Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-10-21, 01:49 PM   #1
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
はたらく細胞BLACK

https://saibou-black.com/
記得有個帖但搜尋唔到

一個字︰好黑

血小板好黑

白血球姐姐好波
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-21, 02:45 PM   #2
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
同時另一部正傳一齊睇,真係要好好對待自已身體
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-21, 02:46 PM   #3
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
依套.............個身體已經5 勞7 傷了

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-21, 03:26 PM   #4
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
又煙又酒又暴飲暴食, 細胞工作得好辛苦OTL
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-21, 09:34 PM   #5
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
兩邊同期播搞到好混亂.....
已被黑化既身體果然好沈重.....

同時警惕下自已既身體健康狀況....
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-21, 07:52 PM   #6
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
預定dead end....
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-21, 10:17 AM   #7
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
好期待#3點玩

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-21, 11:46 AM   #8
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
好期待#3點玩
咪努力的神風敢死隊

舊 01-17-21, 01:35 PM   #9
野良猫
肥倫

引用:
好期待#3點玩
一点集中!突擊!
舊 01-19-21, 10:02 PM   #10
野良猫
肥倫

咁快有3、4集?

哩個身體真係好廢
靠藥
精子數量兩隻手數得哂
10秒完事

好寂寞
舊 01-20-21, 12:07 AM   #11
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

#3+4

充滿蛋蛋既憂傷

#5預告...

又係另一個痛,咁做落去真係睇唔落去啊

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 01-20-21 12:09 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-21, 06:43 PM   #12
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
#3+4

充滿蛋蛋既憂傷

#5預告...

又係另一個痛,咁做落去真係睇唔落去啊
放心,一個中年男社畜會遇到的佢都會有,去到懷疑佢應該死得入廠為止。

舊 01-27-21, 12:38 PM   #13
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 尼路 查看文章
放心,一個中年男社畜會遇到的佢都會有,去到懷疑佢應該死得入廠為止。
最慘係死唔去一直繼續落去,呢套個漫畫真係睇完後,連讀完書後冇運動嘅我都『的』起心肝起嘛一星期跑一次一個鐘

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-21, 12:30 PM   #14
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
今集出動埋腎者之石

睇完即刻飲多幾杯水先

主角紅血球四眼仔雖然充滿熱血,但佢畢竟就好似嗰啲怪獸電影嘅人類角色咁,得個講字,但就實質改變唔到任何嘢(因為真正主角係哥斯拉同King Kong)。之前所有難關都係靠外來藥物及手術嚟解決(呢套啲藥品都以外來先進機械樣貌現身)

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-21, 12:44 PM   #15
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
幾好睇,男人的痛真係好多野,有排講…
想快d睇咖啡因…

舊 02-26-21, 10:27 PM   #16
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
金毛紅血球 TT___TT

連食下快餐油膩嘢都覺得係罪惡

另外,乜隔離街白版第二期八集就完啦?花澤紅血球今季出場時間少咗好多。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-21, 02:37 PM   #17
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

身體差
食咩藥都是多餘
只有藥廠最開心可以有人不停食藥
舊 02-28-21, 10:54 PM   #18
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
金毛紅血球 TT___TT

連食下快餐油膩嘢都覺得係罪惡

另外,乜隔離街白版第二期八集就完啦?花澤紅血球今季出場時間少咗好多。
咁本身個人都應該唔係過緊正常人生活,差唔多一半集數都講佢壓力大,而且要成日唔係隊酒就隊紅牛…

舊 03-07-21, 10:09 AM   #19
野良猫
肥倫

使徒じゃないか

我最期待的畫面下集出現了
舊 03-07-21, 05:45 PM   #20
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

仲有幾多集會世界未日?
舊 03-15-21, 12:41 AM   #21
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

最後直路 直奔地獄
舊 03-18-21, 06:02 PM   #22
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
睇呢套好大壓力XD
都係睇返隔離

舊 03-18-21, 07:54 PM   #23
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
睇呢套好大壓力XD
都係睇返隔離
隔離完左啦
呢排食多左菜,酒都飲少左⋯
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-21, 06:59 PM   #24
Fio

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
睇呢套好大壓力XD
都係睇返隔離
特別係金毛果集,真係好sad
不過隔離第二季真係麻麻地,故事性第一季有趣得多
由手機版發出
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-21, 09:16 AM   #25
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
不要再暴飲暴食!
不要再抽煙!
維持充足的睡眠!
快去運動!
<--------------呢段幾感人,做多d運動先得。

論壇跳轉

現在的時間是 01:42 AM

手機版 | APP版