Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 12-07-08, 02:06 PM   #826
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 24463929 查看文章
4碟版有無小丑封面??
同埋幾錢?
4碟版應該無小丑封面
而且個boxset個盒無鐳射反光, 無咁靚, 盒內只有兩個DVD膠盒
反而普通2DVD版, Batman及joker封面個盒都好靚

況且仲有第三部曲會拍, 唔使咁快入DVD Boxset
等第時3集BR Boxset一次過入

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 12-07-08 05:55 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-08, 02:10 PM   #827
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRaymond9542
引用:
作者: W!LL 查看文章
4碟版應該無小丑封面
而且個boxset個盒無鐳影反光, 無咁靚, 盒內只有兩個DVD膠盒
反而普通2DVD版, Batman及joker封面個盒都好靚

況且仲有第三部曲會拍, 唔使咁快入DVD Boxset
等第時3集BR Boxset一次過入
都好~一陣去入小丑版先
24463929 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-08, 05:52 PM   #828
RPG
食左飯未呀?

隻BR有2個模式,但又唔知係邊度搞,所以睇睇下全畫面,忽然又會上下
走2條黑邊出黎,都唔知點解!?
PS:我係用PS3睇的,請問有無人知係邊度搞GA!?
仲有,點解無得選音頻GA!?

此篇文章於 12-07-08 05:57 PM 被 RPG 編輯。
RPG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-08, 05:54 PM   #829
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
全面畫果d用IMAX機拍, 上下有黑邊既就唔係

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-08, 06:10 PM   #830
RPG
食左飯未呀?

咁係唔係即係無得SET求其一樣GA!?
同埋明明寫住有THD 5.1/DOBLY DIGITAL 5.1,
但點解入到去又選唔到既!?
RPG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-08, 07:07 PM   #831
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: AGK 查看文章
買左dark knight BR, 有冇知邊度有得買begins br 同幾$?
星期五在信和買begins bd,$148(2手)
joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-08, 07:28 PM   #832
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

4碟版有o的咩???

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-08, 09:17 PM   #833
joeypong

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
4碟版有o的咩???
有batman begins 同The Dark Knight and special features
舊 12-07-08, 09:23 PM   #834
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: joeypong 查看文章
有batman begins 同The Dark Knight and special features
咁我可以買2碟版lu~~~
joker!!!

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-08, 09:30 PM   #835
joeypong

引用:
買左dark knight BR, 有冇知邊度有得買begins br 同幾$?
http://www.yesasia.com/global/%E8%9D...h_TW/info.html

$226,batman begins 美版BD
舊 12-08-08, 02:11 AM   #836
smalltung

註冊日期: Apr 2004
It is not who you are underneath, it is what you do that defines you

joker有句對白係咪咁?

舊 12-08-08, 09:30 AM   #837
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
作者: smalltung 查看文章
It is not who you are underneath, it is what you do that defines you

joker有句對白係咪咁?
這是 batman 同佢女友係 batman begin 的對白啦

舊 12-08-08, 12:06 PM   #838
Sonickingcorn

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDSonicKingCorn
引用:
旺角德發有, $180

舊 12-08-08, 12:08 PM   #839
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: Sonickingcorn 查看文章
旺角德發有, $180
正!
去入返隻先, 唔該晒!

舊 12-08-08, 02:47 PM   #840
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
這是 batman 同佢女友係 batman begin 的對白啦
Bruce o向酒店玩游泳池, 之後 dawes 見到同佢講佐哩句對白. 在最後對 忍者大師 果陣, dawes 問 batman 他是誰, batman 用哩句說話答番 dawes, 令她知道 bruce 就是 batman

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-08, 09:26 PM   #841
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: t-cup 查看文章
Bruce o向酒店玩游泳池, 之後 dawes 見到同佢講佐哩句對白. 在最後對 忍者大師 果陣, dawes 問 batman 他是誰, batman 用哩句說話答番 dawes, 令她知道 bruce 就是 batman
然後跳落去
個feel正到
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-08, 10:18 PM   #842
AGK

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Strider 查看文章
正!
去入返隻先, 唔該晒!
ha~~唔該晒, 真係要去搵一搵

只可惜遊戲太多, 時間太少
AGK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-08, 10:31 PM   #843
遊戲怪
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
今集真係好睇~可惜無去戲院睇~

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-08, 03:45 PM   #844
Vice
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
唔... 雖然一樣好好睇...
不過部大貨櫃車反轉個scene都係戲院睇震撼得多了... = =|||
突然間無晒聲果一下真係將氣氛提升到頂點啊~~

舊 12-13-08, 11:43 PM   #845
二天

註冊日期: Mar 2002
想問一下買左 blue ray 既大大
special features 入面有個叫 joker them 既野
究竟係咩黎既呢?我以為 dvd 都有,點知搵極都搵唔到
thanks for reply

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-08, 11:50 AM   #846
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
尋日忍唔住睇多一次, 仲睇埋用IMAX拍果幾段, 畫面又真係靚好多喎

到依家都覺得炸醫院果段, 最尾遲左爆炸係NG, 但Heath太份戲又唔可以炸多次, 所以擺埋入去
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-08, 12:01 PM   #847
smalltung

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
尋日忍唔住睇多一次, 仲睇埋用IMAX拍果幾段, 畫面又真係靚好多喎

到依家都覺得炸醫院果段, 最尾遲左爆炸係NG, 但Heath太份戲又唔可以炸多次, 所以擺埋入去
應該唔係ng
我覺得描寫joker貪玩既一面

舊 12-14-08, 12:13 PM   #848
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
唔知下集會唔會有可能全套戲用IMAX拍~~

舊 12-14-08, 01:26 PM   #849
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章

DISC 2 製作特輯講咗唔係NG啦....

舊 12-14-08, 02:52 PM   #850
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: smalltung 查看文章
應該唔係ng
我覺得描寫joker貪玩既一面
引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
DISC 2 製作特輯講咗唔係NG啦....
我未睇Disc 2
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] Game Makers 商標出願情報 neo2046 電視遊戲討論版 242 02-21-24 12:01 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.39 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1033 12-19-08 07:21 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.36 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1007 08-03-08 02:37 AM

現在的時間是 07:08 AM

手機版 | APP版