Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 04-08-02, 11:42 AM   #1
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
體育版第一個Topic : 鍾意玩咩運動?

大部份球類運動我都鍾意玩~
搏擊類都好好玩,當然係有晒安全裝備先至好玩啦
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-02, 11:46 AM   #2
Freddy
God of Gamer
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
Yeah,足球,籃球,乒乓球,單車 我都好鐘意架

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-02, 12:10 PM   #3
magnum
シロッコ大尉

註冊日期: Feb 2002
嘩, 新版...
我最喜歡手部運動
magnum 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-02, 12:23 PM   #4
TOOT
Game Master
a nobody

basketball!!!
i like watching soccer game/NBA game,and some more...

舊 04-08-02, 12:56 PM   #5
18號
潛艇基地™
愛上關心妍

BASKETBALL , 不過成兩年冇打
18號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-02, 01:03 PM   #6
malsteem
Account Locked
潛艇基地®の軍妓五姑娘

足球同籃球
malsteem 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-02, 01:22 PM   #7
Shevchenko
Ultimate Gamer

When i am studying in school... all kind of sports.. i also play.. after work now.. just keep playing Football ja.... basketball not play la.. as I am so short... no use...

haha!
Shevchenko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-02, 01:57 PM   #8
老野一個

合體

保方

此篇文章於 04-08-02 03:10 PM 被 €銝€€ 編輯。
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-02, 02:34 PM   #9
Xena
Junior Member
世界の果て

遊水,因為可睇睇風景
別外,我只遊倒兩個池o既距離

獨木洲,我最愛o既水上活動,而且我考過試同埋有兩隻獨木洲(我可以爬得快過架一 水上電單車:)

別外,我老頭買o左隻風帆,不過我就玩極都唔知有乜好玩(試過起帆後D風勁得濟張我由西貢大坑口村吹o左去白沙灣對開,搞到漂流係海中心成四個幾鐘,之後遇倒Fish文先至番倒屋企~~~LoL
Xena 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-02, 02:51 PM   #10
老野一個

Xena唔係合體咩?

保方
舊 04-08-02, 03:03 PM   #11
Xena
Junior Member
世界の果て

老野一個

每次合體o既費用都好貴嫁喎
所以...
Xena 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-02, 03:04 PM   #12
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
足球,乒乓球,遊水,田徑賽,籃球,排球

舊 04-08-02, 03:33 PM   #13
TOOT
Game Master
a nobody

引用:
老野一個 合體
唔明

舊 04-08-02, 03:36 PM   #14
老野一個

有冇人解釋比TOOT 小朋友聽?

保方
舊 04-08-02, 03:48 PM   #15
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

所謂既合體即是二人三足,
所謂既二人三足即是先搵一條布條之類既野,
將兩個人既其中一隻腳"幫"住(一左腳一右腳),
搞到好似合成為一隻腳咁,
係鬥快跑到去終點,即係賽跑類既運動,
但將兩個人合二為一,所以又名合體遊戲.

To:老野

我幫你解左圍,點報答我先?
唔報答我就爆你大鑊
舊 04-08-02, 03:59 PM   #16
EX-S GUNDAM
ゴロキツト/ココロ

我最喜歡手部運動

pso http://www.geocities.jp/psoabc/id.html
http://golokit747.mysinamail.com/is_coming.html<-相片
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/golokit747/my_photos更新日:28-09-05
http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%A6%96%E9%A1%B5
EX-S GUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-02, 04:02 PM   #17
老野一個

唔該晒麥斯既詳細解釋
駛唔駛咀你一淡當回報

保方
舊 04-08-02, 05:58 PM   #18
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

老野走開!
要報答就以後見親我都請我打DX啦
舊 04-08-02, 07:03 PM   #19
cloud

PSN  IDsteve_ho110
baskerball

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-02, 07:18 PM   #20
figo0083
Game Master

鍾意籃球同足球,手球都唔錯既
figo0083 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-02, 08:15 PM   #21
老野一個

請你打dx冇問題呀