Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-26-14, 09:09 PM   #251
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
見到d走樣,就覺得d錢去晒公主聖誕裝度……

舊 10-27-14, 01:25 AM   #252
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章

做咩姐你

================================

三集間都無咩大起伏感覺無之前咁驚喜

但見到預告下集沖廁郎黑化終於有D入戲
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-14, 10:47 PM   #253
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
很精美的腳指

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-14, 08:22 AM   #254
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
下集組隊招坦招奶都要用一集?

洗唔洗呀

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-14, 01:01 AM   #255
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
睇了web 版 惠二登場
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-14, 08:17 AM   #256
尼路
The One

兩邊都打副本,呢邊正常(?)好多……

舊 12-01-14, 08:32 AM   #257
細路翔
The One

依邊係比人當豬肉剁既屠宰場,隔離台係gym打緊沙包

完全係兩種取向既故事黎

好明顯你有誤會

你點會用一款TRPG既說明書黎同修仙小說比?

英國說大家抱團死
舊 12-01-14, 10:32 AM   #258
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
劇情再來一次,
我都係唔明, 點解要割毛
先唔講把刀仔
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-14, 10:51 AM   #259
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: 尼路 查看文章
兩邊都打副本,呢邊正常(?)好多……
另一邊只係當小說咁睇,認真就輸了
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-14, 11:59 AM   #260
細路翔
The One

引用:
作者: hitachi 查看文章
劇情再來一次,
先唔講把刀仔
單純中二病發

英國說大家抱團死
舊 12-01-14, 07:53 PM   #261
尼路
The One

引用:
作者: hitachi 查看文章
劇情再來一次,
先唔講把刀仔
遺髮儀式?

舊 12-07-14, 12:41 PM   #262
尼路
The One

一整集爆發式廢人宣言……感覺好五味雜陳

舊 12-07-14, 12:45 PM   #263
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

3隻boss打唔贏....之後又係用規則外攻略???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-07-14, 01:32 PM   #264
細路翔
The One

引用:
3隻boss打唔贏....之後又係用規則外攻略???
:)
係控制火力然後放置PLAY一隻,實際目的都唔係清場而係比眼鏡入去金庫傾生意,對面有心其實可以一次過放晒9隻出黎SM佢地

英國說大家抱團死
舊 12-07-14, 01:36 PM   #265
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 細路翔 查看文章
:)
係控制火力然後放置PLAY一隻,實際目的都唔係清場而係比眼鏡入去金庫傾生意,對面有心其實可以一次過放晒9隻出黎SM佢地
我唔應該按入去/\

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-07-14, 01:38 PM   #266
細路翔
The One

引用:
我唔應該按入去/\
依個故事入面D副本王無殺完就唔會重生既天才設計,所以你知道的...(?

英國說大家抱團死
舊 12-14-14, 01:12 AM   #267
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

精彩,雖然事前透了劇情都睇得過癮,咁先似打緊boss...望向隔壁棚..,..

可惡,有太太能登

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-14-14 10:00 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 12-14-14, 11:01 AM   #268
細路翔
The One

妖精環如果整返好,黑劍就要組團去圍毆迪米迪米了(?

然後明明一樣係紫裝,點解把光翼杖炫炮過之前果把咁多

英國說大家抱團死
舊 12-14-14, 11:51 AM   #269
尼路
The One

新紫型過(誇過)舊紫唔係常識嗎?今集真係好鬼山口山,不過咁先係多人副本

舊 12-14-14, 12:01 PM   #270
細路翔
The One

引用:
作者: 尼路 查看文章
新紫型過(誇過)舊紫唔係常識嗎?今集真係好鬼山口山,不過咁先係多人副本
點會,山口山無論新舊紫都好樣柄

加上原作都無講過其實邊把新邊把舊,話唔定炫炮光翼棍先係舊紫,隻game後期幾個改版換左美術監製d裝就越黎越國民feel w

英國說大家抱團死

此篇文章於 12-14-14 12:04 PM 被 細路翔 編輯。
舊 12-14-14, 04:33 PM   #271
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
成集重點……娶了個能登妻
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-14, 07:37 PM   #272
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
得能登妻,夫復何求

舊 12-15-14, 01:47 AM   #273
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: teealpha 查看文章
成集重點……娶了個能登妻
引用:
作者: KTN 查看文章
得能登妻,夫復何求
做乜姐你地

能登妻

=============================

其實佢地搞咁多野目的都係為左錢?
點解有人知道目的地仲打 boss
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-14, 04:39 AM   #274
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
冇人raid hold住堆boss點比位腺黑眼鏡衝入去做生意orz

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-14, 10:32 AM   #275
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
開荒又慳裝又慳技,
滅團唔好賴晒BOSS難打
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 橙乃ままれ「まおゆう魔王勇者」キャラクター原案:水玉螢之丞が入院先の病院で永眠いたしました。 money 日本動漫畫討論版 219 03-29-15 11:27 AM
ログ・ホライズン 新たなる冒険の大地 不死身的出木杉 手機平板遊戲討論版 2 11-06-14 07:10 PM
田口ケンジ「姉ログ」OVA化 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 05-09-14 07:56 PM
Pixar: 25 Years of Animation Exhibition 彼思動畫 25年全球巡迴展(首站香港~!) IDGAF 電影版 36 04-29-11 02:43 AM
[韓劇] [J2-HD]韓劇:"茶煲老細Coffee House" 25/10/2010~25/11/2010 一至四 22:30~23:30 Busconcamp Neo Entertainment TREND 20 11-25-10 10:35 PM

現在的時間是 06:17 AM

手機版 | APP版