Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-09-12, 02:09 PM   #976
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
想放假又搵工

我覺得考完al真係最後一次可以fing 得咁爽 比我一定唔搵工 xddddddddddd
咁唔搵工琴日就收唔到果$5000

隻GSC圓神都無可能有錢買

不過代價就係個心就快死

AL後未睇過一集動漫、未睇過一頁漫畫、未萌過一個角色

我就快變成一個普通的三次元人啦!!! 失去所有的夢

舊 06-09-12, 02:10 PM   #977
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: DavidH 查看文章
又病...

前幾日就差d跌死係個倉

琴日又發燒到39.5度

考完AL都好似無咩好日子過

認真...我只係想真真正正咁放個假姐

唔係要病假lo
香港人係咁放假sin黎病XD

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 02:10 PM   #978
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
做個parttime 未至於咁苦下 x)

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 02:14 PM   #979
DavidH
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
做個parttime 未至於咁苦下 x)
但點解會成日病

CE: 至少半年先病一次

AL: 最少兩三個月先病一次

而家: 每個禮拜一定有野發生

為免離題:

今次大會又無我份啦

舊 06-09-12, 02:51 PM   #980
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
但點解會成日病

CE: 至少半年先病一次

AL: 最少兩三個月先病一次

而家: 每個禮拜一定有野發生

為免離題:

今次大會又無我份啦
暑期工返馬會啦
又好pay又舒服
係有時d客燥底之麻

大會?赤兎打咩deck?

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 03:04 PM   #981
無題
Game Master

出左去唔記得帶deck:[
完心打全國算~

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

舊 06-09-12, 04:15 PM   #982
kawaiibaba
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:
咁唔搵工琴日就收唔到果$5000

隻GSC圓神都無可能有錢買

不過代價就係個心就快死

AL後未睇過一集動漫、未睇過一頁漫畫、未萌過一個角色

我就快變成一個普通的三次元人啦!!! 失去所有的夢
頂住呀隊友, 身體弱要做多點運動

落街跑半粒鐘-45分鐘都好好架

舊 06-09-12, 04:51 PM   #983
無題
Game Master

大大係邊人在sg

舊 06-09-12, 05:51 PM   #984
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
昨日見到血判國力3+7, 至少9C以上

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 07:12 PM   #985
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
大會好多漢4 想反枱www

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 07:15 PM   #986
無題
Game Master

大會打象有得贏

sg人多到要去金雞打

舊 06-09-12, 09:12 PM   #987
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
Lunch偷打>三連升証+洪金寶
放工慢慢打>1勝5敗跌番落去+孟獲

引用:
作者: b_boy 查看文章
昨日見到血判國力3+7, 至少9C以上
頭先打完王子服,三應該係+8,仲要好鬼長

舊 06-09-12, 09:17 PM   #988
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: maxwaver 查看文章
Lunch偷打>三連升証+洪金寶
放工慢慢打>1勝5敗跌番落去+孟獲

頭先打完王子服,三應該係+8,仲要好鬼長
以前都係+8
E+下修咗應該無+8咁多

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 09:51 PM   #989
swaggerpuipui

註冊日期: Nov 2011
想問下蜀個張無血開城點計的,時間越少攻城力越高?

swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 10:22 PM   #990
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: swaggerpuipui 查看文章
想問下蜀個張無血開城點計的,時間越少攻城力越高?
時間越少
攻城力越高
相對嚟講減武亦減多咗

鏟手遊保平安
舊 06-09-12, 10:32 PM   #991
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: LR猫 查看文章
時間越少
攻城力越高
相對嚟講減武亦減多咗
前ver最盡減2武

偷城ge無減吾減都無咩分別
大combo格硬黎既減完都只係好過無

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 10:38 PM   #992
無題
Game Master

當99武時減極你都唔會有感覺

舊 06-10-12, 12:12 AM   #993
alucardp

註冊日期: Jan 2011
大會6場: 1勝1和4負-0-
玩軍團哥副deck, 係O甘迎擊
有場對到"咲saki"(69證唔知係唔係gaf人)
俾佢用機略玩死左-0-
2支槍, 2反計, 仲要2支加速騎真係呆左
唔知拍咩計好=.=

舊 06-10-12, 12:22 AM   #994
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
天人個圈而家好細 要企埋一舊先開得哂

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 01:10 AM   #995
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
大會有60粒又洗左勝率,夠皮~~

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 01:25 AM   #996
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
引用:
作者: alucardp 查看文章
俾佢用機略玩死左-0-
唔知拍咩計好=.=
大大,你好
你係唔係個霸者?
你post 返出來,可以討論下(我希望仲有記憶時,可以告訴你有什麼問題)(btw,你鍾意啦 )

此篇文章於 06-10-12 01:27 AM 被 鬼東東 編輯。
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 02:34 AM   #997
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: alucardp 查看文章
俾佢用機略玩死左-0-
唔知拍咩計好=.=
鬼哥機略打死人

鏟手遊保平安
舊 06-10-12, 02:34 AM   #998
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: LR猫 查看文章
鬼哥機略打死人
我開始無哂心j打機

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 02:38 AM   #999
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 風音 查看文章
我開始無哂心j打機
我見到世界嘅扭曲點

鏟手遊保平安
舊 06-10-12, 07:00 AM   #1000
alucardp

註冊日期: Jan 2011
引用:
作者: 鬼東東 查看文章
大大,你好
你係唔係個霸者?
你post 返出來,可以討論下(我希望仲有記憶時,可以告訴你有什麼問題)(btw,你鍾意啦 )
我冇買到服務-0-
我淨係記得唔夠你d槍玩
磨又唔夠11武張郃磨, 後面又有2騎突
俾反計mark住想大喝都唔得 <-呢個最痛苦....
仲要2掛4掛迎擊迎擊, 其實有2支加速槍係唔係唔好拍4掛, 拍3掛會好d呢?
不過3掛我覺得冇咩破壞力

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GAF GFDM-CWM 團 Vol. 52 <<DMGFV3 GITADO KING "Music Galaxy!" 杯 始動>> POISON 街機心得交流討論區 1014 11-04-06 01:09 AM
[TVB] 女王的教室 Vol.2 ~ 女王究極體進化完了 ~ TV版, "墮天使", "惡魔降臨" (全劇終) W!LL Neo Entertainment TREND 907 10-30-06 08:37 PM
商台"架勢堂"之"最想非禮的香港女藝人"選舉--->06/09"15/16"播畢;新遊戲節目"遊戲天王"登場 Busconcamp Neo Entertainment TREND 679 08-29-06 11:34 PM
"0x77c13dbd" 指令參考的 "0x786f5138" 記憶體不能為"written" jiffywong 手機資訊/電腦軟硬討論 4 08-28-06 09:29 AM
繼"男人魅","兒歌集"...今次"女人香"...? XD W!LL Neo Music UNIVERSE 12 02-15-06 06:50 PM

現在的時間是 03:32 PM

手機版 | APP版