Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 376 426 466 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 486 526 576  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
J+1 12:25 PM 02-12-18
作者: ShinDou:

我都覺有d低分陣仲難打,唔知係佢唔識攻人定hea打唔衝上去,雖然我本身都唔夠機

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
我個係爛陣又唔似講我
由手機版發出
LordofNightmare 12:42 PM 02-12-18
作者: J+1:
我個係爛陣又唔似講我
由手機版發出
連我都衝到入頭百, 你重齊機過我真係~~~~
守嘅就幫唔到啲乜, 但攻嘅你應該冇咩陣打唔到囉.
J+1 01:16 PM 02-12-18
咁我都唔係好齊

好多時計數都係殺剩一兩隻反殺

重複3次都係loop 死

可以recap埋個頭...

一開始出大頭嗰下嘅跳線就係問題所在..?

由手機版發出
LordofNightmare 01:40 PM 02-12-18
咁我都唔係好齊

好多時計數都係殺剩一兩隻反殺

重複3次都係loop 死

可以recap埋個頭...

一開始出大頭嗰下嘅跳線就係問題所在..?

由手機版發出
另一問題, 點解唔打中線先, 有號秒到大激勵咩?
而且如果有能力秒號旁大激勵, 咁都應該秒到杯後號喎
ShinDou 01:46 PM 02-12-18
號拍住果d通常好難死得去,所以要殺號先,所以而家周街t陣號前擺2隻

J+1 06:46 PM 02-12-18
試埋呢次算
唔用pilot+1速都係跳線...

=========

鬥滅boss轉盾,暫時純白低輸出可以用古鐵倍返...所以用打拳嘅陣都有差唔多傷害...不過之後高呢應該要轉....
由手機版發出
ShinDou 06:53 PM 02-12-18
你以前都係咁打﹖係今日先咁﹖
ShinDou 11:03 PM 02-12-18
SSR EX又係廢機,拳獅子堂,活動拎晒石唔刷了,而家先2百幾抽要5百抽,咁既DROP率點刷得落手﹖

而家123石,應該儲得切150石等NEW COMER掛﹖近幾個月D NEW COMER好似隻隻都屈 @@

岩岩又黎贏完千4分之後即刻彈出標題畫面當我輸 @@ 係屋企坐定定都彈
J+1 10:00 AM 02-13-18
呢套完全唔識ww光速電神d fan??

又係賣廣告時間
由手機版發出
LordofNightmare 10:11 AM 02-13-18
比較貼近大武士家系,以前亞記播所以少人識
J+1 12:18 PM 02-13-18
7池抽極都唔中oor, 鬥滅張sp卷反而抽到隻拳oor補償番彩ex卷中垃圾...
由手機版發出
J+1 03:01 PM 02-13-18

由手機版發出
ShinDou 03:10 PM 02-13-18
黎緊幾隻都係virtual on大器?應該唔會太屈?等new comer應該好d?

LordofNightmare 04:15 PM 02-13-18
幾肯定係2轉轉大器.
未必PVP勁, 但有機會可打征霸, 而且應該下個月到普征有新版.....
為PVP強度都係抽NC保險
J+1 04:18 PM 02-13-18
26B都仲未有真•通行証就轉?應該未掛?
由手機版發出
ShinDou 04:28 PM 02-13-18
定係當destroy已經係精26b真通行證?

LordofNightmare 04:44 PM 02-13-18
定係當destroy已經係精26b真通行證?

拳4g同大器電單車咪真通行証囉

冇大電單車實際點唔知,但拳4g熱血+激勵(共嗚)*3可以兩下扑死wave3
ShinDou 04:46 PM 02-13-18
頭兩wave普攻殺?

LordofNightmare 04:50 PM 02-13-18
頭兩wave普攻殺?

2wave疊普攻一搥,3wave開晒精神兩搥,開晒精神cit埋一搥扑到8萬
J+1 05:52 PM 02-13-18
[思覺失調]記得之前話過唔得...?所以之後都冇拎過4G試 不過要buff咁多都唔算真•通行証我要嘅真通行証要訓喺度auto過 好似普30嘅布魯士
由手機版發出
LordofNightmare 06:06 PM 02-13-18
[思覺失調]記得之前話過唔得...?所以之後都冇拎過4G試 不過要buff咁多都唔算真•通行証我要嘅真通行証要訓喺度auto過 好似普30嘅布魯士
由手機版發出
咁連大天元都唔算喇~~~~
J+1 06:27 PM 02-13-18
都係架
又例如以前有關要特殊燒....之後就出隻大刀初切豆腐
由手機版發出
ShinDou 06:29 PM 02-13-18
其實個營運都真係好賤,天元果D係RENEW前出既通行證,又唔擺落D POOL度俾人抽,絕版咁,焗人抽D新出疑似通行證,有D都未必得,不過我見成街都DESTROY,其實係咪淨係得好少數人仲係卡26B所以佢唔理﹖
clie 07:35 PM 02-13-18
舊玩家應該無幾人過唔到26B,你都應該夠機過,只係你好似無花心機時間砌一隊狂試到某種打法去過
成功一次之後我每個月都係一次就過關

今次EV好變態,無特效究竟要刷幾耐先夠凸爆露娜同男主個SUB?我爆咗成日水都仲差一千分,每次跌20降臨真係想死
ShinDou 07:49 PM 02-13-18
我1隻貫特大大器都冇喎?點夠機過?

我淨係凸爆左F IM星,冇換男主SUB,倍率大UP應該同其他差唔多姐,今次真係完全唔想刷,佢咁樣唔係迫到人抽佢D垃圾特效,只係迫人HEA姐,換D野又廢,要抽都唔抽佢等進擊啦
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 376 426 466 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 486 526 576  ... 最後

返回主題版面