Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 01-26-15, 10:15 AM   #1001
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
10蚊6個丫嘛
即係5蚊開局囉sosad

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-15, 10:15 AM   #1002
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
張賣肉MAID幾正

BTW呢個TOPIC係咪要改名做三國/戰國討論區

p.s. 聽講店內$5場2場
咁其實宜家啲機係機舖借機定買機架?

回歸1.0只有店內嘅情況但平咗好多喎

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-15, 10:40 AM   #1003
風音
The One

引用:
作者: LR猫 查看文章
咁其實宜家啲機係機舖借機定買機架?

回歸1.0只有店內嘅情況但平咗好多喎
似係唔肯回收多d

⊃天⊂
舊 01-26-15, 11:07 AM   #1004
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
+1

之前朋友話見金禾有貼告示話有意買機者可上fb查詢
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-15, 11:13 AM   #1005
LR猫
ˊ_>ˋ

咁gamezone係咪叫走得快?
定佢哋有門路?

鏟手遊保平安
舊 01-26-15, 01:34 PM   #1006
風音
The One

有人表示如果皮半包2機連台梳化佢會go
我即刻掩住半邊咀支持佢

⊃天⊂
舊 01-26-15, 02:05 PM   #1007
6eo
美波様!

引用:
作者: 風音 查看文章
我即刻掩住半邊咀支持佢
舊 01-26-15, 03:00 PM   #1008
風音
The One

信我,我會俾錢玩架

⊃天⊂
舊 01-26-15, 03:13 PM   #1009
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
$5 局、店內win 咗咪送多局羅
由手機版發出
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-15, 11:43 AM   #1010
Stevesteve
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: 風音 查看文章
我即刻掩住半邊咀支持佢
引用:
+1

之前朋友話見金禾有貼告示話有意買機者可上fb查詢
皮半, 放部機先係真挖頭?
我去開活力城, 部機丟空多....可能一個禮拜有一日半日有人幫襯掛.

反正租已俾, 老細又有鬼新機咩..., 係連電費都蝕埋.
gamezone個d客流多, 吋金呎土, 唔同咁講. 直接推去堆田區啦, 陡時間.

唔合法野香港驚被人告, 係大陸整個山塞server, 運晒去大陸就有得諗

舊 01-29-15, 12:16 PM   #1011
6eo
美波様!

唔係喎諗諗下真係當大陸隻霸三國既續作咁賣比大陸可能有得諗喎
起碼執番一萬幾千再加唔使sigh電
舊 01-29-15, 02:12 PM   #1012
hkcasper
Junior Member
人類,大部分時候

註冊日期: Jan 2015
應該過唔到海關
hkcasper 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-15, 02:14 PM   #1013
hkcasper
人類,大部分時候

Wink

引用:
作者: Stevesteve 查看文章
皮半, 放部機先係真挖頭?
我去開活力城, 部機丟空多....可能一個禮拜有一日半日有人幫襯掛.

反正租已俾, 老細又有鬼新機咩..., 係連電費都蝕埋.
gamezone個d客流多, 吋金呎土, 唔同咁講. 直接推去堆田區啦, 陡時間.

唔合法野香港驚被人告, 係大陸整個山塞server, 運晒去大陸就有得諗
gz 聽講係大供應商。日本好似有新卡組遊戲出,可以回收翻新掛。
舊 01-29-15, 03:12 PM   #1014
Stevesteve
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
唔係喎諗諗下真係當大陸隻霸三國既續作咁賣比大陸可能有得諗喎
起碼執番一萬幾千再加唔使sigh電
其實我攪唔清大陸那個霸是否合法野來
大陸, 無野係無可能. 侵人權話番人轉頭都敢死.

舊 01-29-15, 04:32 PM   #1015
hkcasper
人類,大部分時候

引用:
作者: Stevesteve 查看文章
其實我攪唔清大陸那個霸是否合法野來
大陸, 無野係無可能. 侵人權話番人轉頭都敢死.
係合法,Kernel係三國志2, 後來自己找畫師畫了幾set card. 不過係自己玩死自己.

利申: 三國志 霸 叫做玩個下. 識小小 人.
舊 04-12-15, 02:10 AM   #1016
b_boy
↘呆~

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
舊 04-13-15, 10:03 AM   #1017
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: b_boy 查看文章

戰國大戰動畫唔係官方tester嚟咩
定係我諗多咗

n耐無睇戰國
乜啲大筒係私家筒咁惡嘅

鏟手遊保平安
舊 04-13-15, 06:07 PM   #1018
b_boy
↘呆~

最後果下
NICE PASS

引用:
作者: LR猫 查看文章
戰國大戰動畫唔係官方tester嚟咩
定係我諗多咗

n耐無睇戰國
乜啲大筒係私家筒咁惡嘅
戰國拍片果陣, 對手個名可以選隱藏, 隱藏咗就清一色叫戰國大戰軍
仲可以拆完又放, 唔用炮可以用其他野
BUT LEE個片係類似三國每月大會0既, 好似係士氣UP + 最大士氣12
唔係好難玩到

淯底可保一世平安
舊 04-13-15, 10:45 PM   #1019
風音
The One

別GAME

⊃天⊂
舊 04-14-15, 03:05 AM   #1020
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
對手反台

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-15, 10:22 PM   #1021
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:

最後果下
NICE PASS
戰國新出果陣好似差過3國, 但KEEP住更新下多左好多好正的元素
可以係自陣SET2個炮台已經戰略性一流

可惜, 香港而家無街機好玩....

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-15, 09:59 PM   #1022
b_boy
↘呆~

等投獄

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
戰國新出果陣好似差過3國, 但KEEP住更新下多左好多好正的元素
可以係自陣SET2個炮台已經戰略性一流

可惜, 香港而家無街機好玩....
金雞仲可以店內

淯底可保一世平安
舊 05-03-15, 10:54 PM   #1023
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:

金雞仲可以店內

傳說D機好虧??
反而想借LE 打傳就真

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-15, 11:08 PM   #1024
b_boy
↘呆~

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
傳說D機好虧??
反而想借LE 打傳就真
咁我唔知啦
LE入晒卡簿唔想拆啦

淯底可保一世平安
舊 05-04-15, 12:02 PM   #1025
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
d機唔知仲虧唔虧
lastday打著最外果部,半個場認唔到咭

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 02:14 AM

手機版 | APP版