Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-11-09, 02:17 AM   #276
雪代緣
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDyukishi
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
佢明顯用相機
冇計
如佢有好似MO5咁有cap圖落MSD呢個功能就正
雪代緣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-09, 03:15 AM   #277
雪代緣
Crazy Gamer

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
而家羅到電鋸好爽,兔仔幾野就死左

上面張圖睇D紋唔係自己影?
自己影的
晚上一攻略完就再reload裝埋告白勇氣試多次 + 準備相機
日頭影的話會好d

講返, 我玩完三周目, 只打退過一個不良
這個城市好和平
舊 12-11-09, 03:45 AM   #278
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
今回唔知打左幾多不良…
起碼有兩個角色學得晒招坐底都應該已經有6個
特別派對贏左兩年,第三年望打得贏隻聖誕啤啤開章

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-09, 04:21 AM   #279
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 雪代緣 查看文章
九年的成果

而家好空虛
打得咁辛苦都係為o佐咁

幾經辛苦......終於爆哂,不過好多GC都未齊.........

我都爆o佐會長啦(淚目中........三次都爆唔到,計到頭到爆+狂load+save)
會長真係最唔感動的一個爆機,
睇完個爆機覺得會長假到爆...........

都係返去玩多次都子同七河算了~
引用:
今回唔知打左幾多不良…
起碼有兩個角色學得晒招坐底都應該已經有6個
特別派對贏左兩年,第三年望打得贏隻聖誕啤啤開章
根性好重要+買哂武器終於扣到佢近百.........
打贏只係多隻item,爆機無章
睇wiki話打贏番長有章~~但唔知點先可以打番長

此篇文章於 12-11-09 04:41 AM 被 Asurada 編輯。
Asurada 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-09, 05:53 AM   #280
柚原このみ

又玩多一週都子,戰鬥CUT-IN第二張仲未開到,唔想開多週,今週都子份已經覺得飽晒…
今次打埋番長,羅埋漢之証,特別PARTY三年全勝,兔仔打左幾十次都有,途中無錢駛要靠佢
把鋸真係無敵,一鋸一流氓,兩鋸一隻兔,四鋸一隻熊,打番長無奧義對面都捱唔到十棍

此篇文章於 12-11-09 06:29 AM 被 柚原このみ 編輯。
舊 12-11-09, 08:27 AM   #281
HM

註冊日期: May 2007
我一定係用アルカード裝備
引用:
作者: Asurada 查看文章
我都爆o佐會長啦(淚目中........三次都爆唔到,計到頭到爆+狂load+save)
會長真係最唔感動的一個爆機,
睇完個爆機覺得會長假到爆...........
會長話畢業時鼓唔起勇氣同主角告白
但我果時好感度好似仲係藍心

此篇文章於 12-11-09 08:32 AM 被 HM 編輯。
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-09, 08:47 AM   #282
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
又玩多一週都子,戰鬥CUT-IN第二張仲未開到,唔想開多週,今週都子份已經覺得飽晒…
今次打埋番長,羅埋漢之証,特別PARTY三年全勝,兔仔打左幾十次都有,途中無錢駛要靠佢
把鋸真係無敵,一鋸一流氓,兩鋸一隻兔,四鋸一隻熊,打番長無奧義對面都捱唔到十棍

點樣去打的?

舊 12-11-09, 08:54 AM   #283
HM

http://bbs.sumisora.com/read.php?tid=10938739

玩一次就追到所有女角既心得
舊 12-11-09, 09:50 AM   #284
FEMC IIII
Insane Gamer
/人◕‿‿◕人\

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagedelweiss39
引用:
作者: クロエ 查看文章
http://bbs.sumisora.com/read.php?tid=10938739

玩一次就追到所有女角既心得
真係強到無話可說...
FEMC IIII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-09, 09:59 AM   #285
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: クロエ 查看文章

會長話畢業時鼓唔起勇氣同主角告白
但我果時好感度好似仲係藍心
呢句都算~~
最火係她話一開始已經迷上主角之類~

舊 12-11-09, 10:20 AM   #286
kaichung20
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
引用:
呢句都算~~
用"從一開始我就對你冇愛"去安慰自己
kaichung20 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-09, 11:24 AM   #287
雪代緣
Crazy Gamer

引用:
呢句都算~~
雖辛辛苦苦最後攻略會長完成係好美好
但聽會長的告白致詞, 倒是有好多地方可以吐嘈
三周目時好一點, 佢畢業時真係心跳狀態的
但話一開始認識男主角時就"個心入時不時諗起你"根本就冇可能吧
頭半年同佢約會時, 根本就係一張臭臉

PS
攻略會長3次, 都係拎唔倒一齊放學果兩張CG...

此篇文章於 12-11-09 11:44 AM 被 雪代緣 編輯。
舊 12-11-09, 12:35 PM   #288
kaichung20

引用:

為左都子...呀唔係...為左電鋸我再展開左都子線
再度感受都子既威力
想問下電鋸係咪會繼承?
舊 12-11-09, 01:25 PM   #289
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
入得厨房,出得厅堂,居家旅行,杀人放火的最佳贤妻良母型的幼驯染啊-0-
嘛,时不时会来个黑化,提供两种PLAY,确实是老婆的首选.......

我對於 玩家對都子的評價感到不得不佩服-.- OTL

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-09, 01:59 PM   #290
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
但話一開始認識男主角時就"個心入時不時諗起你"根本就冇可能吧

PS
一定係小百合o尼一樣咁不誠實
引用:
作者: kaichung20 查看文章
為左都子...呀唔係...為左電鋸我再展開左都子線
再度感受都子既威力
想問下電鋸係咪會繼承?
電鋸又係隨機出
都子威力感受得愈多,就中毒得愈深
引用:
作者: GN00508771 查看文章
入得厨房,出得厅堂,居家旅行,杀人放火的最佳贤妻良母型的幼驯染啊-0-
嘛,时不时会来个黑化,提供两种PLAY,确实是老婆的首选.......

邊有殺人放火o尼搵兔仔做咋嗎

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 12-11-09 02:04 PM 被 鳳熾魂 編輯。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-09, 02:26 PM   #291
kaichung20

引用:
作者: GN00508771 查看文章

都子係汎用性老婆
青梅竹馬既極致
從蘿莉->友達以上戀人未滿->黑化->嬌->戀人咁多個階段都發揮得淋漓盡致
引用:
作者: Castor 查看文章
一定係小百合o尼一樣咁不誠實

電鋸又係隨機出
都子威力感受得愈多,就中毒得愈深

邊有殺人放火o尼搵兔仔做咋嗎
放心啦,毒藥既三步內必有解藥
現階段毒藥:都子,瑠依
現階段解藥:星川,皋月
電鋸即係冇得繼承?
舊 12-11-09, 02:30 PM   #292
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
會長擺明有PERSONA啦,咁鬼虛偽

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-09, 05:15 PM   #293
HM

引用:
呢句都算~~
引用:

PS
其實係扮緊傲嬌
舊 12-11-09, 08:23 PM   #294
柚原このみ

電鋸、Silent Hill series item、漢之章全部裝飾都會承繼
初期開場打流氓,一鋸都可以扣對面成60

舊 12-11-09, 08:47 PM   #295
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
今日開左告白勇氣速爆幾件(係龍光寺/前田/響野/郡山唔得)

乳癌語堂真係好可愛
會長......你先讀左我呀,一入黎就target log-on.....
柳個end好爆
鳴瀨都ok
星川....你算數把啦.....

下週玩七河先....

咁除左七河/都子外仲有一個隱藏人?

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-09, 09:42 PM   #296
HM

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
交換日記女
舊 12-11-09, 10:19 PM   #297
Asurada
機動六課的一等空尉

交換日記女好似真係要入學生會至有?

另外聖誕節打贏哂三年.........
門番先生會畢業過來搵你告白.......
門番先生會畢業過來搵你告白.......
至奇........係叫你去地下格鬥大會.........

番長好難先遇到~
仲勁過隻熊......

考到個電單車牌又可以多個出路........
好似每一科都有間專門大學咁~

舊 12-11-09, 10:39 PM   #298
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
宅左三年去升技能都未升齊……但不知為何結局那背影和心跳1的一個人聖誕一樣令我比較有共嗚……

舊 12-11-09, 10:57 PM   #299
雪代緣
Crazy Gamer

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
今日開左告白勇氣速爆幾件(係龍光寺/前田/響野/郡山唔得)

乳癌語堂真係好可愛
會長......你先讀左我呀,一入黎就target log-on.....
柳個end好爆
鳴瀨都ok
星川....你算數把啦.....

下週玩七河先....

第三個
ハル = 水月春奈
感覺好似第二代果個馬戲團女咁
舊 12-11-09, 10:59 PM   #300
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
交換日記女好似真係要入學生會至有?

番長好難先遇到~
仲勁過隻熊......
唔洗,我冇入任何學會(試過入劍道部)第2年都有日記出

番長點見
我洗係打過隻キング甘大把
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:08 PM

手機版 | APP版