Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-03-06, 11:42 AM   #226
jasmin
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Bleed Saga
GOLDEN23係ROAD TO 2002續篇
有講翼對完皇馬之後的聯賽
[:
我都用個西班牙(?)網頁睇到12話
大空翼連扭11人入龍門,會唔會誇左d?
足球仲係咪11個人打ge team work?

完全支持高橋畫到日本贏世界盃先退休,但唔該佢響編劇方面下多d功夫
唔好一忽忽,n年前橙色軍團不戰而敗都未同佢計
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 01:20 PM   #227
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
有人有邪道嗎???可以pm話我知嗎???
thx
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 03:18 PM   #228
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
唔知呢次會唔會出隱形射球果個人呢

舊 01-03-06, 03:29 PM   #229
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: 蒲公英
有朋友俾左條link我~可以睇到第12回(日文)
日本隊又多兩個隱藏人~好勁(現階段 )
兩條友玩殘左花輪兄弟~早田~次滕~仲射入埋健威
仲用左頗多篇幅講德仔踢U19~唔知有乜伏線

含內容~不喜勿看
PM THE LINK TO ME,THX~~

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 03:48 PM   #230
bush
Junior Member

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: HONDA
PM THE LINK TO ME,THX~~
please pm me too,thx
bush 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 05:40 PM   #231
tinkim
Junior Member

註冊日期: Oct 2002
please PM to me too!! Thanks
tinkim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 05:43 PM   #232
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 艾莉娜
唔知呢次會唔會出隱形射球果個人呢

足III果個?
跟譯名未好似里奧

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 05:46 PM   #233
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

引用:
足III果個?
跟譯名未好似里奧
2.3.4.5都有出

舊 01-03-06, 05:50 PM   #234
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 艾莉娜
2.3.4.5都有出
2我冇玩
我知4, 5都有
不過佢最勁係足3果陣, 印像最深
4, 5弱了
可能SGGK強了

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 05:51 PM   #235
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 蒲公英
有朋友俾左條link我~可以睇到第12回(日文)
日本隊又多兩個隱藏人~好勁(現階段 )
兩條友玩殘左花輪兄弟~早田~次滕~仲射入埋健威
仲用左頗多篇幅講德仔踢U19~唔知有乜伏線

含內容~不喜勿看

邊度有得睇 ????
PLEASE PM THE LINK TO ME
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 05:54 PM   #236
nakata
Game Master

註冊日期: Jun 2004
我又要喎!please pm to me.thank you.十萬個感激.

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 07:18 PM   #237
臭氏
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2002
i also want the link, plz pm me~
thx ar~

舊 01-03-06, 07:31 PM   #238
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
我又想要~pm plx
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 08:32 PM   #239
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
我已pm了由funny至↗◤豆腐仔◢↙
其他人想要亦可找以上網友 /
thanks

舊 01-03-06, 08:36 PM   #240
CCemi

註冊日期: Dec 2003
林源三冇出現到嗎??
我都想要啊...pm埋比我丫唔該

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 09:01 PM   #241
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

引用:
作者: KeaneYip
林源三冇出現到嗎??
我都想要啊...pm埋比我丫唔該
Send左比你

舊 01-03-06, 10:01 PM   #242
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: jasmin
大空翼連扭11人入龍門,會唔會誇左d?
足球仲係咪11個人打ge team work?
好多次架喇. 你唔應該鬧佢誇, 應該鬧佢無新意.....
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 10:09 PM   #243
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
0個兩個新人係當年唔夠黃金世代爭而去左玩5人足球...俾吉良教練挖返黎

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 10:15 PM   #244
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
大空翼著緊巴塞件衫仲係2000-01果季
但日本u23踢緊果個波係2004歐洲國家盃果款既

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 10:20 PM   #245
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ahleung
好多次架喇. 你唔應該鬧佢誇, 應該鬧佢無新意.....
下次要扭盡佢,過曬人地同自己人.....

跟住次偉跳上半空再俯衝落地面中場起腳射爆人地個龍.....

最後,球場出現UFO,接翻佢去外星.........

回主題,今回騙頁數情況嚴重嗎,幾頁觀眾喝采聲有冇出現

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 10:24 PM   #246
Wizhei
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
有無人可以pm我 thanks
Wizhei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 10:26 PM   #247
tszhim0776
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
幾時出單行本?
tszhim0776 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-06, 10:38 PM   #248
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: syncmaster
回主題,今回騙頁數情況嚴重嗎,幾頁觀眾喝采聲有冇出現
夜瀾人靜的宿舍可以用黎做跨頁

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-06, 11:04 AM   #249
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
我有想要哦~
有冇人好心施捨下~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-06, 11:15 AM   #250
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
足III果個?
跟譯名未好似里奧
巴西o個個?日文好似係コインブラ,變唔到里奧...

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 04:45 PM

手機版 | APP版