Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
影音館>耳筒/耳機/耳擴/配件討論專區 (07)
teamkiller 12:21 AM 09-28-13
作者: 山內 一典:
因為夜深聽歌會比人投訴ge關係, 家中又沒有一隻似樣d的耳牛
所以出手入左隻AUDIO-TECHNICA ESW9 ╮(╯▽╰)╭
本身係HD600 同佢選,但ESW9 樣實在太屈機,所以還是她
之前買左,幾好聲....但唔夠罩....我耳仔又唔係貼果D...聽半個鐘就好痛....
最後一千賤賣左比朋友
Justine 02:25 AM 09-29-13
結果Send左返UE整
依排要用UM1
X&Y 01:12 AM 10-07-13
hifidiy既Prometheus ES9018 DAC套件到左手了
第一次攪咁大工程既野.. 有大把野有排學了
sunhikari 10:00 PM 10-10-13
想問一下,香港邊到整耳印好?
規劃準備把UE tf10 pro進化做UE 11pro
HAKAIDER 10:28 PM 10-10-13
作者: sunhikari:
想問一下,香港邊到整耳印好?
規劃準備把UE tf10 pro進化做UE 11pro
來來去去咪又係 "唯聽香港聽覺及言語中心"
sunhikari 11:41 PM 10-10-13
作者: HAKAIDER:
來來去去咪又係 "唯聽香港聽覺及言語中心"
係咪要做「硬式耳模」?
teamkiller 01:48 AM 10-11-13
作者: sunhikari:
係咪要做「硬式耳模」?
打去book話剩打耳模用黎整耳機就得
$300
stephen1980 12:51 PM 10-14-13
想問下nuforce pmp得唔得?
bomber 09:51 AM 10-22-13
請問用緊Note2點樣可以用到apple earpods 個咪?
Justine 01:45 PM 11-09-13
1964既CM好吸引.....
spikekit 06:00 PM 11-14-13
白癡一問, amp/ dac 運去強國維修要點處理關稅

將個amp/dac 包起哂當普通貨送上去得唔得
HAKAIDER 06:53 PM 11-14-13
作者: spikekit:
白癡一問, amp/ dac 運去強國維修要點處理關稅

將個amp/dac 包起哂當普通貨送上去得唔得
寄順豐上去就得, 唔洗打關稅
spikekit 07:17 PM 11-14-13
作者: HAKAIDER:
寄順豐上去就得, 唔洗打關稅
今日我去順豐, 佢見到我部dac+amp就話要
HAKAIDER 07:51 PM 11-14-13
作者: spikekit:
今日我去順豐, 佢見到我部dac+amp就話要
你試吓自己入左箱先攞去, 當普通包裹寄

再唔係去郵局寄小包裹
石原夏織 07:54 PM 11-14-13
Ie800有冇版友試左
535r換完線感覺良好
依家部ak10比左電腦用
等pha2
Nicklaus 12:20 PM 11-22-13
https://db.tt/3mZ9u6On

機能完全正常,純粹甩左出黎
想請教係咪就咁用膠水沿邊痴返埋佢就得?
anyone 06:08 PM 11-22-13
如果確認入邊無事的話係
Ryokoryoko 04:00 PM 11-25-13
終於搵到解FAD FI-BA-SS毒既earphone, K3003
怪盜小G 08:09 PM 12-04-13
想問下巴打知唔知邊度仲有SHE9900....
陸奧 貴志 03:32 PM 12-09-13
Off topic?

http://tecstaff.blog.so-net.ne.jp/2013-11-07-3

因為出左呢件野,依家信和涼粉做mdr-7500賣2880,又抵玩左
石原夏織 12:55 AM 12-20-13
cheap 之堡多左間耳機鋪
有冇人上過去
點解果個咁似研音社條友既定我意錯人
initial 12:39 PM 12-24-13
係呢邊又問下先, 用係PS4 打機

作者: initial:
有冇人用headset 打機? 請問有冇5.1, 6.1, 7.1 etc 耳機推介 <$2,000 ?

陸奧 貴志 04:33 PM 12-24-13
7500啦…不過over budget

新出既有9.1,貴幾舊
野良猫 03:25 PM 12-28-13
作者: 陸奧 貴志:
7500啦…不過over budget

新出既有9.1,貴幾舊
9.1邊度仲有貨?
Tenzan 01:48 AM 12-30-13
http://skdoll.net/product1.htm

https://twitter.com/JohnHathway/stat...656385/photo/1

真空膽擬人化。
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面