Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-13-06, 05:56 PM   #1
光熱斗
Ultimate Gamer
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
有d咩game可以雙打玩?

唔係指online game,
係指一pc幾個玩...(2個以上)
但係又唔洗玩得太耐的.
and
可以推薦一隻大富翁嗎?
光熱斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-06, 06:01 PM   #2
一小英口
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
小朋友齊打交2 (lf2)

擒日開黎玩, 俾我個fd問我幾歲

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-06, 09:21 PM   #3
n5100
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 紫亞
小朋友齊打交2 (lf2)

擒日開黎玩, 俾我個fd問我幾歲
lf2的確是好遊戲
幾耐玩,學校打機佳品
隻game即使咁耐無更新
仲有好多野可以深入研究
(eg.二人合體技,連技,戰術)
我覺得lf2好過好多只重視聲光畫面o既遊戲

我認為遊戲無話分幾多歲玩o既
只要隻game有娛樂性
你就有價值玩落去

(不過lf2幾個人一齊打有d壞處
一迫
二鍵盤剩係同一時間認到三個鍵,有時可能會有d動作食左,搞到出招難/動作唔流暢)

此篇文章於 11-20-06 09:28 PM 被 n5100 編輯。
n5100 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-06, 10:53 PM   #4
一小英口
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
LF2我多數一個人玩 (斑FD淨係識玩D佢地認為佢地個年齡層先岩玩既game

之前有玩開自己改檔

(當然唔係改名換data咁膚淺, 不過改d野都係好表面

另一隻單機正game可算係 RBO了

7種職業, 分男女 共14個
升級打怪, 好正 (橫向過關

呢排仲買左隻中文版黎重玩, 女弓手11LV 就爆機了

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:37 AM

手機版 | APP版