Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
電視遊戲討論版>[obsolete]
whassupbun 11:05 PM 05-30-11
請問Slim 250GB依家幾錢度? 官網列$2369, 係定價, 度度都一樣?
ahleung 12:07 AM 05-31-11
作者: whassupbun:
請問Slim 250GB依家幾錢度? 官網列$2369, 係定價, 度度都一樣?
通常大型連鎖店 (e.g. 瘋宅, HMV)先會跟定價. 細舖始終都係任佢set, 可能平D可能貴D.

早排我問過一間, $21XX有埋Forza3 & AlanWake (download版).
monkeylove 10:18 PM 05-30-11
近排耐唔耐開機隻牛著紅燈, 唔係橙燈, 但再開就冇事.....請問著紅燈係咩意思?
IDGAF 10:28 PM 05-30-11
作者: monkeylove:
近排耐唔耐開機隻牛著紅燈, 唔係橙燈, 但再開就冇事.....請問著紅燈係咩意思?
係咪用獨立開關的拖板?
可能係開果下佢隻火牛檢測到電壓不穩定的保險設計嚟。

我之前問CS佢係咁講的。
monkeylove 11:39 PM 05-30-11
作者: 機場美少年:
係咪用獨立開關的拖板?
可能係開果下佢隻火牛檢測到電壓不穩定的保險設計嚟。

我之前問CS佢係咁講的。
哦, 原來係咁~~
now_loading 12:08 AM 05-31-11
188 partner shop, walk-in 比cash 都有得平d
whassupbun 03:04 PM 05-31-11
作者: ahleung:
通常大型連鎖店 (e.g. 瘋宅, HMV)先會跟定價. 細舖始終都係任佢set, 可能平D可能貴D.

早排我問過一間, $21XX有埋Forza3 & AlanWake (download版).
作者: diabloex:
188 partner shop, walk-in 比cash 都有得平d
唔該晒兩位,今晚去188視察下。
IDGAF 04:04 PM 05-31-11

作者: diabloex:
唔該晒兩位,今晚去188視察下。
溫馨提示:6月E3後可能買XBOX360+KINECT會更平。
Antares 04:23 PM 05-31-11
溫馨提示:6月E3後可能買XBOX360+KINECT會更平。
係,外國都傳緊減價,等埋E3好d
whassupbun 07:12 PM 05-31-11
作者: Antares:
係,外國都傳緊減價,等埋E3好d
多謝提醒,但唔等了,難得唔洗OT,快D出去買,早買早享受
闊別一年,始終都係回歸360懷抱

EDIT: 買了, 灣仔188 Slim 250GB 同捆 Forza Motorsport 3 + 下載版Alan Wake, $2199
嘩點解好似間間舖D game都一樣咁, 想買GOW三合一, 竟然得一間有, Halo Reach直情間間都冇, 想買番Bully珍藏, 亦冇, 雖然都預左
ahleung 06:15 PM 05-31-11
轉貼~~~

作者: c9234:
WWE All-Stars (X360) $132
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-46a5.html

另外, Overlord 2出左download版
http://marketplace.xbox.com/zh-hk/Pr...5-d802434d0809
IDGAF 06:56 PM 05-31-11
轉貼~~~

另外, Overlord 2出左download版
http://marketplace.xbox.com/zh-hk/Pr...5-d802434d0809
咦,隻Overlord 2係美國賣場只買2000 MS POINT,但香港要2640MS POINT喎。
同埋碟版香港HMV好似特價過,唔記得係$59定$100的。
淨記得佢個中文名好爆叫"霸王易"

更新,係特價過賣$59的。

ahleung 09:58 AM 06-01-11
Metro 2033續集正式公佈
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=212588
RS 200 03:33 PM 06-01-11
Metro 2033續集正式公佈
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=212588
上集係唔係得XBOX版?! 想搵返黎玩...
ahleung 04:05 PM 06-01-11
作者: RS 200:
上集係唔係得XBOX版?! 想搵返黎玩...
上集係 PC & XB360
Antares 07:59 PM 06-01-11
剛剛行完金鐘果間,可惜兩隻都無
whassupbun 10:17 PM 06-01-11
剛剛行完金鐘果間,可惜兩隻都無

唔該晒你唔洗我走多轉
我頭先都行過屋企附近兩間二手舖都係冇, 我諗應該都冇乜機會搵得番了 唯有上forum出post慢慢等睇下有冇人放
ahleung 09:37 AM 06-02-11
Darksiders 2 announced
Antares 12:47 PM 06-02-11
如果經過開灣仔,仲有電腦城可以睇下,有三間賣games,其中兩間都有幾多舊games賣
whassupbun 01:00 PM 06-02-11
作者: Rez:
雅虎幫到你
作者: Shinjyo:
去信和地庫,九龍城龍珠睇下。應該有
如果經過開灣仔,仲有電腦城可以睇下,有三間賣games,其中兩間都有幾多舊games賣
唔該各位提供意見Yahoo拍賣之前都search過,留番最後一刻先bid
如果今晚準時收工就去信和好景望下
ahleung 01:37 PM 06-02-11
幾個月前我嚮1樓果間見過L4D1
whassupbun 03:20 PM 06-02-11
作者: 一一:
唔好玩ODST, 唔係你會以後都唔敢玩HALO~
好彩本身都冇打算買ODST。
琴晚開左隻Reach試左少少單機,我見customization都真係好多選擇喎 好多裝甲unlock
不過試唔到multiplayer,network佢剩係比我揀local console, system link, XBox Live Friends同XBox Live Party,今晚再深入研究下。
作者: Spoiler:
最衰我個隻失落的奧德賽係日文字幕,如果唔係平讓畀你。
全新未開,買XB360個時在百老X跟機買~
作者: wing:
日文字幕出面仲有唔少2手同全新, 但英文版真係好耐都冇見過.
心領了,日文我玩唔明啦 但我見yahoo放親都係封面左上角印住「中英合版(日文語音)」,希望市面上仲有貨
問過人話L4D玩第2集就夠,大家認同嘛?認同我就入隻L4D2算
shodanng2 06:12 PM 06-02-11
好彩本身都冇打算買ODST。
琴晚開左隻Reach試左少少單機,我見customization都真係好多選擇喎 好多裝甲unlock
不過試唔到multiplayer,network佢剩係比我揀local console, system link, XBox Live Friends同XBox Live Party,今晚再深入研究下。

心領了,日文我玩唔明啦 但我見yahoo放親都係封面左上角印住「中英合版(日文語音)」,希望市面上仲有貨

問過人話L4D玩第2集就夠,大家認同嘛?認同我就入隻L4D2算
L4D兩代既地圖有唔同
建議兩代都值得玩
ahleung 07:29 PM 06-02-11
Just saw L4D1 on 2nd floor, $298
由手機版發出
IDGAF 07:33 PM 06-02-11
Just saw L4D1 on 2nd floor, $298
由手機版發出
但係宜家L4D2不段出的DLC,已經確定幾乎會1把第一集的關卡全部都帶到第2集上的情況下,
買L4D1好似唔係好明智咁,
另外,上星期見MK好景買Left 4 Dead (Game of the Year Edition) (Platinum Hits)版都幾百幾蚊有交易。
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面