Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-22, 11:48 PM   #226
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
萬能禰豆子
之前估墮姬係阿哥用個妹形像做既分身
睇段靈魂對話原來又唔係

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-22, 08:15 AM   #227
Fio
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
最後果段真係洋蔥放題,打鬥同文戲比之前都好睇好多
音柱係造型同性格都似正常人,好在最後冇派便當俾佢地4個
Btw係咪應該帶禰豆子即刻見主公呢XD
由手機版發出
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-22, 08:43 AM   #228
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Fio 查看文章
最後果段真係洋蔥放題,打鬥同文戲比之前都好睇好多
音柱係造型同性格都似正常人,好在最後冇派便當俾佢地4個
Btw係咪應該帶禰豆子即刻見主公呢XD
由手機版發出
見主公做乜?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-22, 09:25 AM   #229
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
刀鍛冶里編之前會唔會出遊郭編電影版
呢套一氣呵成睇應該幾正

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-22, 09:34 PM   #230
Fio

引用:
作者: 野良猫 查看文章
見主公做乜?
主公個樣唔係中毒咁嘅款嘛?禰豆子多少可以試解唔解到?
ps冇睇漫畫
由手機版發出
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-22, 03:40 AM   #231
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Fio 查看文章
主公個樣唔係中毒咁嘅款嘛?禰豆子多少可以試解唔解到?
ps冇睇漫畫
由手機版發出
無慘家族遺傳病

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-22, 04:20 PM   #232
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 06-06-22, 09:46 PM   #233
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
彌豆子都唔錯

舞台『鬼滅の刃』其ノ参のメインビジュアル&全情報解禁!
https://dengekionline.com/articles/135433/
https://kimetsu.com/stage/2022/caststaff/

Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-22, 09:02 AM   #234
野良猫
肥倫

大哥個髮型要國字臉先襯
舊 11-23-22, 08:39 PM   #235
武藤遊戲
The One

靜止畫?

舊 12-10-22, 08:31 PM   #236
武藤遊戲
The One

此篇文章於 12-10-22 08:35 PM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-23, 09:46 PM   #237
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

2月23!!!

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-23, 07:33 AM   #238
野良猫
肥倫

一定要去睇了
舊 02-04-23, 12:11 AM   #239
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-23, 03:37 PM   #240
野良猫
肥倫

其實依家啲未上畫戲幾時開始可以買定飛?

嗰日剛好放假想入場睇下但網上又未有飛買
舊 02-16-23, 01:04 PM   #241
Rv250

註冊日期: Aug 2002
通常上映前兩日, 大片(好似marvel嗰啲)會早啲可能一兩星期, 呢套唔知算唔算
特典場就賣緊
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-23, 01:48 PM   #242
野良猫
肥倫

引用:
作者: Rv250 查看文章
通常上映前兩日, 大片(好似marvel嗰啲)會早啲可能一兩星期, 呢套唔知算唔算
特典場就賣緊
Thx
舊 02-23-23, 05:18 PM   #243
野良猫
肥倫

願者上釣嘅戲(所以自己係唔明點解有人話呃錢)
始終刀匠村第一話都唔預佢有乜特別,不過就提咗下炭治郎bb一小段
另片尾某背影更令人期待第二話,要等多兩個月仲衰咗www

Op依然高質,首歌都唔差

冇彩蛋睇完op可閃人
舊 02-23-23, 05:39 PM   #244
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
引用:
作者: 野良猫 查看文章
願者上釣嘅戲(所以自己係唔明點解有人話呃錢)
始終刀匠村第一話都唔預佢有乜特別,不過就提咗下炭治郎bb一小段
另片尾某背影更令人期待第二話,要等多兩個月仲衰咗www

Op依然高質,首歌都唔差

冇彩蛋睇完op可閃人
有冇英文字幕?
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-23, 05:44 PM   #245
野良猫
肥倫

引用:
作者: JoJo 查看文章
有冇英文字幕?
舊 03-01-23, 08:27 PM   #246
武藤遊戲
The One

舊 03-05-23, 01:46 PM   #247
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
睇咗呢個《上弦集結篇》

自認衰咗冇做足功課,結果比佢呃咗成個鐘睇佢翻炒《遊郭篇》最尾兩集。佢仲要係費事edit走啲OPED照出。

而後半又係我嘅責任,以為係《鍛治村篇》嘅序幕回,點知原來只係第一集(雖然係特別加長一小時版),但其實等多一個月《鍛治村篇》開始都有得睇。

咁就浪費咗一舊水。

此篇文章於 03-05-23 01:49 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-23, 07:14 AM   #248
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
無睇遊郭篇嘅會一頭霧水,後面嘅又到喉唔到肺,作為電影零蛋,作為戲院睇電視又 OK 嘅。不過作畫又係電影級數~~~

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-23, 08:27 PM   #249
武藤遊戲
The One

舊 03-28-23, 01:41 PM   #250
武藤遊戲
The One

「絆ノ奇跡」Kizuna no Kiseki - MAN WITH A MISSION X milet -tv size [OPENING THEME]

https://m.youtube.com/watch?v=bJvSQ30UN84

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] ディバインゲート アニメ化決定! 武藤遊戲 日本動漫畫討論版 15 02-03-16 07:04 PM
「Mighty No. 9」アニメ化決定 supermanlady 日本動漫畫討論版 2 07-06-14 02:45 PM
[動畫] KARA、アニメ化決定! money 日本動漫畫討論版 2 12-05-12 02:02 PM
[動畫] 台北地下街のマスコットキャラ 莉洋ちゃん(CV:花澤香菜)アニメ化決定 money 日本動漫畫討論版 4 03-27-12 03:29 AM
カゲロウデイズ アニメ化決定 money 日本動漫畫討論版 0 10-20-11 05:46 PM

現在的時間是 06:08 AM

手機版 | APP版