Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-25-21, 11:43 AM   #7626
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
副野都CLS
唔好執着full combo
5535咁比士氣都好好打
靈活啲3嘅唔比吾彥比小虎又得

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-21, 10:47 PM   #7627
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
一般號令同佢打打毛

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-21, 10:05 AM   #7628
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
一般號令同佢打打毛
放心,宜家無一般號令比你打架啦
我輸咗場比凡將架

我用過羊陸對過黃昏,我真係完全唔覺99C內有邊個位可以打得入黃昏

但黃昏要點砍,由減咗嘅士氣+1變減咗嘅士氣?
咁未減士氣上限時開變+0咁咪好bug
落日就9成9減效果時間

鏟手遊保平安

此篇文章於 07-26-21 10:51 AM 被 LR猫 編輯。
舊 07-26-21, 10:53 AM   #7629
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
2個號令全部變哂7C就差唔多啦

吾彥變1.5速應該就OK

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-21, 06:06 PM   #7630
kuraki1028
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
哇,久違了的頂上!
kuraki1028 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-21, 10:00 AM   #7631
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: kuraki1028 查看文章
哇,久違了的頂上!
到底香港上頂上有幾多次係贏
印象中得一次

六場升兩証入試場
黃昏真係好垃圾

鏟手遊保平安

此篇文章於 07-28-21 08:58 PM 被 LR猫 編輯。
舊 07-29-21, 08:09 PM   #7632
LR猫
ˊ_>ˋ

打多七場升咗
https://youtu.be/M829hS4WGMk
今日七場兩場黃昏兩場不滅一場疾風一場呂布,輸咗場比弓賈南風
真係垃圾驚嚟

鏟手遊保平安

此篇文章於 07-29-21 09:54 PM 被 LR猫 編輯。
舊 07-30-21, 08:36 AM   #7633
kuraki1028
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: LR猫 查看文章
打多七場升咗
真係垃圾驚嚟
對面隻姜維好似夢遊緊...
開場企係度槍頭向下好一段時間雖然無乜影響
中段自己一個殺上去送死唔知想點
尾段唔係滿血攻上去同埋最後無放技試下攻城
kuraki1028 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-21, 09:45 AM   #7634
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: kuraki1028 查看文章
對面隻姜維好似夢遊緊...
開場企係度槍頭向下好一段時間雖然無乜影響
中段自己一個殺上去送死唔知想點
尾段唔係滿血攻上去同埋最後無放技試下攻城
成場都lag lag地
同埋太多副計 專心打姜狗咪幾好

鏟手遊保平安
舊 07-30-21, 04:41 PM   #7635
GUSTAV
The One
poor

引用:
打多七場升咗
真係垃圾驚嚟
你改名做LR狗啦

舊 07-30-21, 06:53 PM   #7636
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
你改名做LR狗啦
我做咗24場狗咋
最鍾意狗咬狗

鏟手遊保平安
舊 08-02-21, 02:55 PM   #7637
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
68%勝率, 大大屈機咁快升格

<-- 仲係15証塊門前面
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-21, 03:27 PM   #7638
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
68%勝率, 大大屈機咁快升格

<-- 仲係15証塊門前面
喂你睇咗去邊果個總合計埋打傳
做狗快過坐火箭,20場就由15証離開門後直升丞相
得返兩日做狗咋

鏟手遊保平安
舊 08-03-21, 02:49 PM   #7639
6eo
美波様!

引用:
喂你睇咗去邊果個總合計埋打傳
做狗快過坐火箭,20場就由15証離開門後直升丞相
得返兩日做狗咋
見你講仲有兩日
即刻LOGIN望下發現打印仔今日完
差1個印先印埋第3張EX
收工去打埋佢
好在你提一提
舊 08-03-21, 03:00 PM   #7640
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
見你講仲有兩日
即刻LOGIN望下發現打印仔今日完
差1個印先印埋第3張EX
收工去打埋佢
好在你提一提
竟然有帶IC,睇清楚先喎

鏟手遊保平安
舊 08-03-21, 07:24 PM   #7641
LR猫
ˊ_>ˋ

世嘉玩咗咁耐先知自己咁on9呀
淩統 孫呉の防弩
・知力変更 2⇒3
・特技変更 勇猛追加
・計略変更 孫呉の敢撃
武力と征圧力が上がり、弓兵と連弩兵から受けるダメージが減少する

鏟手遊保平安
舊 08-03-21, 11:57 PM   #7642
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
想丁龍王deck

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-21, 10:15 AM   #7643
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
想丁龍王deck
銀子強化+6妨害-3通通10C,個圈唔細,感覺唔錯
愛就餘9C開+10,尾段勁到痴線,係睇埋10C~19C呢段時間會唔會差太遠

鏟手遊保平安

此篇文章於 08-04-21 10:17 AM 被 LR猫 編輯。
舊 08-04-21, 10:27 AM   #7644
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
你改名做LR狗啦
https://3594t.net/deck/?d=1NC97KUY6P12OLuH46&o=54
魏諷定隙無好?
愚地定文醜好?

鏟手遊保平安
舊 08-05-21, 06:39 PM   #7645
GUSTAV
The One
poor

引用:
https://3594t.net/deck/?d=1NC97KUY6P12OLuH46&o=54
魏諷定隙無好?
愚地定文醜好?
隙無文醜沮授

舊 08-05-21, 09:13 PM   #7646
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
隙無文醜沮授
想用遠弓

打三場步兵天啟比兩場馬單我
最後玩返愉悅同我兩次都砍韓遂
我DLLM世嘉

馬袁紹終於都係twitter搵到登到張
玩住羊陸先

鏟手遊保平安

此篇文章於 08-06-21 10:06 AM 被 LR猫 編輯。
舊 08-07-21, 02:17 AM   #7647
GUSTAV
The One
poor

用得遠弓好似冇必要用大車輪 兩個計都係12氣先開得反正唔會一齊開

舊 08-07-21, 09:37 AM   #7648
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
用得遠弓好似冇必要用大車輪 兩個計都係12氣先開得反正唔會一齊開
我其實係諗遠弓要點先組得起先砌都咁
所以遠弓反而係主軸

鏟手遊保平安
舊 08-09-21, 09:30 AM   #7649
6eo
美波様!

尋日試玩異彩4盤石
比人打到一棟都無

先有21特大飛碌張皇后
再有31武燒戈玩弄我
舊 08-09-21, 09:50 AM   #7650
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
尋日試玩異彩4盤石
比人打到一棟都無

先有21特大飛碌張皇后
再有31武燒戈玩弄我
燒戈用過有啲難玩
一係對馬狗比對面撚征,一係對面低征爆完一下之後好難壓到落平衡
ver up後最近12戰2勝

遠弓同愉悅今個星期異彩跌咗添

鏟手遊保平安

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 09:29 PM

手機版 | APP版