Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
電視遊戲討論版>FINAL FANTASY XIV -ONLINE- 発売&サービス開始日が8月27日に決定!丨FF14にライトニング参戦が決定 Vol.2
kamkw 01:27 AM 09-01-10
目前SE帳號最穩陣都係選日本地區,起碼付費冇問題先,但係月費同gamepack就會貴好多....(問過game鋪日版要7xx美版4x

我都申請左個帳號試試OB先再決定玩唔玩

到9月30日再睇下買邊個版本
遊戲人間 01:39 AM 09-01-10
作者: kamkw:
目前SE帳號最穩陣都係選日本地區,起碼付費冇問題先,但係月費同gamepack就會貴好多....(問過game鋪日版要7xx美版4x
我都申請左個帳號試試OB先再決定玩唔玩
到9月30日再睇下買邊個版本
真係好煩惱,都唔知申請邊個地區a/c好...
joelai0405 09:40 AM 09-01-10
已有日本 SE account(開都好方便), update 完啲基本資料, 而地址不用如FFXI時的詳細(用區都得 XD).
Try咗用張卡買Crysta都ok, 之後比錢應該ok吧(不想360MHFO不幸事件再一次發生)............
Game Client 方 面 updae 咗有 8.91G, 相信OB時會再有更新地獄......................................
最後等OB時SE Account activiate FFXIV .........................................................................

已準備咗啲電零件向它的『真』最底要求挑戰, 睇佢死定我亡!!!!
lux2 10:16 AM 09-01-10
download 左12 hours 都仲係得 17.4%...
vins 10:17 AM 09-01-10
作者: joelai0405:
已有日本 SE account(開都好方便), update 完啲基本資料, 而地址不用如FFXI時的詳細(用區都得 XD).
Try咗用張卡買Crysta都ok, 之後比錢應該ok吧(不想360MHFO不幸事件再一次發生)............
Game Client 方 面 updae 咗有 8.91G, 相信OB時會再有更新地獄......................................
最後等OB時SE Account activiate FFXIV .........................................................................

已準備咗啲電零件向它的『真』最底要求挑戰, 睇佢死定我亡!!!!
可唔可以話我知邊張咭用得 (/ _ ; )
giogio999 10:22 AM 09-01-10
我估SE係米想大家用crysta比月費﹗ 驚死RMT用假卡﹗
joelai0405 10:59 AM 09-01-10
作者: vins:
可唔可以話我知邊張咭用得 (/ _ ; )
我用多年前在日本申請的JCB(要去佢條link加個MyJcb先用得, 但香港銀行啲JCB應該唔得, 因要用日本電話收Message).........................
不過用Webmony都ok ge.
vins 11:40 AM 09-01-10
作者: joelai0405:
我用多年前在日本申請的JCB(要去佢條link加個MyJcb先用得, 但香港銀行啲JCB應該唔得, 因要用日本電話收Message).........................
不過用Webmony都ok ge.
咁要搵係邊買 webmoney... 網上買都係 reject 我張咭...
GUSTAV 11:46 AM 09-01-10
唔小心剔左用crystal 有冇得取消返
terryskw 12:31 PM 09-01-10
FF11 payment HK JCB都得, 唔係FF14 又轉呀..... =_=''''

Webmoney.. SSP 某店...
美版之王-天涯浪子 12:32 PM 09-01-10
變相另一隻FF11
Owata 01:19 PM 09-01-10
作者: 美版之王-天涯浪子:
變相另一隻FF11
望向人設........ 呢隻根本就係另一隻 FF11
Eking 01:32 PM 09-01-10
只睇人設...咁咪好多韓國mmo 都是同一隻game ? lol
Uesugi 02:20 PM 09-01-10
download 咗成晚, 現在官網又話暫停download = =;
vins 02:26 PM 09-01-10
大家會去邊隻 server 呢
westpat 02:30 PM 09-01-10
第一個server XDDD
我認我係懶 XDDD
Uesugi 03:00 PM 09-01-10
作者: westpat:
我認我係懶 XDDD
選第一個server會慳D時間? XDDDDD
vins 03:01 PM 09-01-10
作者: westpat:
我認我係懶 XDDD
Ok 咁大家全部唔好揀第一個 server. XDD
westpat 03:08 PM 09-01-10
作者: vins:
Ok 咁大家全部唔好揀第一個 server. XDD
=3=
我唔係小白呀 =w=

今次死都唔玩mage先 XDD

-----------------------------------------------------
refresh 2/mp3既出現...好頭痛的說
想由11解脫下來又唔捨得
Uesugi 03:08 PM 09-01-10
作者: Uesugi:
download 咗成晚, 現在官網又話暫停download = =;
昨晚已download緊, 唔知是否會受影響? 定係過咗海就神仙...........XD....可以繼續download @@

今晚返家就知曉了= =
terryskw 03:13 PM 09-01-10
冇停到... 剛剛remote 返屋企隻機重D\L 緊~XD
Uesugi 03:38 PM 09-01-10
作者: terryskw:
冇停到... 剛剛remote 返屋企隻機重D\L 緊~XD
咁都好D XDD

Terry 你是昨天開始dl ?
littleyip 04:10 PM 09-01-10
我PCCW 我想像唔到我要DL 幾耐...
terryskw 04:35 PM 09-01-10
咁都好D XDD

Terry 你是昨天開始dl ?
尋晚十點幾十一點開始至依家~

88% now~
shinjiku 04:48 PM 09-01-10
作者: terryskw:
尋晚十點幾十一點開始至依家~

88% now~

老細快d 換左你個 18M

我公司部機 93% XDDD
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面