢打歐洲聯賽冠軍盃
02都唔講歐聯....呃錢

舊 10-08-05, 09:51 PM   #170
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
幾時die in 2xxx呢...
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 09:59 PM   #171
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: ryoba
志偉個樣仲係50年不變...
人家23 歲炸

看來真是打世界杯wo @@
竟然唔係打歐聯 估不到咁快

舊 10-09-05, 02:16 AM   #172
hAR3 Presents!
Junior Member

註冊日期: May 2005
打完世界盃可跟住打地球盃
打完地球盃可跟住打火星盃
打完火星盃可跟住打銀河盃
打完銀河盃可跟住打宇宙盃
打完宇宙盃可跟住打亞空間盃
直到永遠,然後獲得永生......
hAR3 Presents! 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-05, 11:19 AM   #173
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
我唔想再睇倒志偉贏波.
畫甸佬炒佢吧

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-05, 11:23 AM   #174
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 羅彼德
我唔想再睇倒志偉贏波.
畫甸佬炒佢吧
我諗你有生之年都未必睇到

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-05, 12:05 PM   #175
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: 羅彼德
我唔想再睇倒志偉贏波.
畫甸佬炒佢吧
我見議你自己畫
高橋係唔會俾志偉輸的
甸佬入佢十球都冇用
志偉會入番十一球 :lol:

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 09:16 PM

手機版 | APP版