Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-24-13, 02:20 PM   #626
wanwang
Senior Gamer

註冊日期: May 2002
引用:
作者: kcf1201 查看文章
我反而想知係咪同日本個本一樣hard cover
btw... 係咪信和兩間藍店都有貨?
188, 2/F 藍店有貨啦
我目弟完本畫冊,最後印住 Made in Japan ...我估應該同日版送o個本一樣
wanwang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 02:20 PM   #627
LEDIV
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
Mk game sino 入手 walk in $298
見佢一路賣一路mark 紙仔倒數 ps3 13->12
Psv 38--> 37

舊 07-24-13, 02:21 PM   #628
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
想問下玩緊psv 版的朋友, 實機畫面正唔正得過ps3版 ?
用色有無朧村正甘正?

舊 07-24-13, 02:26 PM   #629
jamsquare
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
今日係咪無得上網打?
由手機版發出
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 02:29 PM   #630
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
OP條龍真係感覺疾疾地,不過玩落又好似冇乜野,可能因為呢排打得EDF多慣左LAG
未試到ONLINE/CO-OP
暫時係覺得芒顯示D字有D細,成埋要拉埋黎睇先睇到字
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 02:36 PM   #631
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
入手~
好期待!

舊 07-24-13, 02:56 PM   #632
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: LEDIV 查看文章
Mk game sino 入手 walk in $298
見佢一路賣一路mark 紙仔倒數 ps3 13->12
Psv 38--> 37
佢唔好賣埋訂左個d貨就得
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 03:14 PM   #633
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: 廢人 查看文章
打石像果關?
第三個字係自己粒綠色石
由手機版發出
引用:
作者: ericwpk 查看文章
摸晒三個字都無反應
摸完個L字之後....後面個兩個字....摸邊粒石....個指示下面個粒??
定係我個mon 有事- -...
hold 住個個位, 比她們打到冇晒錢 - -
放工又要走去之前個幾版刷錢....囧

舊 07-24-13, 03:26 PM   #634
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: W!LL 查看文章
而家通常特典書/設定集都掟哂去台灣印架喇
我日版行版都有了,行版都係printed in japan + hard cover .... 而家心情很複雜
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 03:36 PM   #635
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: gingq7 查看文章
我日版行版都有了,行版都係printed in japan + hard cover .... 而家心情很複雜
唔複雜....一個有輔一個冇輔, 已經差好遠....

舊 07-24-13, 03:43 PM   #636
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
屯門
有無一間299唔洗訂有PSV版.....(書不重要)

我只知KK有但不是299

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 03:44 PM   #637
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
我覺得佢每隻人要重練先可以online
係因為唔想你入去lv1痴level升.....
但係咁樣即係我每開一隻新野都只可自閉5個鐘後先可以同friend玩...
好不滿這個設計...
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 03:51 PM   #638
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: minekaoru 查看文章
但係咁樣即係我每開一隻新野都只可自閉5個鐘後先可以同friend玩...
好不滿這個設計...
第2隻人開始skip晒d旁白, 應該唔駛5 hr.

成隻game最大缺點係旁白係男聲
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 03:52 PM   #639
kcf1201
Game Master

引用:
好不滿這個設計...
但倉庫共享喎,會唔會練新人有神裝會快左? (game未入手,純粹問下)
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 03:55 PM   #640
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
但倉庫共享喎,會唔會練新人有神裝會快左? (game未入手,純粹問下)
武器、飾物全部有LV限制,唔夠LV裝唔到

引用:

仲要把聲唔好聽
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 03:55 PM   #641
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

引用:
裝備有level限制
唔夠level冇得裝
未開新人唔知d npc係咪共享
如果npc共享就可以拉高level npc入去
舊 07-24-13, 03:55 PM   #642
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:

雲呢拿: 遲d出dlc俾你選17歲旁白

舊 07-24-13, 03:58 PM   #643
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
好不滿這個設計...
我反而覺得咁樣幾好,起碼玩熟個人先online,
如果唔係,開個新人,再有人帶又係衝衝衝~
貓太部 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 03:59 PM   #644
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

引用:
作者: STRIFE 查看文章
雲呢拿: 遲d出dlc俾你選17歲旁白
個旁白真係....
一入酒吧之類出番黎又回帶
舊 07-24-13, 04:00 PM   #645
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: DMRevolution 查看文章
唔複雜....一個有輔一個冇輔, 已經差好遠....
行貨都無輔

不過有性‧暴力
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 04:04 PM   #646
Game Master
ChiHaNa

引用:
作者: BlackWing 查看文章
行貨都無輔

不過有性‧暴力
性 --> 在於女法掩帽唔掩胸跑??
暴力 --> 在於那兒...我唔見有血飛出黎

舊 07-24-13, 04:09 PM   #647
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
性>可能係指drawf呢
暴力>有打就係暴力架啦

其實仲有個"反社會性"
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 04:10 PM   #648
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
欺壓野生動物仲暴力 ?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 04:13 PM   #649
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
裝備有level限制
唔夠level冇得裝
未開新人唔知d npc係咪共享
如果npc共享就可以拉高level npc入去
可以帶高LV NPC
入到迷宮我都係睇多過打
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 04:15 PM   #650
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
玩魔法師系無隊友真係會打毛
岩岩打左場唔記得拉NPC入隊打魔導師之塔
中途得一隻NPC亂入 打Boss打到想死......

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 08:12 PM

手機版 | APP版