Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-04-12, 08:51 PM   #751
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
入咁多女

有冇大大指教下狼顧打雄飛心得?
反正都係擺,擺d睇得下既好過啦

單色狼定混色狼先?

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 09:01 PM   #752
Chitose1987
God of Gamer
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
呢個環境想打番神術 / 八卦都係諗諗先......

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 10:41 PM   #753
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
機略唔識打狼顧
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 11:26 PM   #754
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: 風音 查看文章

出入

魏:sr/le英知 , 狼顧 , 礎
蜀:sr巨忠 , 虎髭 , 法正 , 天人 , le馬超
吳:sr蠻勇 , 孫皎 , 快進擊 , 神弓 , sr二分 , le麻矢
群:傀儡師*3
漢:神醫 , 張郃 , 神術 , 決神

無限換入
孫氏 , 討伐令 , 魏王異
討伐令果日先放左

有孫氏

想要蠻勇...

舊 06-04-12, 11:44 PM   #755
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
孫氏*2
討伐令都有0.0

我無限換入SR孟獲

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 11:51 PM   #756
chainer
Banned

註冊日期: Jun 2012
引用:
簡單d黎講係祭旗/\
阿生, 你認錯人
我只係一個新手, 跟開小備兵搵食o既嫰茄.

p.s.
祭乜鬼旗...., 你一廂情願. 哩到好鬼多人要正風氣咩, 來來去去都係個一小堆人係度吹, 好和平無攪事.
個條友犯規低死關祭旗乜鬼事.
chainer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 11:52 PM   #757
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: 無題 查看文章
孫氏*2
討伐令都有0.0

我無限換入SR孟獲
象極?
我有一張
講起張野要多謝哂LEO大大

老掉牙的徵卡: 陳泰一張

舊 06-04-12, 11:53 PM   #758
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: chainer 查看文章
阿生, 你認錯人

到底係小備定小傭..orz

舊 06-04-12, 11:54 PM   #759
風音
The One

引用:
阿生, 你認錯人

p.s.
祭乜鬼旗...., 你一廂情願. 哩到好鬼多人要正風氣咩, 來來去去都係個一小堆人係度吹, 好和平無攪事.
個條友犯規低死關祭旗乜鬼事.
我認左你係邊個?a
我完全唔知你係咩野人喎
除非你係分身黎架姐

⊃天⊂

此篇文章於 06-04-12 11:57 PM 被 風音 編輯。
舊 06-04-12, 11:55 PM   #760
chainer
Banned

引用:
作者: 小備兵 查看文章
=。= 即係場場都食硬我果個就係你?
我只係係後面學下野, 抽下水. 點會食硬你
你知架, 打就無力, 後排抽水就好大力
舊 06-04-12, 11:56 PM   #761
chainer
Banned

引用:
作者: DavidH 查看文章
到底係小備定小傭..orz
我新仔, 唔知, 唔好問我, 我初到貴境, 大家多多指教
舊 06-05-12, 12:01 AM   #762
小備兵

註冊日期: Mar 2012
開左臥龍既弓, 好鬼勁.

好輕鬆就可以打散到我既隊形.

遇到d遇得少對既deck, 即刻應付唔到

發現自己應變力真係好差.
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 12:05 AM   #763
小備兵

註冊日期: Mar 2012
引用:
我只係係後面學下野, 抽下水. 點會食硬你
你知架, 打就無力, 後排抽水就好大力
我都係多d企0係你後面學野就真, 話咁快考霸王啦.
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 12:35 AM   #764
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: DavidH 查看文章
象極?
我有一張
講起張野要多謝哂LEO大大

老掉牙的徵卡: 陳泰一張
沒錯|D
已經收了20多張|D

我要巨大化成張機台|D

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 02:02 AM   #765
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
打唔慣漢
成日控制唔到國力

改玩
決號 魔道 張奐 曹皇后 弓馬傳授好了

定係
決起神速 張奐 曹操 封印 1COST騎好呢
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 02:31 AM   #766
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
ar david h , 已upload la

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 03:04 AM   #767
風音
The One

引用:
作者: kev00269270 查看文章
打唔慣漢
成日控制唔到國力

改玩

定係
重點係多左6士氣唔知使咩好

決號 封印眼 張奐 討伐令 小連環
未做優化,不過見gsir係咁jap人囉

⊃天⊂
舊 06-05-12, 07:08 AM   #768
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
打唔慣漢
成日控制唔到國力

改玩

定係
多左國力咪早啲上囉....魔道平日打唔多WORK...

舊 06-05-12, 09:19 AM   #769
zeroorz
( ◕ ‿‿ ◕ )

註冊日期: Aug 2010
引用:
重點係多左6士氣唔知使咩好

決號 封印眼 張奐 討伐令 小連環
未做優化,不過見gsir係咁jap人囉
封印眼真係堅,用狼顧對到覺得好頭痕

尋日病住用正經狼顧,9戰8勝,對張狼顧我都唔知講乜好。。。

舊 06-05-12, 09:20 AM   #770
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
3隻2先+6, 用漢號好過啦

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 09:35 AM   #771
b_boy
↘呆~

奇怪地最近玩果十來局, 對4次狼顧WIN3次, 其中一場仲要係用下風大練兵

BUT 自己上風果D就輸唔少

淯底可保一世平安
舊 06-05-12, 09:40 AM   #772
chainer
Banned

引用:
打唔慣漢
成日控制唔到國力

改玩

定係
魔道唔夾決號喎.

引用:
作者: b_boy 查看文章
3隻2先+6, 用漢號好過啦
比起2.5c +8, +6真係差好遠. 無記錯, 佢個副 2 2 2 1 1 只係+5
漢號-3氣上限又唔同玩法o既.
舊 06-05-12, 09:43 AM   #773
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
反正都係擺,擺d睇得下既好過啦

單色狼定混色狼先?
無血斬狼
連打兩次雄飛,都慘敗而回
大槍先磨血,人心/英魂號令backup
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 09:50 AM   #774
chainer
Banned

http://www.youtube.com/watch?v=oXvqKs6nGb8

我拍錯計一次, 但對方不停插槍, 輸到咁上緊好朋友自然會多
舊 06-05-12, 09:59 AM   #775
b_boy
↘呆~

引用:
魔道唔夾決號喎.

比起2.5c +8, +6真係差好遠. 無記錯, 佢個副 2 2 2 1 1 只係+5
漢號-3氣上限又唔同玩法o既.
問題不大呀, 漢號唔會亂用, 主要係拍張奐, 弓馬, 曹后
漢號正常係最後攻/守果下先會用到
but 用漢號就唔好用弓馬啦, 太多槍
用蔡邕/貂嬋好d

淯底可保一世平安

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GAF GFDM-CWM 團 Vol. 52 <<DMGFV3 GITADO KING "Music Galaxy!" 杯 始動>> POISON 街機心得交流討論區 1014 11-04-06 01:09 AM
[TVB] 女王的教室 Vol.2 ~ 女王究極體進化完了 ~ TV版, "墮天使", "惡魔降臨" (全劇終) W!LL Neo Entertainment TREND 907 10-30-06 08:37 PM
商台"架勢堂"之"最想非禮的香港女藝人"選舉--->06/09"15/16"播畢;新遊戲節目"遊戲天王"登場 Busconcamp Neo Entertainment TREND 679 08-29-06 11:34 PM
"0x77c13dbd" 指令參考的 "0x786f5138" 記憶體不能為"written" jiffywong 手機資訊/電腦軟硬討論 4 08-28-06 09:29 AM
繼"男人魅","兒歌集"...今次"女人香"...? XD W!LL Neo Music UNIVERSE 12 02-15-06 06:50 PM

現在的時間是 08:31 PM

手機版 | APP版