Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-20-07, 11:49 AM   #126
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: lauchai 查看文章
今次我想主練 short skill
之前次次都係火箭炮,太易
俾d刺激自己先
short skill其實好勁
我個主角一槍可以掃斷晒人地D手手腳腳
剛剛用主角秒殺左個鬥技場王者,然後佢加入左隊伍~

有d extra關打贏之後會有巨型大佬機做獎品的~
用佢地落場打屈晒機

舊 03-20-07, 12:02 PM   #127
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: AshleyYan 查看文章

用佢地落場打屈晒機

之前好似冇架喎
好吸引

睇黎要攞番wsc o個本攻略出黎至得,睇吓有乜分別 @@

舊 03-20-07, 02:42 PM   #128
nobu-k
Game Master

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDnobu123jp
引用:
我升到15先有第一個skill
好好玩,而家20lv係鬥技場屈錢

咁唔怪得

慢慢黎玩
nobu-k 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 02:42 PM   #129
nobu-k
Game Master

引用:

用佢地落場打屈晒機
請問點先有呢d關打呢?
舊 03-20-07, 04:42 PM   #130
kevinltb
Ultimate Gamer
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
我想問下有冇人知道呢隻 game 會唔會出美版呢?
唔想買左先發現原來會出美版...
kevinltb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 04:56 PM   #131
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

大佬機

http://www.square-enix.co.jp/fm/fm1ds/main03-2.html

舊 03-20-07, 05:07 PM   #132
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
Still SRW'ing, but wanna stop at stage 40... never mind a 2nd round...
628 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 05:28 PM   #133
The One
業餘歌手

引用:
作者: 628 查看文章
Still SRW'ing, but wanna stop at stage 40... never mind a 2nd round...
隻W
算啦...........
坦白講,真係有D失望

超級屈死大佬大戰

舊 03-20-07, 05:29 PM   #134
The One
業餘歌手

引用:
點入EX STAGE?

舊 03-20-07, 06:33 PM   #135
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
點入EX STAGE?
好似話酒吧傾計/戰鬥時行指定地點

二周目可以繼承能力,選擇難度,大佬機商店有售....

舊 03-20-07, 07:36 PM   #136
shield
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2006
3DS Friend Code1633 4520 6340
呢隻game係玩咩?
shield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 08:34 PM   #137
amakumo
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2002
其實最勁真係short skills
有speed 有swith
up 下agi
似前sfc 板我中期開始已經正係派一架主角機
已經玩哂
依家打到醫院之後個板
主角arm arm 有speed
仲有前隱藏人加入同sfc 情節一樣
唔知會唔會有新人加入呢
amakumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 09:12 PM   #138
The One
業餘歌手

引用:

乜咁似機戰w既?

我覺得如果一開頭揀打過,之後再打o.u.c.
個難度好似會高左

舊 03-20-07, 10:04 PM   #139
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
乜咁似機戰w既?

我覺得如果一開頭揀打過,之後再打o.u.c.
個難度好似會高左
extra mission2隻大佬機入手,鬥技場一下一隻,爽到~

舊 03-20-07, 11:07 PM   #140
nobu-k
Game Master

引用:

下?我已經打到去沙漠果關

酒吧全傾過計都唔見有特別關打

同埋邊個商片有大佬賣呢?又係唔見 ......
舊 03-20-07, 11:19 PM   #141
fatyee
Game Master

死囉... 兩隻只能活一隻... 各位認為買 w 好定係呢隻好? 點解呢?
先謝~~

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-07, 11:51 PM   #142
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: nobu-k 查看文章
下?我已經打到去沙漠果關

酒吧全傾過計都唔見有特別關打

同埋邊個商片有大佬賣呢?又係唔見 ......
有時要入office兩次,觸發左主線故事後再入就有extra

舊 03-21-07, 12:37 AM   #143
nobu-k
Game Master

咁就死了,可能錯過了 ........
舊 03-21-07, 12:49 AM   #144
amakumo

註冊日期: Jan 2002
打完地獄之壁個三關之後入2次office
有sp event
咁係唔係即係左extra 呢?
哈哈今集易玩好多
打地獄之壁已經用一條友清場
amakumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 08:49 AM   #145
Crazy Gamer

引用:
作者: fatyee 查看文章
死囉... 兩隻只能活一隻... 各位認為買 w 好定係呢隻好? 點解呢?
先謝~~
I assume both have a similar playing time (I am playing SRW-W and played FM before)... personally, I like the 世界觀 of FM more, but if you have played it before, then you can buy SRW-W... (althought I brought FM too and will wait after I finish SRW...)
628 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 12:50 PM   #146
ajnakata

註冊日期: Aug 2002
係, 有冇美版d消息呀
ajnakata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 08:33 PM   #147
櫻庭
Game Master
四品指揮官

請問依隻game有冇得多人連線??
考慮緊入唔入手

舊 03-21-07, 08:39 PM   #148
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: 櫻庭 查看文章
請問依隻game有冇得多人連線??
考慮緊入唔入手

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 08:44 PM   #149
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
link play有咩玩 ?
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-07, 09:00 PM   #150
nobu-k
Game Master

原來爆機有得玩二週目,一週目所有野都繼承晒,一出黎超屈機

爆機果陣仲有隻大型機械送,但唔係咁實用

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[全機種] 秘技區,建設中......(歡迎大家提供秘投) 神祕人1號 攻略及心得交流區 263 07-20-08 12:54 AM
[PS2] <La Divina Commedia> Devil MaY CrY 3 + sP Edition nakakula 攻略及心得交流區 834 11-10-06 06:47 PM
[PS2]Front Mission 4, US版6月發售 steve 電視遊戲討論版 103 03-10-04 11:38 PM
【ARMORED CORE3 SilentLine 討論區】 【麥斯】 攻略及心得交流區 224 03-06-03 08:09 AM

現在的時間是 09:35 PM

手機版 | APP版