Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79  ... 最後
Neo Entertainment TREND>日劇討論區
唔好記住我 12:21 AM 12-16-12
MONSTERS真係被CUT??
最後都仲有伏線未講...
willowyu 08:19 PM 12-16-12
作者: inoran164:
呢到冇人睇向日葵 ?
有!! 我覺得今每最好睇既其中一套!!

https://plus.google.com/u/0/11105247...ts/CevRHJCqosd
6402oen 01:02 AM 12-17-12
Tokyo Airport好唔好睇
魔法小王子 01:09 AM 12-17-12
作者: 6402oen:

個人覺得好睇!但不是集集~
Sito 01:43 AM 12-17-12
作者: 唔好記住我:
MONSTERS真係被CUT??
最後都仲有伏線未講...
以而家日劇的風氣,等SP或電影版
草薙さん 10:39 AM 12-17-12
Monster cut真係唔意外...是旦作平塚出走就End
如果回響大既話先整集SP交代埋個伏線吧...

除左頭幾集有新鮮感之外
之後既都好鬼悶
ayato 10:43 AM 12-17-12
今季我睇得曬得PRICELESS,不結婚同勇者2
勇者2今季幾悶下= =
okabe 03:54 PM 12-17-12
作者: ayato:
今季我睇得曬得PRICELESS,不結婚同勇者2
勇者2今季幾悶下= =
勇者2,D資源落哂D嘉賓到
實在上季都唔係集集好睇

PRICELESS,不結婚
都有追不過覺得劇情有D拖
中間D集數都幾悶下

作者: 6402oen:
作者: 魔法小王子:
個人覺得好睇!但不是集集~
無錯,唔係集集好睇,有幾集搵野尼做,近尼幾集好睇好多
草薙さん 06:12 PM 12-17-12
不結婚 每集都有個主旨, 都唔算悶
每集最鍾意睇教授
okabe 06:32 PM 12-17-12
作者: 草薙さん:
不結婚 每集都有個主旨, 都唔算悶
每集最鍾意睇教授

教授+煩人女學生
教授理論多多,但實際
草薙さん 11:50 AM 12-18-12
教授論證左"講就天下無敵, 做就有心無力"
不過最後都總算踏左一步出去
鷹柳 12:16 PM 12-18-12
今季都係不結婚首推啦, 每集一個課題, 不過天海個角色有點浪費...
priceless都係太多奇蹟啦...所以好感度下降, 惡夢岩小朋友睇掛...冇北川應該cut左
反而睇緊套piece, 本來諗住睇本田翼 但原來都有故事既...
不是藍星人 05:19 PM 12-24-12
priceless 真係唔知點形容
明明係超級離晒大譜劇情

但由大神做我又覺得可以接受

今晚結局又睇下點超現實法了...
~飛彈~@@ 08:03 PM 12-24-12
結衣子個老爸係墜海樂斗?a
Dangerous-boy 09:10 PM 12-24-12
作者: 不是藍星人:
priceless 真係唔知點形容
明明係超級離晒大譜劇情

但由大神做我又覺得可以接受

今晚結局又睇下點超現實法了...
只行了兩話衰運,就變了行運一條龍,仲越來越超現實....

上集臨尾俾離晒大譜!不過把123男換轉回木村,有覺得很合理呀....
魔法小王子 12:20 AM 12-25-12
作者: ~飛彈~@@:
結衣子個老爸係墜海樂斗?a
除了第10集暴走外,呢套幾好睇!
Janus 01:46 AM 12-25-12
作者: Dangerous-boy:
只行了兩話衰運,就變了行運一條龍,仲越來越超現實....

上集臨尾俾離晒大譜!不過把123男換轉回木村,有覺得很合理呀....
6萬YEN的熱水壺
今時今日,在日本點會有人買呢?
劇情太唔合理
川上双葉 11:52 AM 12-25-12
http://www.oricon.co.jp/news/movie/2...ull/?cat_id=tw
【平清盛】最終回9.5% 全50回の平均視聴率12.0%

如月釋臣 02:03 PM 12-26-12
有無人睇TVB星期日播果套「跳舞醫生」?
幾好睇的説
ヨコ男 02:44 PM 12-26-12
作者: ヨコ男:
果然係不斷換野, 硬係覺得棒球會出番黎
估中左
陸奧 貴志 03:10 PM 12-26-12
作者: Nivlek:
http://www.oricon.co.jp/news/movie/2...ull/?cat_id=tw
【平清盛】最終回9.5% 全50回の平均視聴率12.0%

最終回睇到一頭霧水玩回魂都算,壇ヶ浦又冇平教經
Dangerous-boy 05:47 PM 12-26-12
作者: Janus:
6萬YEN的熱水壺
今時今日,在日本點會有人買呢?
劇情太唔合理
因為叫「魔法瓶」嘛,緊係會有魔法去吸引人買啦!

個結局就....
好似想留返尐嘢出SP或電影去繼續咁....
布甸 10:35 AM 12-27-12
睇完套「遲開的向日葵」,好感動... 希望有 SP 啦;

上網睇原來真木陽子咁多緋聞...
ヨコ男 07:50 PM 12-27-12
作者: 陸奧 貴志:
最終回睇到一頭霧水玩回魂都算,壇ヶ浦又冇平教經
唔怪得我唔知平教經乜水
當年大河義經變左阿部寬(平知盛)無雙, 型到震
陸奧 貴志 07:56 PM 12-27-12
作者: ヨコ男:
唔怪得我唔知平教經乜水
當年大河義經變左阿部寬(平知盛)無雙, 型到震
平教經直頭被鬼隱左

當年源平合戰(koei)平教經武力勁過義經....
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79  ... 最後

返回主題版面