Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-07-09, 12:08 AM   #1
Galaxy
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDGalaxy_leung
XBox Live GamertagGalaxyLeung
平時同女朋友講電話講乜?

你地平時同女朋友講電話講乜?
我一向好少講電話...有時唔知講咩好....
可唔可以指教下講咩會令佢會覺得開心o的有趣o的?
Galaxy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 12:19 AM   #2
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
最好緊係講咸濕野啦~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 12:27 AM   #3
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
隔離個3姑晾左條老土底底出窗台, 行出走廊等LIFT時見到

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 12:29 AM   #4
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
作者: Galaxy 查看文章
女朋友是你的;
但你卻覺得我地(起碼我喇吓)呢啲唔識佢嘅人懂得另佢開心????

舊 09-07-09, 01:08 AM   #5
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
我都唔識同女仔講電話...
同男ge 我可以傾好耐...同女仔講成日dead air.....|||OTL

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 01:32 AM   #6
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
隔離個3姑晾左條老土底底出窗台, 行出走廊等LIFT時見到
我正正成日聽到Lee D

只要relax 咁作答就OK~

a 反而傾得太學術會死得好快

舊 09-07-09, 01:43 AM   #7
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
我唔鐘意講電話所以我直接同個ex 講我會好少打俾佢..

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 02:20 AM   #8
Galaxy

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDGalaxy_leung
XBox Live GamertagGalaxyLeung
我一向少講呀
勁多deadair...
講真1-5都係返工都唔會有咩特別野發生...
Galaxy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 09:07 AM   #9
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
講下返工D野
今日發生咩事
會有D咩預定(玩個方面XD)
感情事 etc

舊 09-07-09, 09:45 AM   #10
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
講下將來,講下你想同你一齊去完成既願望
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 09:53 AM   #11
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
講deadair

舊 09-07-09, 10:21 AM   #12
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
一係鬥講粗口
一係駁咀駁舌
一係鬥講咸野

舊 09-07-09, 10:39 AM   #13
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Seppie 查看文章
一係鬥講粗口
一係駁咀駁舌
一係鬥講咸野
係真唔係呀你....
但都似啦~~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 11:10 AM   #14
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
...見緊客, 遲D打番比你!
...開緊會呀!
...(機主未能接聽, 請在BID一聲.....)
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
最好緊係講咸濕野啦~
碧咸的手機只是send SMS用的~~~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 11:10 AM   #15
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 0001 查看文章
係真唔係呀你....
但都似啦~~~~

我有咩野唔似

ar 仲有句既:
再嘈隻揪ar!! 打鋪battle先講ar?

舊 09-07-09, 11:25 AM   #16
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
一係鬥講粗口
一係駁咀駁舌
一係鬥講咸野
Lee個真係沙皮姐,我堅信

b 無論電聊定面談都係咁

舊 09-07-09, 11:36 AM   #17
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 咩Feel 查看文章

/ 多謝~~~

舊 09-07-09, 11:44 AM   #18
Be With You
命運的巨輪開始轉動..

註冊日期: May 2005
引用:
作者: Galaxy 查看文章
你地平時同女朋友講電話講乜?
我一向好少講電話...有時唔知講咩好....
我會講下:
返工有咩趣事(同事/ 腦細有咩怪/ 搞笑舉動)、放工有咩做、睇雜誌有咩新野介紹、
(睇完tbb / pearl劇集後) 討論劇情、黎緊有咩節目 / 約定、說說朋友近況、新聞......等等

真係無野講咪談下情,說下性囉......
sweet 完可以有技巧地end up conversation....

初頭我都唔習慣有dead air
不過講真,大家只不過係打工仔
每一日發生既事都差唔多
好難會冇dead air.....

其實女友可能就係鐘意你內向 / 不多言!
如果係咁都唔駛改吧?!

結果.....我的肩膀多了一個牙印
Be With You 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 11:49 AM   #19
Game Master
狙擊王

引用:
作者: 咩Feel 查看文章

哈哈哈~~~講得岩~~~

舊 09-07-09, 03:34 PM   #20
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
哈哈哈~~~講得岩~~~
不過講真我好少同佢dead air 架wor............
最好笑係一路講電話一路o係facebook 夾埋留言一唱一和XDDDDDDD

以前拍拖反而試過同以前男友成日dead air

舊 09-07-09, 03:35 PM   #21
Game Master
狙擊王

引用:
不過講真我好少同佢dead air 架wor............
以前拍拖反而試過同以前男友成日dead air
我同女仔傾電話...
我都係好驚講錯野....so成日都係做聆聽者多~~~

舊 09-07-09, 03:39 PM   #22
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
我同女仔傾電話...
我都係好驚講錯野....so成日都係做聆聽者多~~~
做男仔主動d 好

舊 09-07-09, 04:33 PM   #23
Game Master
狙擊王

引用:
做男仔主動d 好
有咩好主動????
都唔知講咩好....
我係怕我爆左d唔好既野出黎~~~

舊 09-07-09, 05:50 PM   #24
Diana

註冊日期: Aug 2002
我會講故...
講衛生
講健康
講病學
講下人體...
講星星
講有機
講生意經
講人性的弱點

此篇文章於 09-07-09 06:03 PM 被 Diana 編輯。
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 05:56 PM   #25
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
我會講故...
講衛生
講健康