Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-09-16, 08:49 PM   #251
Adieu0510
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDAdieu0510
XBox Live GamertagAdieu0510
港一般版是否不包括3個dlc?
Adieu0510 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 09:43 PM   #252
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
想問邊題?
解左頭7個其實唔駛再解都已經知...
而家解淨第8,9, 但唔知, 唔通我解錯?

引用:
作者: tidusxt 查看文章
《Uncharted》系列有史以來第一個單人故事追加內容

這個到低係咩?賣成二百蚊

重要 $598特別版,$858珍藏版 都無送埋

要另外買

都唔知值唔值,怕到時比多兩舊結果係得半個鐘內容
以THE LAST OF US的經驗, 絕對買得過
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 09:53 PM   #253
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: qwe 查看文章
而家解淨第8,9, 但唔知, 唔通我解錯?
咁你要諗諗...第9題我玩左陣已經唔想玩...

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 11:47 PM   #254
www43w2002
Insane Gamer
-[[認領受付中]]

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990
引用:
想問邊題?
解左頭7個其實唔駛再解都已經知...
1289都解唔到
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 11:51 PM   #255
草薙さん
The One

引用:
作者: www43w2002 查看文章
1289都解唔到
1 數下...
2 用你而家用緊既野睇下...
8 搵部舊電話先...
9 我都唔想玩skip左...直接交答案

メモリはプライスレス
舊 05-10-16, 02:39 AM   #256
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
各位加油了~小弟先爆機..
感想就.....嗯
好遊戲一隻

最尾寫到咁 屬於Drake既Uncharted應該完了吧?

之後就算再出都應該唔會擔正

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 05-10-16 03:06 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 09:59 AM   #257
ZEROBO

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDx360
XBox Live GamertagHK360
單機咁短就爆?
ZEROBO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 10:23 AM   #258
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Amuro0093 查看文章
收到,唔該曬!
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 10:58 AM   #259
Faiz_ko
Junior Member

註冊日期: Oct 2013
藍店有貨未?..
Faiz_ko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 11:05 AM   #260
qwe
Game Master

引用:
1 數下...
2 用你而家用緊既野睇下...
8 搵部舊電話先...
9 我都唔想玩skip左...直接交答案
悟性低解晒1-8都估唔到答案最後係__C?
舊 05-10-16, 11:25 AM   #261
redcreature

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
各位加油了~小弟先爆機..
Hi "GN00508771", how many hours for single play?
redcreature 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 12:07 PM   #262
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我玩左三日既
全2X節

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 12:11 PM   #263
草薙さん
The One

引用:
作者: qwe 查看文章
悟性低解晒1-8都估唔到答案最後係__C?
咁你磨時間玩埋個Picture Logic puzzle吧...個8隻字都幾明顯下

メモリはプライスレス
舊 05-10-16, 12:21 PM   #264
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
剛打了電話問188 藍店好像有貨了(答得很求其不知是不是真有)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 12:21 PM   #265
gingq7

註冊日期: May 2008
已入手普通膠盒版, 鐵盒版貴咁多但只多本40幾頁書仔好似唔值,
今晚可以開始
p.s. 不是在香港買的
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 12:43 PM   #266
s3b21

引用:
作者: redcreature 查看文章
Hi "GN00508771", how many hours for single play?
我18r左右,夠玩了,我九衝唔多看風景有時lag了在解迷及槍戰而且0探索
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 12:54 PM   #267
isumi2613

註冊日期: Nov 2010
觀廣肥仔到貨 , 見佢有好多箱! 普通版$ 398 鐵盒版$ 598 豪華版$ 888
isumi2613 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 01:14 PM   #268
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: isumi2613 查看文章
觀廣肥仔到貨 , 見佢有好多箱! 普通版$ 398 鐵盒版$ 598 豪華版$ 888
港鐵站個間

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 01:19 PM   #269
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: isumi2613 查看文章
188 藍店也是這個價,應是公價了

限定版已拿連酒壺,今晚放工開始德雷克最後的盗寶之旅

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 01:27 PM   #270
qwe
Game Master

有無人sony online訂的時候係show有酒壺
而家去攞話無佢改晒網止乜都睇唔返
舊 05-10-16, 01:28 PM   #271
Faiz_ko

註冊日期: Oct 2013
398已衝....
準備煲機..正=]
Faiz_ko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 01:45 PM   #272
Amuro0093

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
玩咩難度好?
最衰要爆一次先解到Crushing.
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 01:45 PM   #273
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
CWB Sony Shop有未?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 01:50 PM   #274
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
港鐵站個間
嗰間摺咗好耐
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-16, 01:52 PM   #275
isumi2613

註冊日期: Nov 2010
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
港鐵站個間
果間執左好耐 Q_Q , 觀塘廣場3樓一路轉左果間呢
isumi2613 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
THE END 謝謝大家 OKOK 了 風間鈴木仁 買賣專區 3 05-17-16 02:52 PM
THE END [不定期更新][END ]珍藏系列 --- 加收 PS3 PS4 GAME 風間鈴木仁 買賣專區 9 12-19-15 06:06 AM
[多機種] Thief 4 neo 電視遊戲討論版 56 04-15-14 09:20 PM
STAR OCEAN 3 Till The End Of Time ~Till The End Of Game 攻略區 VOL.2 真田御名方 攻略及心得交流區 671 07-02-07 02:21 AM
Thief 3圖片及影片 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 3 05-10-03 09:50 PM

現在的時間是 04:24 AM

手機版 | APP版