Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
小特特 06:47 AM 03-16-12
作者: maxlina:
我前日用恒生JCB都買到POINT 喎 ~
咁我打去問下先,thx~
carychow 09:10 AM 03-16-12
尋晚我用 AEON 卡無論機入面定網頁都唔得, 今晚再試
irismong 09:22 AM 03-16-12
我都仲係未得閒的起心肝去申請張卡~
點解SONY要咁麻煩
好似任記咁咪幾好囉
pet3 01:30 PM 03-16-12
作者: irismong:
點解SONY要咁麻煩
好似任記咁咪幾好囉
好似任天堂咁台灣行貨無得上網絡商店
完全唔洗煩嗎
zeven7 01:36 PM 03-16-12
點解SONY要咁麻煩
好似任記咁咪幾好囉
一人煩一樣啦...
老任鎖區碼重衰啦...
LemonCoke 01:50 PM 03-16-12
作者: zeven7:
一人煩一樣啦...
老任鎖區碼重衰啦...
如果學埋老任, 我咪要一日帶四部手提機出街刷嘢.......
irismong 02:24 PM 03-16-12
作者: pet3:
好似任天堂咁台灣行貨無得上網絡商店
完全唔洗煩嗎
唔駛飛身出黎護住佢掛...?

作者: zeven7:
一人煩一樣啦...
老任鎖區碼重衰啦...
呢樣最衰 = =
不過唔駛o係呢度討論 -3-

作者: LemonCoke:
如果學埋老任, 我咪要一日帶四部手提機出街刷嘢.......
咁代表你有米姐
pet3 04:02 PM 03-16-12
唔駛飛身出黎護住佢掛...?

呢樣最衰 = =
不過唔駛o係呢度討論 -3-

咁代表你有米姐
天堂計劃時我鬧左好耐

0.0/
( ゚ω゚)? 05:33 PM 03-16-12
http://www.bizjournals.com/sanfranci.../03/16/AQ71496

PlayStation®Vita Wins Prestigious Red Dot Award for Innovative Product Design

Peripherals including 3D Display for PlayStation platforms also receive awards for product innovation and aesthetic

PR Newswire
FOSTER CITY, Calif., March 16, 2012

FOSTER CITY, Calif., March 16, 2012 /PRNewswire/ -- Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) has been recognized for innovative design by the prestigious red dot awards by Germany's Design Zentrum Nordrhein Westfalen. With more than 4,500 entries from over 58 countries and regions this year, the red dot design awards reach more advocates of good design than any other design competition. Judged by an independent jury of 30 international experts, the following products were successful in winning red dot awards for design quality: PlayStation®Vita (PS Vita), Wireless Stereo Headset for PlayStation®3 (Available in North America), Wireless Keyboard for PlayStation®3, and 3D Display.

RS 200 10:57 AM 03-17-12
黎緊有咩GAME出....部機已經封塵左好耐....
pet3 11:02 AM 03-17-12
作者: RS 200:
黎緊有咩GAME出....部機已經封塵左好耐....
機戰z2-2和彈波戰姬 w
6月有高達和p4黃金
( ゚ω゚)? 11:55 AM 03-17-12
http://www.hkgnews.com/10321/

PS Vita榮獲「reddot design award」大獎產品設計獎2012

Posted : 三月 - 16 - 2012 @ : 11:31 下午 | Filled under: PS VITA
Share

Sony Computer Entertainment宣佈,PlayStation Vita在由德國著名設計協會Design Zentrum Nordrhein Westfalen設立的「red dot design award」上,以其革新性的產品設計獲得了「reddot設計大獎 產品設計獎2012」。
此外,PlayStation3專用無線頭帶式耳機(CECHYA-0080)、專用無線鍵盤(CECH-ZKB1JP)、3D顯示器(CECH- ZED1J)也獲該獎項。「reddot design award」是世界最高級的設計獎項,這次收到了來自58個國家和地區4500件以上的參賽投稿,在活躍於國際的30名專家的評審下,以PS Vita為首的多件SCE製品獲得了該獎項。
小特特 02:57 PM 03-17-12
作者: 小特特:
咁我打去問下先,thx~
打去咭中心問過
張咭無問題,幫你唔到a
魔王 08:48 PM 03-17-12
我想問下岩岩係JP PSN STORE買左MH3
但轉返HK PSN ACC就玩唔到
睇頭POST話RESTORE就可以一機玩2個地區PSN
我係咪做錯邊步?

PS。新用家第1天
minekaoru 09:31 PM 03-17-12
作者: 魔王:
我想問下岩岩係JP PSN STORE買左MH3
但轉返HK PSN ACC就玩唔到
睇頭POST話RESTORE就可以一機玩2個地區PSN
我係咪做錯邊步?

PS。新用家第1天
可以一機玩2個地區psn
但係你隻game係邊度買就要用番果個地區acc 玩...
pet3 09:56 PM 03-17-12
http://hk.ttrate.com/zh_hk/index.php?b=0&c=JPY&s=3&t=1

JCB 係睇邊格價錢?

1000,1000咁的話能加錢
魔王 10:45 PM 03-17-12
作者: minekaoru:
可以一機玩2個地區psn
但係你隻game係邊度買就要用番果個地區acc 玩...
明白
我GET錯意思
faimok 10:32 AM 03-19-12
http://www.youtube.com/watch?v=c_zm3JFFdH4

~新・王様物語~

有冇人會入~ 好似好得意~ pikmin like~
如果出美板就好了~
Nick_hk 08:13 PM 03-19-12
作者: carychow:
尋晚我用 AEON 卡無論機入面定網頁都唔得, 今晚再試
我都係AEOB JCB
沒問題
GN00508771 12:59 AM 03-20-12
我想問下兩個人夾錢買野 之後可唔可以各自咁DOWN落各自部PSV度?

即係 我同我個FD夾錢買隻PSP GAME 我當然可以DOWN去PSV 但我個FD DOWN完隻GAME之後 可唔可以過落佢自己部PSV
Akira 明 02:10 AM 03-20-12
想問一下恒生JCB卡
全名係咪叫"恒生日航JCB卡"?
pet3 07:49 AM 03-20-12
作者: GN00508771:
我想問下兩個人夾錢買野 之後可唔可以各自咁DOWN落各自部PSV度?

即係 我同我個FD夾錢買隻PSP GAME 我當然可以DOWN去PSV 但我個FD DOWN完隻GAME之後 可唔可以過落佢自己部PSV
只能用同一個帳戶
你玩機戰z2-2期間
不可以轉做其他帳戶
DMRevolution 09:41 AM 03-20-12
作者: Akira 明:
想問一下恒生JCB卡
我有恆生jcb 買唔到...
pet3 10:00 AM 03-20-12
作者: dmr5202005:
我有恆生jcb 買唔到...
你點充值
要1000,1000咁充
小特特 10:55 AM 03-20-12
作者: Akira 明:
想問一下恒生JCB卡
我手上果張就咁叫恒生JCB卡
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後

返回主題版面