Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-22-09, 12:19 AM   #76
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: Kinkedoo 查看文章
唔夠阿Chris咁大隻,點拎出嚟打
金大知唔知1,3幾多錢?
我見現在MK的市價約為~1.6K / 0.9K

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-09, 12:54 AM   #77
Kinkedoo
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRMHK-Kinkedo
引用:
作者: KIM 查看文章
我見現在MK的市價約為~1.6K / 0.9K
普通M92F好似係0.8k多少少
個人鐘意DE多啲

舊 04-22-09, 01:57 AM   #78
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
所以先想問伙係咪有問題
yes~~~

如果唔識整既...唔建議入~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-09, 08:04 AM   #79
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 0001 查看文章
yes~~~

如果唔識整既...唔建議入~~~
主要係d乜問題?
因為我係唔知點解就係特別中意P90 個外型
同埋想要一把mobile一d ge SMG

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-09, 08:20 PM   #80
惡即斬
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
主要係d乜問題?
MP5K/MP7A1都夠細
惡即斬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-09, 10:36 PM   #81
葉月健

突然間有興趣想玩槍

想買M93
買邊個牌子好?
MARUI果支電動既得唔得?

舊 04-22-09, 10:39 PM   #82
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
所以先想問係咪有問題
P90好似先天換彈已經好麻煩架喇wo

舊 04-22-09, 10:46 PM   #83
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 葉月健 查看文章
突然間有興趣想玩槍

想買M93
買邊個牌子好?
MARUI果支電動既得唔得?
電動手鎗一d都唔好玩,因為無blow back
買Ksc M93R verII 價廉物美!

舊 04-22-09, 10:55 PM   #84
葉月健

引用:
作者: Rance 查看文章
電動手鎗一d都唔好玩,因為無blow back
買Ksc M93R verII 價廉物美!
有BLOWBACK +入氣?
MK賣緊幾錢?

舊 04-22-09, 10:59 PM   #85
千野 衛
KY KISKE

PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
我都係新手!!!
想買P226,
有咩要注意?

此篇文章於 04-22-09 11:06 PM 被 千野 衛 編輯。
千野 衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-09, 11:00 PM   #86
Rance
The One
ガハハ

入氣有blow back,可以單發,三連發同full auto
幾錢就...近排無睇....5,6年前我買台版$650,而家應該唔係咁o既價

舊 04-22-09, 11:03 PM   #87
千野 衛
KY KISKE

PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
我想買http://www.tokyo-marui.co.jp/product...226/index.html呢把
上次睇一千樓下,唔知市價點呢?
旺角買日版既邊間好?

舊 04-22-09, 11:03 PM   #88
葉月健

引用:
入氣有blow back,可以單發,三連發同full auto
幾錢就...近排無睇....5,6年前我買台版$650,而家應該唔係咁o既價
睇落好吸引
M...聽日出去睇下先,THX.

舊 04-23-09, 09:20 AM   #89
Game Master
狙擊王

引用:
主要係d乜問題?

=_=|||一早講左...
引用:
cqb,mk23死忠~~~~~

p90...好似好多問題...
上彈既問題...
要執一執的~
如果唔係有呢個問題...我都一早入左p90....

舊 04-23-09, 10:29 PM   #90
PTX-003C
天下第一盲鬼

PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
=_=|||一早講左...

如果唔係有呢個問題...我都一早入左p90....
係點樣ge問題?
因為我唔太熟槍

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-09, 10:43 PM   #91
Game Master
狙擊王

引用:
係點樣ge問題?
因為我唔太熟槍
好難講....係上彈唔順之類啦~~~

舊 04-24-09, 09:54 PM   #92
葉月健

買到了~
M93R II
3連發BLOWBACK好爽

另外想問下,各位網友如果放槍會係邊放?

舊 04-24-09, 10:41 PM   #93
Rance
The One
ガハハ

恭喜恭喜,而家賣緊幾錢?

舊 04-24-09, 11:00 PM   #94
葉月健

引用:
恭喜恭喜,而家賣緊幾錢?
灣仔買的,1050
MK度度都冇...

舊 04-25-09, 12:00 AM   #95
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 葉月健 查看文章
買到了~
M93R II
3連發BLOWBACK好爽
呢支係Bio 5的隱藏豆槍, 當然勁啦!
希望梅老大出呢支, 都好過又出92F啦~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 12:38 AM   #96
apache
Crazy Gamer
奮戰中的蘿莉星人

呢板既板友係唔係都有定期打開game架?
若果係既,得閑add埋我,吹下水同約戰下.
我係港島區架, wunhong@hotmail.com

我d炮,不過好耐無店,都未有時間整番

Album-> https://www.facebook.com/apache.oscar
Xanga-> http://www.xanga.com/oscarapache
apache 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 01:40 AM   #97
WAH415
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
引用:
好難講....係上彈唔順之類啦~~~
p90 我有一支,的確係上彈唔順
正確黎講係會 kick 死一邊
因為p90彈匣圓形個頭,一邊係上彈,另一邊係suppose 唔會有彈入去
但係設計上,有時會有機會走左 d 彈入去
kick 死左上唔到彈
解決方法係有的

方法1. 大力拍個彈匣,"等"番粒彈出黎。
不過當打緊 game o個時...

方法2. 呢個比較實際,亦都係我而家用緊的方法。就係係匣上彈的另一邊加一個欄
欄住d 彈
材料可以用一d 補土,我用左砌模型o既造形混合畢地。
一個長期用,勞損高重造左一個欄
另一個後備就正常運作。

方法3. 呢個我見好多人都有用,就係改用 千幾飛的電動電壺

好似仲有其他方法解決,要搵搵。始終呢支槍夠特別,好多人鍾意~
WAH415 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 01:42 AM   #98
WAH415
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
唔知呢度可唔可以討論一下場地的事呢?
我停左半年幾冇打,唔知近期有咩新場同邊 d 地方正呢?
WAH415 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-09, 12:30 PM   #99
Game Master
狙擊王

引用:
作者: apache 查看文章
呢板既板友係唔係都有定期打開game架?
若果係既,得閑add埋我,吹下水同約戰下.
我係港島區架, wunhong@hotmail.com

我d炮,不過好耐無店,都未有時間整番
aug呀!!!!
有無一把多出黎唔要的???
平平地讓俾小弟呀~~~~

舊 04-25-09, 12:43 PM   #100
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
我家都有支炮

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
氣槍問題! 馬沙 收藏品討論版 1002 03-17-08 04:19 PM

現在的時間是 01:33 AM

手機版 | APP版