Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-18-16, 01:03 AM   #26
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 神龍 查看文章
成日將topic睇成敗類
+1
估唔到 topic 名都可以驗到老花。

舊 08-18-16, 10:07 AM   #27
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
會出Z高達 2.0改版,有D興趣
我覺得呢隻真係醜樣到一個點...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 01:43 AM   #28
唔好記住我
God of Gamer
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: fami~yan 查看文章
我覺得呢隻真係醜樣到一個點...
睇下成品整成點先
但唔貴,點都買黎玩下
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 08:18 AM   #29
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
認同,我順帶想講另一個問題...

有D人成日講BANDAI做魂限咁賤格,我咪買國產囉(最近例子:某異形雙龍)
買唔起MB嘛,咪買水果DESTINY囉,係BANDAI唔識賺錢出埋MG咋
都唔明呢D人既價值觀到底點解會扭曲成咁...
利申:我都有買過一兩隻國產
異變雙龍?!即係邊部?

我以前都有買高X出嘅老翻MG, 因為買左盒正版又唔舍得砌,唯有買盒平d黎砌
砌過兩盒發覺好唔掂就放棄,特別係細嘅關節位
後尾都係買兩盒正版,一砌一儲
但原來我係見到正版就唔舍得開盒砌, 買兩盒真係把鬼XD

最近就買左盒strike noir, 質素又幾好
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 09:05 AM   #30
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
引用:
作者: Terry仔 查看文章
異變雙龍?!即係邊部?

我以前都有買高X出嘅老翻MG, 因為買左盒正版又唔舍得砌,唯有買盒平d黎砌
砌過兩盒發覺好唔掂就放棄,特別係細嘅關節位
後尾都係買兩盒正版,一砌一儲
但原來我係見到正版就唔舍得開盒砌, 買兩盒真係把鬼XD

最近就買左盒strike noir, 質素又幾好
https://www.facebook.com/permalink.p...93073400870925
應該係呢隻
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 09:08 AM   #31
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
其實呢都買過BD、小白龍之類黎砌...

嗯... 都ok丫... 當配件換

宜家買配件都係買國產... 細細盒果堆配件呀,格林呀,咁囉

見過有淨賣獨角馬後面果堆野的,不過無買,因為唔知點裝

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 09:33 AM   #32
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: benltc0000 查看文章
龍頭變咗異型…
掛背的話…咪成個八爪魚博士咁
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 10:05 AM   #33
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
睇下成品整成點先
但唔貴,點都買黎玩下
屋企空間有限,差不多40盒未砌過,唔會俾QUOTA俾呢隻加D訂線當新野既奇怪Z...

非洲人...
舊 08-23-16, 11:04 AM   #34
fami~yan
Game Master

MC 7劍派左極少量貨,就咁睇QC都過得去

非洲人...
舊 08-23-16, 08:17 PM   #35
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
睇相幾乎可以以假亂真...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 10:01 PM   #36
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
引用:
MC 7劍派左極少量貨,就咁睇QC都過得去
有冇圖?

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 01:12 AM   #37
fami~yan
Game Master

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
有冇圖?
得FACEBOOK LINK...仲要入GROUP先睇到...

非洲人...
舊 08-24-16, 01:23 AM   #38
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
引用:
得FACEBOOK LINK...仲要入GROUP先睇到...
我見淘寶d相只能作參考 價錢可接受

舊 08-24-16, 11:01 PM   #39
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
http://tieba.baidu.com/p/4746837318

只能說不愧是偉大的祖國w

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 11:17 PM   #40
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
http://tieba.baidu.com/p/4746837318

只能說不愧是偉大的祖國w
屍橫遍野(物理的
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 12:01 AM   #41
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
唔明... 紅圈即係點?

左右對稱 無油出界 有咩問題

缺件同俾錯左右件就話嘔血

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 09:33 AM   #42
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: Shirley Sheila 查看文章
唔明... 紅圈即係點?

左右對稱 無油出界 有咩問題

缺件同俾錯左右件就話嘔血
我見有D直頭斷左件
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 10:22 AM   #43
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
大爆死

舊 08-25-16, 10:27 AM   #44
ゆり

註冊日期: Nov 2004
mc合金BL

睇下之後堆00點退訂潮法

舊 08-25-16, 11:10 AM   #45
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
是日fb金句

為何現在玩翻版的會期望有正版的QC,質素與售後??小弟當年好景買4仔都係睇到就算。。。。^^

其實過下手癮未算囉

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 11:30 AM   #46
fami~yan
Game Master

引用:
作者: T.K. 查看文章
是日fb金句

為何現在玩翻版的會期望有正版的QC,質素與售後??小弟當年好景買4仔都係睇到就算。。。。^^

其實過下手癮未算囉
唔計爛件缺件其實我覺得質量可以接受...

非洲人...
舊 08-25-16, 11:31 AM   #47
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
係你地先信大陸野...
係O既係O既,BANDAI都有sad貨都係大陸做O既,BANDAI都要抄中國貨,係O既係O既...

舊 08-25-16, 11:37 AM   #48
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
就係唔信先唔訂
擺明無錢,先找第一筆資金啤
你都心急衝,無辦法架喎

曉轟霸我都係出左等第二水先買
粗玩唔係拎黎珍藏啦

空戰型突擊都未買

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 03:14 PM   #49
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
模型仲有得救
合金算吧啦

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-16, 04:27 PM   #50
ZERO NEKO

MOSHOW 隻00都快出貨了 果然比暴風早

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:38 PM

手機版 | APP版