Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-04-03, 11:12 PM   #1
千野 衛
Ultimate Gamer
KY KISKE

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
Cool BLACK CAT~討論區

勁正!雖然d人話勁似HXH,但我覺得幾好睇!小公主同恭子好可愛、仲有一號又好鬼索!

此篇文章於 07-07-03 01:44 AM 被 千野 衛 編輯。
千野 衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-03, 11:15 PM   #2
Kaede楓

註冊日期: Jun 2002
我有睇~
開始睇到小公主有d實力~
期待佢遲d既表現
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-03, 11:18 PM   #3
白薔薇騎士
God of Gamer
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
BLACK CAT就BLACK CAT似咩hxh!!靠!!!
仲小公主同恭子真的好正!!小公主萬歲!!恭子萬歲!!
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-03, 11:20 PM   #4

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDKauri-K
如果同少年jump裡面d較熱門o既漫畫比較
可以清楚睇到black cat o既打戲相當悶
故事我就唔知 我買左幾個月jump佢都仲係打緊同一場...冇故事咁滯
不過畫功真係唔錯 美形至上
江 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-03, 11:25 PM   #5
貓又股宗
K on本命~

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDsiusiufai
小公主開始玩頭髮技!
另外這套漫畫真係美形之上!
型男勁多,連好多大配角小配角甚至卒仔都係型型一族!

舊 07-04-03, 11:30 PM   #6
C@T
伊達と酔狂で・・・

有....
無可否認本野帶有濃烈cowboy bepop影子
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-03, 11:41 PM   #7
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
>>買左幾個月jump佢都仲係打緊同一場
邊場打到幾個月?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-03, 11:49 PM   #8
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
Originally posted by C@T :
有....
無可否認本野帶有濃烈cowboy bepop影子
hxh都有d似~
話佢似cowboy bebop就唔太覺~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-03, 12:23 AM   #9
燎原-火

註冊日期: Sep 2002
我呀我呀
我之前仲開左blactcat group架
不過摺左啦...
我睇到126...後面都唔知邊到有得睇...

好好睇呀,
不過好多人彈
算啦, 最緊要自己中意

舊 07-05-03, 12:24 AM   #10
我係我
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
有...幾好睇呀
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-03, 12:29 AM   #11
C@T
伊達と酔狂で・・・

引用:
Originally posted by 魔術師小望 :

hxh都有d似~
話佢似cowboy bebop就唔太覺~
人物初期設定都幾似架
獎金獵人+前組織幹部+前度partner變宿敵....
同係"主角+技工+細路+女"
lol
舊 07-05-03, 12:32 AM   #12
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
Originally posted by C@T :

人物初期設定都幾似架
獎金獵人+前組織幹部+前度partner變宿敵....
同係"主角+技工+細路+女"
lol
SPIKE唔係幹部黎GA~
佢UNDER VICIOUS GA~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-03, 12:42 AM   #13
z_plus
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
小弟開頭覺得真係幾Cowboy:
一個脫離了秘密組織,槍法及格鬥技均了得的主角
一個單眼(!?)的前警官拍擋
一個與主角們拉上關係的美女盜賊
一個用刀的主角宿敵
主角的宿敵後來背叛秘密組織
主角們是窮酸的獎金獵人
個秘密組織又係由幾個長老話事
一個對主角有莫大影響的女角,而且最後都係死?

雖然故事進度沒有什麼高潮跌起,但畫功總算不錯,男的型,女的索。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-03, 12:45 AM   #14
C@T
伊達と酔狂で・・・

引用:
Originally posted by 魔術師小望 :

SPIKE唔係幹部黎GA~
佢UNDER VICIOUS GA~
唔係同級架咩?
反而spike咩職位我就真係唔知
咁多集都唔見佢提過
舊 07-05-03, 12:47 AM   #15

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDKauri-K
引用:
Originally posted by T.K. :
>>買左幾個月jump佢都仲係打緊同一場
邊場打到幾個月?
我都唔知...因為佢幾個月都冇乜講故事...淨係打打打
都唔係叫一場o既
即係一個打完跟住第二個打
但仲係o係同一個場度 而且打左咁耐都冇高潮
江 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-03, 12:49 AM   #16
C@T
伊達と酔狂で・・・

引用:
Originally posted by z_plus :
小弟開頭覺得真係幾Cowboy:
一個脫離了秘密組織,槍法及格鬥技均了得的主角
一個單眼(!?)的前警官拍擋
一個與主角們拉上關係的美女盜賊
一個用刀的主角宿敵
主角的宿敵後來背叛秘密組織
主角們是窮酸的獎金獵人
個秘密組織又係由幾個長老話事
一個對主角有莫大影響的女角,而且最後都係死?

雖然故事進度沒有什麼高潮跌起,但畫功總算不錯,男的型,女的索。
仲有一個有特殊能力既細路
舊 07-05-03, 12:49 AM   #17
阿棠
Insane Gamer

XBox Live GamertagTOM AIKAWA
我有睇
睇到第 12期
而家出到幾多呀?

UE Triple.fi 10 Pro 黎左啦黎左啦黎左啦!!!!!
http://www.ultimateears.com/superfi/...ueMetallic.htm
阿棠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-03, 01:16 AM   #18
z_plus
長崎涼美

3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
引用:
Originally posted by 阿棠 :
我有睇
睇到第 12期
而家出到幾多呀?
中文版前幾日出?鰷臚Q三期。
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-03, 01:47 AM   #19
御緣
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
我覺得幾好睇ar,不過我冇睇cowboy bebop,所以唔可以比較,至於hunter,我就唔覺佢似,只要自己鍾意咪得law

舊 07-05-03, 02:03 AM   #20
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
我都有睇~~的確頭兩期好似Cowboy.......
不過都係個句~~~抄無所謂~
最重要係抄得好睇~~~不過13期先出現個位超級徹亞人.....唔係好得~~~
杜雷同夏娃都唔錯.......但唔知點解喜歡唔起斯榮~

舊 07-05-03, 05:38 AM   #21
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
我有追開!!
故事情節的確稍弱
依家同星之使徒打都冇乜高潮可而....

不過個人覺得好睇就得
話之佢抄唔抄

夏娃的"人魚"變化好萌啊!!
莫非我開始步入lolicon!? [木亥火暴]
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-03, 11:46 AM   #22
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
我有睇,只要我覺得好睇就得,係咪抄人都冇所謂

舊 07-05-03, 12:35 PM   #23
千野 衛
KY KISKE

PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
引用:
Originally posted by 龍格堡 :
我有睇,只要我覺得好睇就得,係咪抄人都冇所謂
認同!不過我剛睇到第三期,好想快d睇落去!

舊 07-05-03, 01:47 PM   #24
爽神

註冊日期: Jun 2002
我都有睇~睇到第13期~~~~
我覺得幾好睇~~~畫功又正~
理得D人點講,自己鍾意就得~

舊 07-05-03, 04:38 PM   #25
燎原-火

註冊日期: Sep 2002
網上版唔知邊度有得睇呢...
好似140了..
我睇到126jar

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
雀仔廠 Hyper Hero 69 & 70 ~ BLACK & 影月 oldspiderman 收藏品討論版 14 02-29-04 01:12 AM
請教一下bible black lbiceman H-GAMEの部屋 5 10-12-03 01:51 PM
about Black Hawk Down GLOCK 17 PC電腦遊戲討論版 2 08-25-03 11:16 AM
(OAV)「Bible Black 6」,「月陽炎 3」 |0| H-GAMEの部屋 11 06-12-03 01:28 AM
Black & White II圖片 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 15 05-20-03 12:58 AM

現在的時間是 06:39 PM

手機版 | APP版